Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszka.fr']moze nigdy.... a moze w momencie gdy otoczysz opieka kolejnego psiaka?[/QUOTE]

nie mam warunków na tymczas...Tosiek był wyjątkiem..jak go zobaczyłam nie mogłam zostawić......

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']nie mam warunków na tymczas...Tosiek był wyjątkiem..jak go zobaczyłam nie mogłam zostawić......[/quote]
skoro Tosiek mial dobre warunki....
jestem pewna , ze jakos sobie poradzisz
moze to kwestia organizacji?

Posted

mam 27 metrów mieszkanie, 4 fretki psa i dziecko z ADHD:razz: coś więcej trzeba dodawać :cool3:
a fretki sa takie ruchliwe jak widać na załączonym filmiku.... [url]http://www.maxior.pl/?p=index&id=20032&8[/url] (Z GŁOŚNIKAMI)

Posted

[quote name='Asior']mam 27 metrów mieszkanie, 4 fretki psa i dziecko z ADHD:razz: coś więcej trzeba dodawać :cool3:
a fretki sa takie ruchliwe jak widać na załączonym filmiku.... [URL]http://www.maxior.pl/?p=index&id=20032&8[/URL][/quote]

Ale Tośka wzięłaś - i nie został zagryziony.

Posted

[quote name='Asior']mam 27 metrów mieszkanie, 4 fretki psa i dziecko z ADHD:razz: coś więcej trzeba dodawać :cool3:
a fretki sa takie ruchliwe jak widać na załączonym filmiku.... [URL]http://www.maxior.pl/?p=index&id=20032&8[/URL] (Z GŁOŚNIKAMI)[/quote]
normalnie posikalam sie ze smiechu!!!:evil_lol:
sa super!!!!
ale .... Tosiek przezyl;)

Posted

[quote name='Danusia12']Ale Tośka wzięłaś - i nie został zagryziony.[/QUOTE]
raczej on chcał zagryść :(
to nie o to chodzi..trzeba mierzyc siły na zamiary.....:shake:

Posted

[quote name='Asior']doooobra skończmy z moimi pierdołami bo to nie tenm wątek i niepotrzebnie go zaśmiecam :(
menrzuć, szyszka jesteście kochani :*[/quote]

Jeszcze raz powiesz coś takiego, to Cię wyoutuję :mad: chodzi mi oczywiście o te zaśmiecanie

Posted

na poprawe nastroju:

Ostatnie badania naukowe ujawnily, ze piwo zawiera zenskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mezczyzn. Aby sprawdzic, czy rzeczywiscie piwo zawiera zenskie hormony, kazdy z nich dostal 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartosci do organizmu, czas badania wynosil ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu:
- u 75% stwierdzono inkoherencje (zaburzenia myslenia i mowy)
- 100% nie potrafilo prowadzic samochodu
- u 90% zauwazono tendencje do tycia
- 80% wpadlo w melancholie i wybuchalo placzem o byle glupstwo
- 80% chcialo wydac pieniadze na byle co
- 75% trudno bylo zrozumiec
- 90% nie bylo swiadome, ze opowiada glupoty
- 85% nie bylo w stanie przyznac sie do wlasnych bledow.
I jak tu powiedziec, ze w piwie nie ma zenskich hormonow?

Posted

[quote name='szyszka.fr']na poprawe nastroju:

Ostatnie badania naukowe ujawnily, ze piwo zawiera zenskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mezczyzn. Aby sprawdzic, czy rzeczywiscie piwo zawiera zenskie hormony, kazdy z nich dostal 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartosci do organizmu, czas badania wynosil ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu:
- u 75% stwierdzono inkoherencje (zaburzenia myslenia i mowy)
- 100% nie potrafilo prowadzic samochodu
- u 90% zauwazono tendencje do tycia
- 80% wpadlo w melancholie i wybuchalo placzem o byle glupstwo
- 80% chcialo wydac pieniadze na byle co
- 75% trudno bylo zrozumiec
- 90% nie bylo swiadome, ze opowiada glupoty
- 85% nie bylo w stanie przyznac sie do wlasnych bledow.
I jak tu powiedziec, ze w piwie nie ma zenskich hormonow?[/quote]
A czy te badania wykonano na 100 osobach płci żeńskiej ? :mad:

Posted

Czterech mężczyzn - inżynier, chemik, księgowy oraz pracownik administracji
państwowej spierało się czyj pies jest najmądrzejszy. Inżynier zawołał do swojego psa:
- Pi, pokaż co umiesz !
Pies momentalnie wskoczyłna biurko, wziął ołówek, papier i narysował idealne koło, kwadrat i trójkąt...
Księowy zawołał swojego:
Bilans ! Wiesz co masz robić
Bilans pobiegł do kuchni, przyniósł 12 ciastek, po czym podzielił je na cztery równe kupki
Chemik tylko spojrzał i zawołał:
- Probówka ! Do roboty
Suczka podbiegła do lodówki, wyciągnęła karton z mlekiem, po czym nalała dokładnie 180 ml do szklanki bez rozlania kropelki... Wszyscy spojrzeli na pracownika administracji państwowej i spytali:
- A co potrafi Twój pies
Mężczyzna spokojnie powiedział do swojego pieska:
- Przerwa śniadaniowa Do dzieła
Pies natychmiast zjadł ciasteczka, wypił mleko, narobił na papier, przeleciał pozostałe trzy psy, po czym zaczął narzekać, że zwichnął sobie podczas tego kręgosłup, wypełnił wniosek o odszkodowanie za pracę w szkodliwych warunkach i poszedł na chorobowe