Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10489577#post10489577[/URL]
:oops::oops::oops::oops::diabloti:[/quote]

To Ci się udało :roflt::roflt:
Witanko :loveu:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jabkowej do takich rzeczy nie trzeba namawiać:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witam się cieplutko:loveu: po weekendowej przerwie- alescie nagadali i ile fotek cuuuuudnych było....co jedna to lepsza. Akcja dywanik- bezcenna:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale ta fota - mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img501.imageshack.us/img501/3254/p7060016nw3.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Więcej takich prosze:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

Cześć Jabłuszko :multi:
Jak nagadali - wczoraj nieczynne dogo było, więc tylko troszeczkę nagadaliśmy ;)
Postaram się wstawić jakieś fotki, ale później - muszę je najpierw obrobić ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']
Cześć Jabłuszko :multi:
Jak nagadali - wczoraj nieczynne dogo było, więc tylko troszeczkę nagadaliśmy ;)
Postaram się wstawić jakieś fotki, ale później - muszę je najpierw obrobić ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To jestem uratowana przez wczorajszą awarię bo bym nie przebrnęła przez ten caaaały materiał:evil_lol:

A ja dzisiaj szok przeżyłam - mam 2 ogonki:crazyeye: normalnie zmutowałam:roll:

Obrabiaj szybko foty bo chcę zobaczyć:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dobry wieczór! Co u Was słychać???[/quote]
Dzień dobry.....:multi:
A co ma być słychać - wieczne tup-tup, albo siiiiiiiiii :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzień dobry.....:multi:
A co ma być słychać - wieczne tup-tup, albo siiiiiiiiii :evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]zapomniałeś o koopach:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]zapomniałeś o koopach:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

a jak ten dźwięk zapisać? :evil_lol:
Koopki sie poprawiły i jest ich zdecydowanie mniej, tylko że się chłopak rozsikał.....normalnie mi chałupę zalewa :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']a jak ten dźwięk zapisać? :evil_lol:
Koopki sie poprawiły i jest ich zdecydowanie mniej, tylko że się chłopak rozsikał.....normalnie mi chałupę zalewa :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to jak - ciap ciap:evil_lol:

No wiesz Menrzusiu jak to w życiu - Jak nie urok to sraczka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to jak - ciap ciap:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz Menrzusiu jak to w życiu - Jak nie urok to sraczka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nieeeee.....zdecydowanie nie ciap ciap - raczej fluup :diabloti:

To ja już wolę zdecydowanie ten urok :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nieeeee.....zdecydowanie nie ciap ciap - raczej fluup :diabloti:

To ja już wolę zdecydowanie ten urok :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No widzisz jednak się da:diabloti::evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Ale to z angolska zabrzmiało - Fllluuuup[/FONT][/B][/COLOR][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]

Buhahahahahahahahaha myślisz ze możesz wybierać:evil_lol:Jakoś ta sraczka częściej sie przyklei:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']To jest buldożek francuki, to może po francusku robi - trzeba się Szyszki spytać jak to brzmi po ichniemu.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Zapewne bardzo ęą brzmi to słowo:evil_lol: jak to po francusku:evil_lol: ale koniecznie trzeba zapytać.......

Swoją drogą to już chyba całkowicie zawładnął twoim seruchem co? Taki mały miodzik:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Pewnie, że zawładnął......mam rolki papieru w każdym strategicznym miejscu mieszkania :evil_lol:
Dzisiaj mieliśmy pobudkę - w jakis sposób wlazł mi na łóżko .... najpierw Sylwa uciekła, zaraz po niej Argon, a w chwilę potem wgryzł mi sie w ucho :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie, że zawładnął......mam rolki papieru w każdym strategicznym miejscu mieszkania :evil_lol:
Dzisiaj mieliśmy pobudkę - w jakis sposób wlazł mi na łóżko .... najpierw Sylwa uciekła, zaraz po niej Argon, a w chwilę potem wgryzł mi sie w ucho :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha najlepsza reklama dla papieru toaletowego......zgłoś go! Zarobisz krocie:evil_lol:

A to mały wampirek z niego nooooooo już wie że trzeba sie wgryzać ale jeszcze nie wie gdzie:evil_lol:

Kronos to mnie łapał za kostki tymi igiełkami- masakra jak sobie przypomnę jak to bolało:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha najlepsza reklama dla papieru toaletowego......zgłoś go! Zarobisz krocie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A to mały wampirek z niego nooooooo już wie że trzeba sie wgryzać ale jeszcze nie wie gdzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kronos to mnie łapał za kostki tymi igiełkami- masakra jak sobie przypomnę jak to bolało:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Argon zaryzykował i wrócił - schował sie cały pod kołdrą, nawet kikucik. Ale ta mała bestia i tam go znalazła. Ale ten mały smród ma radochę :evil_lol:

