Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']moze nigdy.... a moze w momencie gdy otoczysz opieka kolejnego psiaka?[/QUOTE] nie mam warunków na tymczas...Tosiek był wyjątkiem..jak go zobaczyłam nie mogłam zostawić...... Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']Juz wiem!!! wzioles Asiorce Kule :cool3:[/quote] Nie, kulę wzięła Agniest, a ja Asiorce oddałem podczas naszych nalotów na Łódź :razz: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']nie mam warunków na tymczas...Tosiek był wyjątkiem..jak go zobaczyłam nie mogłam zostawić......[/quote] Takich Tośków jest wiele Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']nie mam warunków na tymczas...Tosiek był wyjątkiem..jak go zobaczyłam nie mogłam zostawić......[/quote] skoro Tosiek mial dobre warunki.... jestem pewna , ze jakos sobie poradzisz moze to kwestia organizacji? Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Takich Tośków jest wiele[/quote] kurcze! ubiegles mnie :) Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 mam 27 metrów mieszkanie, 4 fretki psa i dziecko z ADHD:razz: coś więcej trzeba dodawać :cool3: a fretki sa takie ruchliwe jak widać na załączonym filmiku.... [url]http://www.maxior.pl/?p=index&id=20032&8[/url] (Z GŁOŚNIKAMI) Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']mam 27 metrów mieszkanie, 4 fretki psa i dziecko z ADHD:razz: coś więcej trzeba dodawać :cool3: a fretki sa takie ruchliwe jak widać na załączonym filmiku.... [URL]http://www.maxior.pl/?p=index&id=20032&8[/URL][/quote] Ale Tośka wzięłaś - i nie został zagryziony. Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']kurcze! ubiegles mnie :)[/quote] Hehe :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']mam 27 metrów mieszkanie, 4 fretki psa i dziecko z ADHD:razz: coś więcej trzeba dodawać :cool3: a fretki sa takie ruchliwe jak widać na załączonym filmiku.... [URL]http://www.maxior.pl/?p=index&id=20032&8[/URL] (Z GŁOŚNIKAMI)[/quote] normalnie posikalam sie ze smiechu!!!:evil_lol: sa super!!!! ale .... Tosiek przezyl;) Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Ale Tośka wzięłaś - i nie został zagryziony.[/QUOTE] raczej on chcał zagryść :( to nie o to chodzi..trzeba mierzyc siły na zamiary.....:shake: Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 doooobra skończmy z moimi pierdołami bo to nie tenm wątek i niepotrzebnie go zaśmiecam :( menrzuć, szyszka jesteście kochani :* Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Asiorka teraz tesknisz, beczysz, pozniej bedziesz myslec, az w koncu przygarniesz jakiegos nieszczesnika i otoczysz miloscia ps. skoro z fretkami dajesz rade to co moze Cie powstrzymac? :) Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']doooobra skończmy z moimi pierdołami bo to nie tenm wątek i niepotrzebnie go zaśmiecam :( menrzuć, szyszka jesteście kochani :*[/quote] Jeszcze raz powiesz coś takiego, to Cię wyoutuję :mad: chodzi mi oczywiście o te zaśmiecanie Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 zobaczysz pierwsze fotki Toska z nowego domku i choc w serduchu troche scisnie to bedzie lepiej Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 na poprawe nastroju: Ostatnie badania naukowe ujawnily, ze piwo zawiera zenskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mezczyzn. Aby sprawdzic, czy rzeczywiscie piwo zawiera zenskie hormony, kazdy z nich dostal 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartosci do organizmu, czas badania wynosil ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu: - u 75% stwierdzono inkoherencje (zaburzenia myslenia i mowy) - 100% nie potrafilo prowadzic samochodu - u 90% zauwazono tendencje do tycia - 80% wpadlo w melancholie i wybuchalo placzem o byle glupstwo - 80% chcialo wydac pieniadze na byle co - 75% trudno bylo zrozumiec - 90% nie bylo swiadome, ze opowiada glupoty - 85% nie bylo w stanie przyznac sie do wlasnych bledow. I jak tu powiedziec, ze w piwie nie ma zenskich hormonow? Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a mówiłam Wam juz że jesteście wielcy ???? :oops: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']a mówiłam Wam juz że jesteście wielcy ???? :oops:[/quote] A mówiłaś? :cool3: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']a mówiłam Wam juz że jesteście wielcy ???? :oops:[/quote] taaaa.... troszke wyzej od krasnala( ja) Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']na poprawe nastroju: Ostatnie badania naukowe ujawnily, ze piwo zawiera zenskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mezczyzn. Aby sprawdzic, czy rzeczywiscie piwo zawiera zenskie hormony, kazdy z nich dostal 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartosci do organizmu, czas badania wynosil ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu: - u 75% stwierdzono inkoherencje (zaburzenia myslenia i mowy) - 100% nie potrafilo prowadzic samochodu - u 90% zauwazono tendencje do tycia - 80% wpadlo w melancholie i wybuchalo placzem o byle glupstwo - 80% chcialo wydac pieniadze na byle co - 75% trudno bylo zrozumiec - 90% nie bylo swiadome, ze opowiada glupoty - 85% nie bylo w stanie przyznac sie do wlasnych bledow. I jak tu powiedziec, ze w piwie nie ma zenskich hormonow?[/quote] A czy te badania wykonano na 100 osobach płci żeńskiej ? :mad: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']taaaa.... troszke wyzej od krasnala( ja)[/quote] To Ty jak ta fretka? :p Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']A czy te badania wykonano na 100 osobach płci żeńskiej ? :mad:[/quote] uupss nie pytalam:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']To Ty jak ta fretka? :p[/quote] prawie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A widzisz, bo ja widziałem taki raport o badaniach na 100 kobietach......:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Czterech mężczyzn - inżynier, chemik, księgowy oraz pracownik administracji państwowej spierało się czyj pies jest najmądrzejszy. Inżynier zawołał do swojego psa: - Pi, pokaż co umiesz ! Pies momentalnie wskoczyłna biurko, wziął ołówek, papier i narysował idealne koło, kwadrat i trójkąt... Księowy zawołał swojego: Bilans ! Wiesz co masz robić Bilans pobiegł do kuchni, przyniósł 12 ciastek, po czym podzielił je na cztery równe kupki Chemik tylko spojrzał i zawołał: - Probówka ! Do roboty Suczka podbiegła do lodówki, wyciągnęła karton z mlekiem, po czym nalała dokładnie 180 ml do szklanki bez rozlania kropelki... Wszyscy spojrzeli na pracownika administracji państwowej i spytali: - A co potrafi Twój pies Mężczyzna spokojnie powiedział do swojego pieska: - Przerwa śniadaniowa Do dzieła Pies natychmiast zjadł ciasteczka, wypił mleko, narobił na papier, przeleciał pozostałe trzy psy, po czym zaczął narzekać, że zwichnął sobie podczas tego kręgosłup, wypełnił wniosek o odszkodowanie za pracę w szkodliwych warunkach i poszedł na chorobowe Quote
Recommended Posts