Iza i Avanti Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A tam, od razu wygadana... Czasami coś powiem i od razu wygadana... ;) Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ładna dzisiaj była pogoda, nieprawdaż? :p Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 menrzuś :placz: gdzie to ramię...i chusteczki mi sie już kończą :placz: eehhh nigdy więcej zadnych tymczasów!!!!!! Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']menrzuś :placz: gdzie to ramię...i chusteczki mi sie już kończą :placz: eehhh nigdy więcej zadnych tymczasów!!!!!![/quote] Byłem u Ciebie... i naprawdę współczuję :-( Chusteczki poleciały na automiotle, a ramię.... bierz jak sięgniesz;) Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ooj biore bioore...czy mogę Cie dziś pożyczyć ??? zapytaj Danusi...zwróce nienaruszonego...a potrzebuje jeskiegoś męskiego ramienia do wypłakania :placz: Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bierz, w takich sytuacjach precz z konwenansami :cool1: Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 buuuuuuu to az nienormalne :( żeby w ciągu tygodnia tak sie przywiązać do psa.... czy ze mną cos jest nie tak???? chyba tak, skoro ja nawet na bajkach rycze :( Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jesteś po prostu prawdziwą, uczuciową, młodą kobietą i do tego jeszcze matką. Młode pielęgniarki w szpitalu inaczej podchodzą do pacjenta niż starsze siostry przełożone. Potraktuj Tośka jako pacjenta, którego wyleczyłaś i który po prostu odszedł do własnego życia. Czas na nowego pacjenta. Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć Szyszka - pociesz też Asiorkę.[/quote] :crazyeye: :crazyeye: rany! czy masz zdolnosci paranormalne skad wiedziales???????:-o Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kobieca intuicja :evil_lol: Miałem być Agnieszką i tak już mi zostało :lol: Teraz pociesz Asiorkę. Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 do Asiorki: z pewnoscia rozstanie jest bolesne, ale dalas szanse Toskowi na nowy dom, pelen milosci w ten sposob uratowalas go i uratujesz kolejna bide schroniskowa To co robisz nie jest latwe i podziwiam Cie za to niewiele jest osob gotowych przyjac psa by go wyleczyc, otoczyc opieka i miloscia i znalezc mu dom Quote
Asior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Jesteś po prostu prawdziwą, uczuciową, [B]młodą kobietą[/B] i do tego jeszcze matką.[/QUOTE] aaleś dowalił z ta młoda kobbietą :roll: [quote name='Danusia12'] Młode pielęgniarki w szpitalu inaczej podchodzą do pacjenta niż starsze siostry przełożone. Potraktuj Tośka jako pacjenta, którego wyleczyłaś i który po prostu odszedł do własnego życia. Czas na nowego pacjenta.[/QUOTE] ale ja nie jestem pielęgiarką tylko archiwistką :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 zreszta mysle ,ze chyba warto teraz plakac jesli to jest cena ktora trzeba zaplacic by psiak mial dobry domek..... Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']aaleś dowalił z ta młoda kobbietą :roll: :eviltong: ale ja nie jestem pielęgiarką tylko archiwistką :evil_lol:[/quote] Ale w szpitalu pracujesz, więc wiesz o czym mowa :p Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']zreszta mysle ,ze chyba warto teraz plakac jesli to jest cena ktora trzeba zaplacic by psiak mial dobry domek.....[/quote] [B]Szyszka[/B] - :loveu: Widzisz Asiorku - na tej stronce są min. 2 osoby, które są z Tobą Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Kobieca intuicja :evil_lol: Miałem być Agnieszką i tak już mi zostało :lol: [/quote] imponujesz mi przeciez ledwo wlazlam a Ty juz... to pewnie na tajniaka sie juz tu nie wslizgne:cool3: ? Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']a czy kiedys przestanie boleć????[/quote] Przelej to co masz za dużo na następną sierotę - a przestanie boleć Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']imponujesz mi przeciez ledwo wlazlam a Ty juz... to pewnie na tajniaka sie juz tu nie wslizgne:cool3: ?[/quote] Juz ja Cię widzę...... :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asior']a czy kiedys przestanie boleć????[/quote] moze nigdy.... a moze w momencie gdy otoczysz opieka kolejnego psiaka? Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='szyszka.fr']moze nigdy.... a moze w momencie gdy otoczysz opieka kolejnego psiaka?[/quote] No i następny raz - :loveu: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']Juz ja Cię widzę...... :evil_lol:[/quote] hmmmmm...... nalezysz do KGB FBI czy moze jakas inna organizacja szpiegowska?:lol: Quote
szyszka.fr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Danusia12']No i następny raz - :loveu:[/quote] Juz wiem!!! wzioles Asiorce Kule :cool3: Quote
Recommended Posts