Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] pierwsza :multi:

Cześć :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_'][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] pierwsza :multi:

Cześć :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Taaaa....podbiłaś kartę i z powrotem do łóżka :eviltong::evil_lol:

[quote][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=red][B]przyszłam z choineczką [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-332.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/quote][/SIZE][SIZE=2]Już? My z ubieraniem czekamy na Wigilię:p[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Witanko Wam :multi::loveu:[/SIZE]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]u nas w wigilię za dużo zamieszania ...więc teraz tworzymy sobie świąteczny klimacik ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A u nas odwrotnie - teraz jest kipisz, a w Wigilię to już spokój ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A u nas odwrotnie - teraz jest kipisz, a w Wigilię to już spokój ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]my jako ze najmłodsi w rodach ...objeżdżamy jeszcze w Wigilię ze świątecznym światełkiem groby Naszych bliskich na 2 cmentarzach ...taką mamy rodzinną tradycję ... bo z gotowankiem , szykowankiem to spoko ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa....podbiłaś kartę i z powrotem do łóżka :eviltong::evil_lol:

[/size][SIZE=2]Już? My z ubieraniem czekamy na Wigilię:p[/SIZE]

[SIZE=2]Witanko Wam :multi::loveu:[/SIZE][/quote]

:-ono coś Ty jakie łóżko :roll: poleciałam do kuchni i mnie wylogowało w tym czasie :eviltong: Gotuję bigos, gotuję mięsko na pasztety i zrobiłam ciasto na naleśniki :multi:ktoś je teraz będzie smażył :cool1: ale od razu mówię, że nie ja :cool3: bo nie mam czasu :shake: zaraz szykuję sie do pracy :roll:, bo dziś taki jeden dzień w roku, że pracuję w sobotę :cool1: przez chwilę :razz:

no chyba juz wszystko wyjaśniłam co robiłam i będę robić :diabloti: [SIZE=1]prawie [/SIZE]:roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]my jako ze najmłodsi w rodach ...objeżdżamy jeszcze w Wigilię ze świątecznym światełkiem groby Naszych bliskich na 2 cmentarzach ...taką mamy rodzinną tradycję ... bo z gotowankiem , szykowankiem to spoko ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Ja też jeżdżę w Wigilię na cmentarz....prawie zawsze. A potem to jedno dokańcza w kuchni, a drugie działa z drzewkiem ;).....a psy ganiaja od kuchni do drzewka i z powrotem :evil_lol:
Gacek pierwszy raz będzie widział choinke :razz:

Posted

:oops: Ala, jęzor mnie świeżby, więc nie wytrzymam i powiem, że.................Masz śliczny banerek :multi: naprawdę Ozulek na nim wygląda przcudownie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:-ono coś Ty jakie łóżko :roll: poleciałam do kuchni i mnie wylogowało w tym czasie :eviltong: Gotuję bigos, gotuję mięsko na pasztety i zrobiłam ciasto na naleśniki :multi:ktoś je teraz będzie smażył :cool1: ale od razu mówię, że nie ja :cool3: bo nie mam czasu :shake: zaraz szykuję sie do pracy :roll:, bo dziś taki jeden dzień w roku, że pracuję w sobotę :cool1: przez chwilę :razz:

no chyba juz wszystko wyjaśniłam co robiłam i będę robić :diabloti: [SIZE=1]prawie [/SIZE]:roll:[/quote]
A my się juz zbieramy na spacerek, a potem wyjazd na rynek - trochę do jadełka trzeba ponakupować :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A my się juz zbieramy na spacerek, a potem wyjazd na rynek - trochę do jadełka trzeba ponakupować :razz:[/quote]

U mnie śniegiem zasypane na biało :roll: niby ładnie, ale ślisko :roll:

Tylko nie przedźwigaj się od tych zakupów :evil_lol: bo już widzę jak będzie wyglądało to "trochę" :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']U mnie śniegiem zasypane na biało :roll: niby ładnie, ale ślisko :roll:

Tylko nie przedźwigaj się od tych zakupów :evil_lol: bo już widzę jak będzie wyglądało to "trochę" :eviltong:[/quote]
Najwięcej to śledzi będzie :evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Iv_']:oops: Ala, jęzor mnie świeżby, więc nie wytrzymam i powiem, że.................Masz śliczny banerek :multi: naprawdę Ozulek na nim wygląda przcudownie :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];) podrapać :razz:
Banerek dostałam w prezencie od Izuni :loveu: piękny jest:multi:

Ja już mam większość zakupków zrobionych ... a tak wogóle to wolałabym żeby święta już jutro były :evil_lol:

Mam nadzieję , że będzie filmek z pierwszego spotkanka Gacusia z choinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
fajnie, że byłaś :loveu: teraz jestem ja :cool1:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) podrapać :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Banerek dostałam w prezencie od Izuni :loveu: piękny jest:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja już mam większość zakupków zrobionych ... a tak wogóle to wolałabym żeby święta już jutro były :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Mam nadzieję , że będzie filmek z pierwszego spotkanka Gacusia z choinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Nam jeszcze trochę brakuje. No, ale jeszcze sporo czasu jest ;)

Postaram się cUś tam nakręcić :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) podrapać :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Banerek dostałam w prezencie od Izuni :loveu: piękny jest:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja już mam większość zakupków zrobionych ... a tak wogóle to wolałabym żeby święta już jutro były :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Mam nadzieję , że będzie filmek z pierwszego spotkanka Gacusia z choinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

lepiej nie drapać :roll:

No to pogratulować Izie talentu :multi:, bo rzeczywiście jest śliczny :loveu: Ozul wygląda rewelacyjnie :p :loveu:

Posted

[quote name='jbk']U nas też Vadir pierwszy raz zobaczy chonkę, boję się, co to będzie, w dzień pół biedy, ale w nocy może chcieć się pobawić ;)[/quote]
My pokój w którym będzie choinka, zamykamy na noc.Zresztą psiaki w nocy śpią jak zabite :p

Posted

[quote name='Selket']Cześććććććććććććććććc:loveu::loveu:
Naleśniki smażyłam JA :grins: :grins: :grins:[/quote]
Oooooooo....od naleśników tutaj to też ja jestem :p

Posted

witałki przedświateczne... próbuję doprowadzić dom do uzywalności... i byliśmy na długim spacerku w lesie, ale tam mokro, szaro, melancholijnie... jeden plus - pusto też... psy sie wybiegały... i uszmodrały nieziemsko...

Posted

[quote name='halbina']witałki przedświateczne... próbuję doprowadzić dom do uzywalności... i byliśmy na długim spacerku w lesie, ale tam mokro, szaro, melancholijnie... jeden plus - pusto też... psy sie wybiegały... i uszmodrały nieziemsko...[/quote]
My też byliśmy w lesie i wcale tak źle nie było.....też się wyganiały, ale w miarę czyste wróciły do domku.
Ogólne sprzątanko to mnie czeka w poniedziałek....ale okna już mam za sobą :multi: