obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Mort']aha, ok zapytalam, bo kilka osob zglosilo sie na kilka dni z Warszawy[/QUOTE] Te osoby są naprawdę awaryjną DT w tej sytuacji. I trzeba się cieszyć, że w ogóle ktokolwiek zaproponował, że przetrzyma chłopaka 1-2 dni. Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Mam transport!!!![/QUOTE] Zarąbiście :) kto pojedzie?? Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='obraczus87']Zarąbiście :) kto pojedzie??[/QUOTE] Santino :loveu: Na FB była bardzo przejęta. Pojedzie dziś bez problemu, prace kończy o 18, więc późnawo, ale mały ma szanse grzać pupinkę w łóżeczku następnej nocy. Santino chciałaby, żeby może ktoś z nią pojechał bo boi się chłopa. Mort - czy twoja siostra mogłaby malucha zabrać i potrzymać i oddać Santino? jeśli nie to podaj adres dziada.... i telefon Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='sajlana']i dokąd ten transport?[/QUOTE] Jak się uda zorganizować przejęcie malucha to do Ciebie, skoro Andzike dziś nie może. Pojechałabyś w razie czego z Santino? Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Tak właśnie sądziłam, że Santino pomoże :) Kochana jest! dobrze by było, aby Siostra Mort poczekała gdzieś w pobliżu tego dziada, żeby nie musiała jechać do Ciechanowa kolejne 30km. Qrcze, ja dzisiaj idę na wizytę p/a i muze na Nią pójśc, bo psiak w mega pilnej potrzebie ;/ Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dziewczyny, ja niestety dziś, w pierwszy dzień wolny po oddaniu poprzedniego tymczasa mam już zaplanowany wieczór i nie wiem o której wrócę do domu, więc dziś nie dam rady wziąć małego. Sorry, ale nie przypuszczałam, ze akcja rozwinie się aż tak szybko ;) Quote
sajlana Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 mogę pojechać, skąd Santino będzie jechała? [quote name='mmd']Jak się uda zorganizować przejęcie malucha to do Ciebie, skoro Andzike dziś nie może. Pojechałabyś w razie czego z Santino?[/QUOTE] Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='sajlana']mogę pojechać, skąd Santino będzie jechała?[/QUOTE] Wow, akcja się kręci niesamowicie! :D Quote
sajlana Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 czyli tak: smarkacz jeezie dzisiaj do mnie do piatku, w piatek jedzie do Olsztyna? Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='sajlana']mogę pojechać, skąd Santino będzie jechała?[/QUOTE] Z Warszawy :) Daj mi tel. na PW to Was skojarzę. Andzike - nie ma sprawy. Zostaniesz wykorzystana kiedy indziej ;) Mort - co robimy? Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Z tego co zrozumiałam to chyba Mort mowila o transporcie w sobotę? Czy się mylę?? Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='obraczus87']Z tego co zrozumiałam to chyba Mort mowila o transporcie w sobotę? Czy się mylę??[/QUOTE] Ja też tak zrozumiałam czytając wątek ;) o piątku pisałam ja, że jeśli nikt wcześniej nie da rady podjechać po małego to ja to mogę zrobić w piątek ... Quote
