Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Agniest']u nas rano jak wstałam było -15 st. teraz pewnie już trochę mniej, ale -10 pewnie będzie :) Zazroszcze Adze że synek tak chętnie do babci idzie spać. Mój ma 6 lat i nie chce nawet słyszeć, że mógłby spędzić trochę czasu poza domem bez nas. Do babć jeździ z nami na niedzielne obiadki i to wszystko..... straszny z niego "synek mamusi" aż się zaczynam martwić......[/quote] No to powinnaś się cieszyć, że mały świata poza Tobą nie widzi :lol: Quote
Agniest Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ehhhh, a ja nie pamiętam wolnego weekendu bez dziecka...... w tamtym roku moja mama wykupiła wczasy nad morzem dla siebie i wnuczka, bo stwierdziła, że jest już na tyle duży, że może z babcią na wakacje pojechać. Przekonywałam go miesiąc, ale nic nie pomogło, od razu zaczynał histerycznie płakać.... babcia musiała zrezygnować z wczasów..... Ale tak na trochę, to uwielbia być u babć ! No dobra, bo Menrzuś nam zarzuci, że babskie pogaduszki mu na wątku wtrącamy.....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No co Ty - to nie są babskie, tylko rodzinne pogaduszki :razz: Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Menrzuś dzisiaj jakiś uszczypliwy. To ja zmykam popracować, skoro tylko klikam i klikam! Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='AgaiTheta']Menrzuś dzisiaj jakiś uszczypliwy. To ja zmykam popracować, skoro tylko klikam i klikam![/quote] Ja uszczypliwy??? Aguś - słoneczko :p Quote
Agniest Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 czyli można kontynuować ;) no to opowiem jaki miałam problem, żeby mały poszedł do przedszkola, pierwszy rok to był koszmar..... a było to 3 lata temu...... żartuję :evil_lol: :evil_lol: nie będę ci tu wątku zaśmiecać ;) Napisz co u psiców. Quote
shirrrapeira Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nie na pewno zajrze wczesniej, ale 4 lutego prosze trzymac kciuki. Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Agniest']czyli można kontynuować ;) no to opowiem jaki miałam problem, żeby mały poszedł do przedszkola, pierwszy rok to był koszmar..... a było to 3 lata temu...... żartuję :evil_lol: :evil_lol: nie będę ci tu wątku zaśmiecać ;) Napisz co u psiców.[/quote] No to kontynuuj u siebie ;) Właśnie wróciłem ze spacerku. Argon biegnąc z tyłu powalił mnie na glebę, a właściwie na śnieg, tak że zobaczyłem błękit nieba. A Sylwa, na nic nie zważając, przebiegła po mnie jak po kłodzie drewna. Ot co pamiętam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='shirrrapeira']Nie na pewno zajrze wczesniej, ale 4 lutego prosze trzymac kciuki.[/quote] Już sobie, tak na wszelki wypadek, zaznaczyłem :p Quote
Agniest Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Danusia12']No to kontynuuj u siebie ;) [/quote] a gdzie twoja gościnność Menrzuś ? :evil_lol: a może ja wolę u ciebie, bo tu tak jakoś przytulniej..... ;) PS: fajny miałeś ten poranny spacerek :roflt: zastosowano cię jako most zwodzony, który opuszczony pozwolił księżniczce przejść bez umoczenia stópek do swojego domostwa :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mimo zaproszenia nie chciałaś zaśmiecać :eviltong: Ależ oczywiście, że możesz tutaj także pisać:razz: A przytulniej, no cóż, mało chyba chłopów jest na dogo :evil_lol: Co do tego rechotu i opisu mojego wypadku na spacerku - nie wypowiem się :mad: Quote
Agniest Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ależ Menrzuś, jaki rechot ??? ja tylko lekko się uśmiechnęłam ;) a śmiech to zdrowie ! a w południe nie wychodzisz z pieskami ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Już byłem z bestiami, bo Argonek ma lekkie rozwolnionko :razz: Już ja widzę ten "lekki" uśmieszek :eviltong: Quote
Asior Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Danusia12']Przecież widać, że jesteś dobrze, tak narodowo, ubrana :evil_lol:[/quote] że co??? menrzuś pisz że po polskiemu :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Takie barwy ma Polska, Monako i Indonezja :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Danusia12']No to kontynuuj u siebie ;) Właśnie wróciłem ze spacerku. Argon biegnąc z tyłu powalił mnie na glebę, a właściwie na śnieg, tak że zobaczyłem błękit nieba. A Sylwa, na nic nie zważając, przebiegła po mnie jak po kłodzie drewna. Ot co pamiętam :evil_lol:[/quote] nic się nie przejmuj, ja wczoraj miałam lądowanko na tyłku, bo takie dwa faflaki nie zauważyły że idę:cool3:, troszku mi się tyłek obtrząsnął i jakoś tak dziwnie nie wygodnie mi się siedzi:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hehe, to żeś sobie .... zbiła :megagrin: :megagrin: :megagrin: A co, podusi nie masz? Może okłady? :diabloti: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no właśnie w pracy podusi brak:placz::cool3: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 To może jakieś gumowe kółko ratunkowe - ochroni czubki tych obolałych pół....ów :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 śmiej się, śmiej:eviltong: po mnie przynajmniej nie przebiegły:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Na szczęście to tylko ta lżejsza to zrobiła i odbiła się tylko od brzucha :razz: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ech te nasze kochane fafelki:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A tak się wyganiały, tyle powietrza złapały, że musiałem je budzić na lanczyka :p Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 nasze wczoraj też padły, a Imbir chrapał jak szalony:evil_lol: dzisiaj wstawię reszte foteczek z wczorajszych szaleństw:evil_lol: (a tak wogóle, to zaglądałeś do nas?) Quote
Menrzuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zaglądałem, ale tam tyle jest babskich tematów, że głupio się odzywać :diabloti: Ale sobie oglądałem i pooglądam :lol: U nas to tylko Sylwa chrapie, jeżeli to piłowanie chrapaniem można nazwać :p Quote
Recommended Posts