Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
nic się nie przejmuj, ja wczoraj miałam lądowanko na tyłku, bo takie dwa faflaki nie zauważyły że idę:cool3:, troszku mi się tyłek obtrząsnął i jakoś tak dziwnie nie wygodnie mi się siedzi:cool3::evil_lol:

a ja dziś wracając z pracy wypierdzieliłam tekigo orła pod kościołem, że gwiazdy w dzień zobaczyłam...jutro będe miała cały póldupek siny:mad:
i tak jest co roku pod kościołem....ślisko i nieposypane :angryy: KUŹWA mówię że jak by dali piątaka żużlom to oni z pocałowaniem ręi by odgarniali ten cholerny snieg, a tak tylko czekać aż stanie się nieszczęście :mad: Ile razy juz babcie lądowały na glebie w tym miejscu :shake: ehhhhh a kurde księża sobie tyłek grzeją bo i po co odśnieżąc czy posypywać skoro i tak każdy ma super brykę i nia podjeżdża to mu poślizgnięcie na chodniku nie grozi :angryy:

Posted

uuuuuuu, biedny Asior, nie ma to jak człowieka rzuci na kolana pod kościołem:evil_lol::cool3:

cześć zwariowana rodzinko, wpadłam sobie na kawusię ale coś tutaj pustki:shake:
no nic idziemy w takim razie z Bimbrem na spacerek

Posted

Asiorka tak odwłok bolał, że spać biedactwo nie mogła :cool3: na drugi raz albo na tacę dawać, albo inną drogą do domu chadzać :evil_lol:

Witaj Imbir - nie było nas tutaj, bo wszyscy byliśmy w lesie. Potem śniadanko...;) (dlaczego zwariowana?)

Posted

zwariowana w pozytywnym znaczeniu, może być też zakręcona:p

A fotki z lasu macie? My też już po spacerku i mamy mnuuuuuustwo foteczek, Imbir władował mnie w śnieżną zaspę i wytytłałam się w sniegu gorzej niż za dziecięcych czasów:cool3:, a teraz mój potwór grzecznie sobie chrapie:evil_lol:

Posted

Też trochę mamy, ale one tak ganiały, że nie było jak zrobić porządne :razz:
Moje też - najadły się i długie lulu :lol:

A ja myślałem, że to ja jestem... w ty pozytywnym znaczeniu :evil_lol:

Dzisiaj strasznie net mi chodził.