szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']A widzisz, bo ja widziałem taki raport o badaniach na 100 kobietach......:evil_lol:[/quote] i co im wyszlo? Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']prawie:evil_lol:[/quote] no to znaczy, że milusia w dotyku :evil_lol: (Oj, oberwę od Danusi) Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']no to znaczy, że milusia w dotyku :evil_lol: (Oj, oberwę od Danusi)[/quote] tz mowi mi "moj kaktusie ":mad: wiec milusia moze nie pasowac:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czterech mężczyzn - inżynier, chemik, księgowy oraz pracownik administracji państwowej spierało się czyj pies jest najmądrzejszy. Inżynier zawołał do swojego psa: - Pi, pokaż co umiesz ! Pies momentalnie wskoczyłna biurko, wziął ołówek, papier i narysował idealne koło, kwadrat i trójkąt... Księowy zawołał swojego: Bilans ! Wiesz co masz robić Bilans pobiegł do kuchni, przyniósł 12 ciastek, po czym podzielił je na cztery równe kupki Chemik tylko spojrzał i zawołał: - Probówka ! Do roboty Suczka podbiegła do lodówki, wyciągnęła karton z mlekiem, po czym nalała dokładnie 180 ml do szklanki bez rozlania kropelki... Wszyscy spojrzeli na pracownika administracji państwowej i spytali: - A co potrafi Twój pies Mężczyzna spokojnie powiedział do swojego pieska: - Przerwa śniadaniowa Do dzieła Pies natychmiast zjadł ciasteczka, wypił mleko, narobił na papier, przeleciał pozostałe trzy psy, po czym zaczął narzekać, że zwichnął sobie podczas tego kręgosłup, wypełnił wniosek o odszkodowanie za pracę w szkodliwych warunkach i poszedł na chorobowe[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Doooobre Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']dobranoc kochani :)[/quote] Śpij dobrze Asiorku - jesteśmy z Tobą. Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']dobranoc kochani :)[/quote] dobranoc zycze Ci ,zeby Tosiek odwiedzil Cie w snach Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']tz mowi mi "moj kaktusie ":mad: wiec milusia moze nie pasowac:evil_lol:[/quote] Mówi: Ty moja opuncjo? :lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Mówi: Ty moja opuncjo? :lol:[/quote] kazalam mu mowic kwiatuszku ... tlumaczy , ze kaktus tez kwiatek:mad: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 mam lapke!!!!!!! moja pierwsza :) ps. i na waszym watku robiona Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No niezupełnie - kaktus czasami ma kwiatek, a poza tym jest piekielnie kolący :lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Szefowie największych banków zorganizowali mistrzostwa świata we włamywaniu się do sejfu. Zasada była taka: Reprezentacja kraju ma minutę na włamanie się do sejfu przy zgaszonym świetle. Po minucie zapala się światło, co jest równoznaczne z przegraną. Pierwsi wystartowali Niemcy... mija minuta - nie udało się. Następnie startują Hiszpanie... ta sama sytuacja. Potem kolejni Holendrzy, Szwedzi, Portugalczycy... nie udaje się nikomu. W końcu startują Polacy... Po minucie pan wciska przycisk, ale światło się nie zapala. Jeden Polak do drugiego: - Rychu mamy tyle kasy, na ch** ci jeszcze ta żarówka? Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']mam lapke!!!!!!! moja pierwsza :) ps. i na waszym watku robiona[/quote] To dopiero ją zauważyłaś? Z nowym boksiem będziesz miała tych łapek dużo więcej :lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Szefowie największych banków zorganizowali mistrzostwa świata we włamywaniu się do sejfu. Zasada była taka: Reprezentacja kraju ma minutę na włamanie się do sejfu przy zgaszonym świetle. Po minucie zapala się światło, co jest równoznaczne z przegraną. Pierwsi wystartowali Niemcy... mija minuta - nie udało się. Następnie startują Hiszpanie... ta sama sytuacja. Potem kolejni Holendrzy, Szwedzi, Portugalczycy... nie udaje się nikomu. W końcu startują Polacy... Po minucie pan wciska przycisk, ale światło się nie zapala. Jeden Polak do drugiego: - Rychu mamy tyle kasy, na ch** ci jeszcze ta żarówka?[/quote] Hehehehe, i Ty jesteś szyszka. fr? Powinnas być szyszką.pl :loveu: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Przychodzi facet do lekarza i mówi: -Panie Doktorze ja potrafie latać -Prosze Pana psychiatra piętro wyżej... -Kiedy ja naprawde potrafie. Staje na parapecie i skacze z 10 piętra. Wystraszony lekarz podbiega do okna, patrzy a facet naprawde lata -Jak Pan to robi?!?! -To proste, wystarczy machać rękoma Lekarz skacze i zabija się. Zlatuj do niego facet i mówi -Jak na Anoła Stróża , to kawał ch*** ze mnie Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Hehehehe, i Ty jesteś szyszka. fr? Powinnas być szyszką.pl :loveu:[/quote] im dluzej tu siedze tym bardziej doceniam Polske, kazdy kraj ma zalety i wady, ale tylko jeden jest moj! Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Przychodzi facet do lekarza i mówi: -Panie Doktorze ja potrafie latać -Prosze Pana psychiatra piętro wyżej... -Kiedy ja naprawde potrafie. Staje na parapecie i skacze z 10 piętra. Wystraszony lekarz podbiega do okna, patrzy a facet naprawde lata -Jak Pan to robi?!?! -To proste, wystarczy machać rękoma Lekarz skacze i zabija się. Zlatuj do niego facet i mówi -Jak na Anoła Stróża , to kawał ch*** ze mnie[/quote] Szyszka - przestań, bo nas moderator uciszy:lol: Hahahaha.... Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']im dluzej tu siedze tym bardziej doceniam Polske, kazdy kraj ma zalety i wady, ale tylko jeden jest moj![/quote] To samo czułem parę lat temu :p Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jeśli nudzisz się na zakupach - czasem może się przydać... 15 rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja małżonka / małżonek / narzeczona / narzeczony / partner / partnerka / etc. oddaje się zakupom . 1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi . 2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut . 3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet. 4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje . 5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów . 6. Przesuń znak "Uwaga. Mokra podłoga" na wykładzinę . 7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki . 8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się . 9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie . 10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne . 11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible" . 12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości . 13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!" . 14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: "O nie, to znów te głosy!" . 15.Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: "HEJ, papier toaletowy się skończył!!!" . Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']To samo czułem parę lat temu :p[/quote] to znaczy byles za granica?? gdzie? Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']to znaczy byles za granica?? gdzie?[/quote] W Stanach - 7 lat Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Jeśli nudzisz się na zakupach - czasem może się przydać... 15 rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja małżonka / małżonek / narzeczona / narzeczony / partner / partnerka / etc. oddaje się zakupom . 1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi . 2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut . 3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet. 4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje . 5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów . 6. Przesuń znak "Uwaga. Mokra podłoga" na wykładzinę . 7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki . 8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się . 9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie . 10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne . 11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible" . 12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości . 13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!" . 14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: "O nie, to znów te głosy!" . 15.Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: "HEJ, papier toaletowy się skończył!!!" .[/quote] Nie chcę Ciebie obrażac, ale nie jesteś w pełni normalna :buzi: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']W Stanach - 7 lat[/quote] kurcze no to faktycznie dlugo Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Nie chcę Ciebie obrażac, ale nie jesteś w pełni normalna :buzi:[/quote] no co ty ja jestem poprostu NORMALNA inaczej:p Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']kurcze no to faktycznie dlugo[/quote] Ale nie żałuję tego czasu Quote
Recommended Posts