Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uffff ulgło mi bo już mysłam że pozwalasz na przemoc w stadzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No co Ty - Argon jest bardzo delikatny w stosunku do Gacka. Nawet jak ten go w jajka uszczypnie, to tylko piśnie i śmiga na fotel :roll: Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty - Argon jest bardzo delikatny w stosunku do Gacka. Nawet jak ten go w jajka uszczypnie, to tylko piśnie i śmiga na fotel :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahahahahahahaha........................koffany:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahahahahahahaha........................koffany:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gdyby nie obiektywne czynniki, to mógłbym powiedzieć - moja krew :diabloti: Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Gdyby nie obiektywne czynniki, to mógłbym powiedzieć - moja krew :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahahahaha:evil_lol::diabloti: Dobra czas na mnie Papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś']Gdyby nie obiektywne czynniki, to mógłbym powiedzieć - moja krew :diabloti:[/quote[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]]Buhahahahahahahahahaha:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra czas na mnie Papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czymnij się.....i do następnego :hand::loveu: Quote
Kara. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No obejrzałam:multi: Chyba wszystkie:roll: A koreczki od tych butelek to Państwo zbierają::cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117692[/url] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Kara.']No obejrzałam:multi: Chyba wszystkie:roll: A koreczki od tych butelek to Państwo zbierają::cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117692[/URL][/quote] A Państwo teraz zaczną zbierać :p.....a co ciekawsze, to ja tą dziewczynę znam z widzenia - mieszka blisko mojego rodzinnego domu..... Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tu się nic nie działo od mojego wczorajszego zniknięcia:crazyeye: Bosszz wiedziałam ze jestem niezbędna i niezastapiona:B-fly: Witaj Menrzusiu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co tu się nic nie działo od mojego wczorajszego zniknięcia:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszz wiedziałam ze jestem niezbędna i niezastapiona:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No widzisz? Bez Ciebie wszystko się wali :shake:......i jak pomyślę, że znikniesz na długi weekend, to.... :placz: Witaj Jabłuszko :loveu: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']No widzisz? Bez Ciebie wszystko się wali :shake:......i jak pomyślę, że znikniesz na długi weekend, to.... :placz: Witaj Jabłuszko :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Może nie znikne:razz: nic jeszcze nie jest przesądzone:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Może nie znikne:razz: nic jeszcze nie jest przesądzone:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Srutu-tutu, obiecanki-cacanki :evil_lol: I co tam nowego u Ciebie? :razz: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Srutu-tutu, obiecanki-cacanki :evil_lol: I co tam nowego u Ciebie? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Fcale że nie....bo ja taka nie jestem co by cię mamić obiecankami:roll: Co nowego u mnie? Hmmmmmmmmmmmmmmmm?:roll: Bałagan:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fcale że nie....bo ja taka nie jestem co by cię mamić obiecankami:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co nowego u mnie? Hmmmmmmmmmmmmmmmm?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bałagan:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mamą jesteś, to i mamić potrafisz :evil_lol: Bałagan to nie nowość :p.....u mnie przez tego smrodka jest prawie non-stop :roll: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Mamą jesteś, to i mamić potrafisz :evil_lol: Bałagan to nie nowość :p.....u mnie przez tego smrodka jest prawie non-stop :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ales wymyślił:evil_lol: No ten bałagan mnie wykańcza.....ja raczej lubie porządek ......a Alicja bez przerwy coś wyciąga, ja chowam jedno ona wyciąga drugie, rozrzuca i bardzo ją to cieszy.........................zwariuje :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ales wymyślił:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ten bałagan mnie wykańcza.....ja raczej lubie porządek ......a Alicja bez przerwy coś wyciąga, ja chowam jedno ona wyciąga drugie, rozrzuca i bardzo ją to cieszy.........................zwariuje :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tak