Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']u nas rano jak wstałam było -15 st. teraz pewnie już trochę mniej, ale -10 pewnie będzie :)
Zazroszcze Adze że synek tak chętnie do babci idzie spać. Mój ma 6 lat i nie chce nawet słyszeć, że mógłby spędzić trochę czasu poza domem bez nas. Do babć jeździ z nami na niedzielne obiadki i to wszystko..... straszny z niego "synek mamusi" aż się zaczynam martwić......[/quote]

No to powinnaś się cieszyć, że mały świata poza Tobą nie widzi :lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhh, a ja nie pamiętam wolnego weekendu bez dziecka...... w tamtym roku moja mama wykupiła wczasy nad morzem dla siebie i wnuczka, bo stwierdziła, że jest już na tyle duży, że może z babcią na wakacje pojechać. Przekonywałam go miesiąc, ale nic nie pomogło, od razu zaczynał histerycznie płakać.... babcia musiała zrezygnować z wczasów..... Ale tak na trochę, to uwielbia być u babć !

No dobra, bo Menrzuś nam zarzuci, że babskie pogaduszki mu na wątku wtrącamy.....:evil_lol:

Posted

czyli można kontynuować ;) no to opowiem jaki miałam problem, żeby mały poszedł do przedszkola, pierwszy rok to był koszmar..... a było to 3 lata temu......
żartuję :evil_lol: :evil_lol: nie będę ci tu wątku zaśmiecać ;) Napisz co u psiców.

Posted

[quote name='Agniest']czyli można kontynuować ;) no to opowiem jaki miałam problem, żeby mały poszedł do przedszkola, pierwszy rok to był koszmar..... a było to 3 lata temu......
żartuję :evil_lol: :evil_lol: nie będę ci tu wątku zaśmiecać ;) Napisz co u psiców.[/quote]

No to kontynuuj u siebie ;)

Właśnie wróciłem ze spacerku. Argon biegnąc z tyłu powalił mnie na glebę, a właściwie na śnieg, tak że zobaczyłem błękit nieba. A Sylwa, na nic nie zważając, przebiegła po mnie jak po kłodzie drewna. Ot co pamiętam :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']No to kontynuuj u siebie ;)
[/quote]

a gdzie twoja gościnność Menrzuś ? :evil_lol: a może ja wolę u ciebie, bo tu tak jakoś przytulniej..... ;)

PS: fajny miałeś ten poranny spacerek :roflt: zastosowano cię jako most zwodzony, który opuszczony pozwolił księżniczce przejść bez umoczenia stópek do swojego domostwa :cool3:

Posted

Mimo zaproszenia nie chciałaś zaśmiecać :eviltong:
Ależ oczywiście, że możesz tutaj także pisać:razz:

A przytulniej, no cóż, mało chyba chłopów jest na dogo :evil_lol:

Co do tego rechotu i opisu mojego wypadku na spacerku - nie wypowiem się :mad:

Posted

ależ Menrzuś, jaki rechot ??? ja tylko lekko się uśmiechnęłam ;) a śmiech to zdrowie !

a w południe nie wychodzisz z pieskami ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']No to kontynuuj u siebie ;)

Właśnie wróciłem ze spacerku. Argon biegnąc z tyłu powalił mnie na glebę, a właściwie na śnieg, tak że zobaczyłem błękit nieba. A Sylwa, na nic nie zważając, przebiegła po mnie jak po kłodzie drewna. Ot co pamiętam :evil_lol:[/quote]
nic się nie przejmuj, ja wczoraj miałam lądowanko na tyłku, bo takie dwa faflaki nie zauważyły że idę:cool3:, troszku mi się tyłek obtrząsnął i jakoś tak dziwnie nie wygodnie mi się siedzi:cool3::evil_lol:

Posted

nasze wczoraj też padły, a Imbir chrapał jak szalony:evil_lol:
dzisiaj wstawię reszte foteczek z wczorajszych szaleństw:evil_lol: (a tak wogóle, to zaglądałeś do nas?)

Posted

Zaglądałem, ale tam tyle jest babskich tematów, że głupio się odzywać :diabloti: Ale sobie oglądałem i pooglądam :lol:

U nas to tylko Sylwa chrapie, jeżeli to piłowanie chrapaniem można nazwać :p