Mort Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Z Warszawy :) Daj mi tel. na PW to Was skojarzę. Andzike - nie ma sprawy. Zostaniesz wykorzystana kiedy indziej ;) Mort - co robimy?[/QUOTE] czekamy az moja siostra odpowie mi, tzn oddzwoni, nie moge za nia decydowac, tzn cz bedzie mogla wieczorem jeszcze raz jechac tam. ale zrobie wszystko aby tak bylo. tam na te dzialki ciezko trafic jak nie zna sie drogi, samemu. a i chlop musi byc przeciez, a on przyjezdza raz dziennie Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='obraczus87']Z tego co zrozumiałam to chyba Mort mowila o transporcie w sobotę? Czy się mylę??[/QUOTE] W sobotę ona by malucha zawiozła do Olsztyna. Jak z Olsztynem by było coś nie teges (ale będzie teges, czuje to) to młody pojedzie do mnie, sama go sobie przywiozę, pociągi jeżdżą, no nie? A gdyby mój mąż chciał się rozwieść lub odwalił inny numer to trudno, maluch pojedzie do fior :) Wszystko tylko nie ta szopa... Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Mort']czekamy az moja siostra odpowie mi, tzn oddzwoni, nie moge za nia decydowac, tzn cz bedzie mogla wieczorem jeszcze raz jechac tam. ale zrobie wszystko aby tak bylo. tam na te dzialki ciezko trafic jak nie zna sie drogi, samemu. a i chlop musi byc przeciez, a on przyjezdza raz dziennie[/QUOTE] Miałam nadzieję, że jeszcze nie była i tylko przełoży.... Kurde, ale to po grudzie idzie.... jeszcze zapomniałam, że on tam tylko bywa. Quote
necianeta89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ja osobiście juz się w tym wszystkim pogubiłam, ale mocno trzymam kciuki i kibicuje!! Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='necianeta89']ja osobiście juz się w tym wszystkim pogubiłam, ale mocno trzymam kciuki i kibicuje!![/QUOTE] Bo za mną ciężko nadążyć :evil_lol: Quote
sajlana Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 jak on tam tylko bywa, a smarkacz siedzi w stodole to trzeba sie bedzie do niej włamać ale przynajmniej nie będziemy się szarpać z chłopem...a jak bydlak bedzie, to może jakąs wóda mu przed nosem zamachać na osłodzxenie straty...?[quote name='mmd']Miałam nadzieję, że jeszcze nie była i tylko przełoży.... Kurde, ale to po grudzie idzie.... jeszcze zapomniałam, że on tam tylko bywa.[/QUOTE] Quote
majqa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='necianeta89']ja osobiście juz się w tym wszystkim pogubiłam, ale mocno trzymam kciuki i kibicuje!![/QUOTE] Ja jeszcze nie. ;-) Idzie rewelacyjnie. Mort, ubłagaj siostrę. Ten wątek, jak już przeczytałaś, to naprawdę cud. Quote
majqa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='sajlana'](...) jak bydlak bedzie, to może jakąs wóda mu przed nosem zamachać na osłodzxenie straty...?[/QUOTE] A w życiu Romana, kielona to walnij Ty po akcji, a my Ci potowarzyszymy zza ekranu. Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Bo za mną ciężko nadążyć :evil_lol:[/QUOTE] To, że pokrótce pozbierać - plan jest taki :) 1. Siostra Mort zabiera dziś małego od chłopa. 2. Mały przyjeżdza dzisiaj do Warszawy z Santino i z Sajlaną i ląduje u Sajlany na awaryjnym DT do soboty, w międzyczasie sprawdzamy docelowy DT w Olsztynie 3. Docelowy DT w Olsztynie jest ok i w sobotę mort zawozi małego pociągiem do Olsztyna / docelowy DT nie jest ok (w co nie wierzymy;) ) i mały ląduje u mmd lub fior. 4. Mały znajduje super DS i wszyscy są szczęśliwi :) Quote
santino Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Udało mi sie połączyć ale tylko na chwile bo przez tel. Bez problemu mogę pojechać. Chciałabym z kimś bo razniej mi bedzie do chlopa z kims isc albo sama ale żebym mogła od kogoś innego niż od chłopa zabrać malucha... Będę jechać z centrum wawy (pl. Teatralny) mogę kogoś zgarnac jak ktoś chętny. Mmd, skojarzysz nas tel? Kończę prace ok 17,30 Spadam teraz. Mmd ma do mnie namiar jakby coś. Quote
majqa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Andzike, piękne podsumowanie. Mój Boże, gdyby tak na innych wątkach szło pełną parą. Quote
Recommended Posts