jakoś mi się dobrze dzisiaj myśli :p Eeee tam - Ty tak samo robiłaś :lol:.....widzi, że mama sprząta, to dziewczę chce pomóc (czemu Alicja, a nie Alutka? :crazyeye:) Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Na dobry dzień :multi: [URL="http://www.youtube.com/v/dfINOa1f0d0"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/dfINOa1f0d0[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][SIZE=3][FONT=Times New Roman] Biedny Argon [/FONT][/SIZE] [URL="http://www.youtube.com/v/toBI7g29awQ"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/toBI7g29awQ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][SIZE=3][FONT=Times New Roman] Nagadała się [/FONT][/SIZE] [URL="http://www.youtube.com/v/P2wpp-BqmJo"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/P2wpp-BqmJo[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][SIZE=3][FONT=Times New Roman] Power 1[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/v/zmDW9o8Zcp4"][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/zmDW9o8Zcp4[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=3] Power 2[/SIZE][/FONT] Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak jakoś mi się dobrze dzisiaj myśli :p Eeee tam - Ty tak samo robiłaś :lol:.....widzi, że mama sprząta, to dziewczę chce pomóc (czemu Alicja, a nie Alutka? :crazyeye:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Widać:diabloti: Taaaa zeby to jeszcze pomagało a to tylko bałagan robi i się cieszy....patrzy na mnie tymi oczkami i aż jej się świecą zeby coś nowego zmalować:evil_lol: No bo przecież ona Alicja ma na imię tak czy nie:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Widać:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaa zeby to jeszcze pomagało a to tylko bałagan robi i się cieszy....patrzy na mnie tymi oczkami i aż jej się świecą zeby coś nowego zmalować:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo przecież ona Alicja ma na imię tak czy nie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :eviltong: Przynajmniej widać, że żyje. Ciesz się, że broi, a nie siedzi w kąciku :p Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']:eviltong: Przynajmniej widać, że żyje. Ciesz się, że broi, a nie siedzi w kąciku :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem wiem ale czasem od tych jej szaleństw to głowa pęka i rece opadją....co ona potrafi wymyslić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiem wiem ale czasem od tych jej szaleństw to głowa pęka i rece opadją....co ona potrafi wymyslić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciekawe po kim to ma? :hmmmm:......hmmmmmm Niedaleko pada jabłko od jabłonki :evil_lol: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawe po kim to ma? :hmmmm:......hmmmmmm Niedaleko pada jabłko od jabłonki :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A no niedleko a że pada to dlatego takie potłuczone:evil_lol: Filmiki fajowe.......Sylwa najlepsza.....ten koło niej goni jak z piórkiem a ta patrzy i zdaje sie myśleć ale ty goopi goopol jesteś:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A no niedleko a że pada to dlatego takie potłuczone:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Filmiki fajowe.......Sylwa najlepsza.....ten koło niej goni jak z piórkiem a ta patrzy i zdaje sie myśleć ale ty goopi goopol jesteś:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Sylwa nie widzi na lewe oko i najlepsze jest jak Gacek się skrada właśnie z lewej strony i kradnie jej coś i po cichutku ucieka do budy. A ta się dziwkuje, że miała sznureczek i juz go nie ma :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Sylwa nie widzi na lewe oko i najlepsze jest jak Gacek się skrada właśnie z lewej strony i kradnie jej coś i po cichutku ucieka do budy. A ta się dziwkuje, że miała sznureczek i juz go nie ma :evil_lol:[/quote] Moja biedna, grubaśna Sylwunia! :loveu: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Sylwa nie widzi na lewe oko i najlepsze jest jak Gacek się skrada właśnie z lewej strony i kradnie jej coś i po cichutku ucieka do budy. A ta się dziwkuje, że miała sznureczek i juz go nie ma :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosszzzz biedna tak ją w konia robią:shake: Ale swoją drogą to musi być zabawne:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzzz biedna tak ją w konia robią:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale swoją drogą to musi być zabawne:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zabawne, zabawne.... Ale nie dla bidulinki! A Ty byś chciała, żeby Cię tak w kunia robili, jakbyś była wpół niepełnosprawna ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts