Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

No Dotarłam do końca. Ależ się napatrzyłam:loveu::loveu::loveu: Cudne zdjątka.:loveu:

Martwię się tylko bo Menrzuś sie długo nie odzywa:shake: Wyjechał czy ta mała, uszata, latająca bomba wykończyła wszystkich:crazyeye:

Posted

[quote name='halbina']pewno wziął się za kabelki... :evil_lol:[/quote]

Aaaaa i necika niet?:evil_lol:Może być, wielkouchy jest twórczy

Posted

Cześć:multi::multi::multi::multi:. To na foty nie miałeś czasu pewnie, ale jakąś relację z życia tercetu to mógłbyś zdać:razz:

Posted

[quote name='Bila']Cześć:multi::multi::multi::multi:. To na foty nie miałeś czasu pewnie, ale jakąś relację z życia tercetu to mógłbyś zdać:razz:[/quote]
Foty były trzaskane, tylko nie miałem czasu ich poobrabiać :roll:

Relację? Ano Gacek definitywnie przeprowadził się do mnie, a właściwie do nas - tak więc mam całe stado w łóżku w nocy. Rano budzę się przyklejony do ściany :evil_lol: Budzikiem porannym jest wgryzienie się w moje ucho :diabloti:
Karmienie psiaków wymaga sztuki - Sylwa tradycyjnie do łazienki....tylko, że Gacek nie może jeść mając Argona na widoku, bo go odpędza od michy :evil_lol: Jedzenie Gacka wygląda tak - dwa chapsy i sprint pod drzwi łazienki - może Sylwa już skończyła i cuś zostawiła? Biegiem do kuchni - dwa chapsy i w podskokach zobaczyć co z Argonem :evil_lol:.....i tak gania cały czas.

Posted

[quote name='Kara.']Bry Wieczorek:loveu:

To my się tu martwimy a On sobie pichci:mad:[/quote]

Jest co potem do jogurciku włożyć :evil_lol:.....to potęguje efekt :diabloti:

Posted

Zlituj się. Przed Gackiem to ja czytałam wybiórczo:crazyeye: Jakbym czytała całość to moje miziańce padłyby z głodu i obs... całą chałupę:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Relację? Ano Gacek definitywnie przeprowadził się do mnie, a właściwie do nas - tak więc mam całe stado w łóżku w nocy. Rano budzę się przyklejony do ściany :evil_lol: Budzikiem porannym jest wgryzienie się w moje ucho :diabloti:
.[/quote]

No to było do przewidzenia:evil_lol:. Może zamiast tej budki powinniście zainwestować w większe łóżko?:razz: Jedno jest pewne, teraz nie masz szansy, żeby gdziekolwiek zaspać:lol:

Posted

[quote name='Bila']No to było do przewidzenia:evil_lol:. Może zamiast tej budki powinniście zainwestować w większe łóżko?:razz: Jedno jest pewne, teraz nie masz szansy, żeby gdziekolwiek zaspać:lol:[/quote]

To pewne - budzenie jest bladym świtem :evil_lol:
Argon jest spryciaż bo cały się chowa pod kołdrą - Sylwie jest tam za gorąco, więc też krótko śpi, bo mały ją oczywiście też musi obudzić :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Menrzuś, korzystając z całodobowej obecności Alfy, zabrał się za przetwory, spacerki, obiadki i takie tam :lol:

Dzień dobry wieczorek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja też bym chciała mieć w domu takiego swojskiego dżema albo soka z malinki...........ehhhh czemu ja nie mam talentu do takich rzeczy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Foty były trzaskane, tylko nie miałem czasu ich poobrabiać :roll:

Karmienie psiaków wymaga sztuki - Sylwa tradycyjnie do łazienki....tylko, że Gacek nie może jeść mając Argona na widoku, bo go odpędza od michy :evil_lol: Jedzenie Gacka wygląda tak - dwa chapsy i sprint pod drzwi łazienki - może Sylwa już skończyła i cuś zostawiła? Biegiem do kuchni - dwa chapsy i w podskokach zobaczyć co z Argonem :evil_lol:.....i tak gania cały czas.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hahahahahahaha no to fajowo.....mam pomysł musisz sobie powolutku wyskrobywać dziurę w ścianie bo jak tak dalej pójdzie to na łóżku nie masz szans:evil_lol:.....no ale jak to w przyrodzie.....najsłabszy gatunek zostaje eliminowany:diabloti::loveu:

A że tak zapytam......po takim jedzonku to mały nie ma czkawki:razz::evil_lol:

Ojjj jaka ja nie wychowana- Dzień Doberek:loveu::multi:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja też bym chciała mieć w domu takiego swojskiego dżema albo soka z malinki...........ehhhh czemu ja nie mam talentu do takich rzeczy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahahahahahaha no to fajowo.....mam pomysł musisz sobie powolutku wyskrobywać dziurę w ścianie bo jak tak dalej pójdzie to na łóżku nie masz szans:evil_lol:.....no ale jak to w przyrodzie.....najsłabszy gatunek zostaje eliminowany:diabloti::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A że tak zapytam......po takim jedzonku to mały nie ma czkawki:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojjj jaka ja nie wychowana- Dzień Doberek:loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Właśnie malinkowy i jagódkowy był robiony :cool3::p
Nie ma czkawki....sam się dziwię. A po takim jedzeniu to od razu zasypia - nie wiem z jakiego powodu, z przejedzenia, czy ze zmęczenia bieganiem :evil_lol:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Agniest']witam :multi: w ten straszzzzzznie ponury poniedziałek.....;)[/quote]

Cześć Agniestka :multi:.....u mnie pada sobie, ciemno jakoś, Argon padł - więc ciśnienie jest niskie :shake:

Słonecznegooooo :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie malinkowy i jagódkowy był robiony :cool3::p
Nie ma czkawki....sam się dziwię. A po takim jedzeniu to od razu zasypia - nie wiem z jakiego powodu, z przejedzenia, czy ze zmęczenia bieganiem :evil_lol:

Witanko :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Stawiam na :hmmmm:............jedno i drugie:diabloti:

Dobra...... juz mi nie rób smaka tymi sokami bo jeszcze postanowię robić a to już bedzie katastrofa:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']witam :multi: w ten straszzzzzznie ponury poniedziałek.....;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]U ciebie też tak paskudnie jak u mnie?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Stawiam na :hmmmm:............jedno i drugie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra...... juz mi nie rób smaka tymi sokami bo jeszcze postanowię robić a to już bedzie katastrofa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U ciebie też tak paskudnie jak u mnie?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jedno na smaka, a drugie leczniczo :p

To dżemiki były - w soki z tych owoców się nie bawię ;) Łatwe to do zrobienia

Posted

[quote name='Menrzuś']
To dżemiki były - w soki z tych owoców się nie bawię ;) Łatwe to do zrobienia[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie podpuszczaj mnie bo przecież moja kuchnia może tego nie wytrzymać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie podpuszczaj mnie bo przecież moja kuchnia może tego nie wytrzymać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jak moja wytrzymała, to i Twoja wytrzyma. A są.....mmmmmmmmmm :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak moja wytrzymała, to i Twoja wytrzyma. A są.....mmmmmmmmmm :diabloti:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Precz - przepadnij siło nieczysta:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]