Mnie to jeszcze dziabie w palce od nogi :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon zaryzykował i wrócił - schował sie cały pod kołdrą, nawet kikucik. Ale ta mała bestia i tam go znalazła. Ale ten mały smród ma radochę :evil_lol:

Mnie to jeszcze dziabie w palce od nogi :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Odważnik z tego Argona:evil_lol:

Chciała bym to widzeć......to polowanie na TE duże:evil_lol: Mały musi bosko wyglądać jak kombinuje co by tu zmajstrować....już widzę tą minkę i te rozbiegane oczka:evil_lol:

Ojjjj biedne palce.......brrrrrr srednio przyjemne uczucie co?:roll:

No nic muszę niestety uciekać na zakupki i z Krosiem....aaaaaaaaaa ty mi jeszcze powiedz zanim pójde czy dostałeś kartke:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Odważnik z tego Argona:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chciała bym to widzeć......to polowanie na TE duże:evil_lol: Mały musi bosko wyglądać jak kombinuje co by tu zmajstrować....już widzę tą minkę i te rozbiegane oczka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojjjj biedne palce.......brrrrrr srednio przyjemne uczucie co?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę niestety uciekać na zakupki i z Krosiem....aaaaaaaaaa ty mi jeszcze powiedz zanim pójde czy dostałeś kartke:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

On długo nie mysli - pomysłów na brojenie mu nie braknie. Sznurowadła juz nauczył sie rozwiązywać...i wie do czego służy fotel - DO GRYZIENIA :evil_lol:

W piątek doszła :multi:......dzięki :calus:.....zeskanuję, to i wkleję :cool3:

Miłego dzionka :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']On długo nie mysli - pomysłów na brojenie mu nie braknie. Sznurowadła juz nauczył sie rozwiązywać...i wie do czego służy fotel - DO GRYZIENIA :evil_lol:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hihihihihihih no to standard:evil_lol: Coś czuję że wymienisz meble jak skończy się okres szczenięctwa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

W piątek doszła :multi:......dzięki :calus:.....zeskanuję, to i wkleję :cool3:

Miłego dzionka :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to się ciesze.....całuski posyłam i znikam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to się ciesze.....całuski posyłam i znikam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Fotele to nie moje - grunt, że kanapy nie gryzie :evil_lol:

Czymnijcie się :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Fotele to nie moje - grunt, że kanapy nie gryzie :evil_lol:

Czymnijcie się :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buahhahahahaha nie twoje to może masakrować:evil_lol:

Gacuś - na kanapę marsz!:diabloti:

nie żebym nieletniego podpuszczała:roll::evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']To jest buldożek francuki, to może po francusku robi - trzeba się Szyszki spytać jak to brzmi po ichniemu.[/quote]
cześć!
jak faflaki? szaleją?
przez kilka dni mnie nie będzie, bo jadę na cypel, ostatnio wciąż jestem w ruchu:lol:
coś cieńko dzisiaj ze zdjęciami:diabloti:
opierniczasz się:mad:

po francusku bedzie: sruuuuuuuu!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie, że zawładnął......mam rolki papieru w każdym strategicznym miejscu mieszkania :evil_lol:
Dzisiaj mieliśmy pobudkę - w jakis sposób wlazł mi na łóżko .... najpierw Sylwa uciekła, zaraz po niej Argon, a w chwilę potem wgryzł mi sie w ucho :evil_lol:[/quote]
:loveu:

Cze szczęśliwa rodzinko:multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buahhahahahaha nie twoje to może masakrować:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gacuś - na kanapę marsz!:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie żebym nieletniego podpuszczała:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

On tylko żre fotel Sylwowy :eviltong:....na kanapie śpi wtulony we mnie, a jak muszę wstać to opieram o niego poduszkę.

[quote name='szyszka.fr']cześć!
jak faflaki? szaleją?
przez kilka dni mnie nie będzie, bo jadę na cypel, ostatnio wciąż jestem w ruchu:lol:
coś cieńko dzisiaj ze zdjęciami:diabloti:
opierniczasz się:mad:

po francusku bedzie: sruuuuuuuu!!:evil_lol:[/quote]

Do Prezydenta jedziesz? :razz:
A Ty myslisz, że ja......zdjęciami??:roll::evil_lol:.....zaraz powklejam troszkę

Aaaaaaa......z takim francuskim "r"......ok, rozumiem :p

[quote name='Medorowa']:loveu:

Cze szczęśliwa rodzinko:multi::multi::loveu:[/quote]

Lepiej by zabrzmiało: "Cze szczęśliwa rodzinko i ty pracowniku miejskiej kanalizacji" :shake::diabloti:

Posted

[quote name='credita']ale mimo tego szczęśliwa rodzinka witam Menrzusiu:p[/quote]

Noooooooooooo......:diabloti:
Znowu na nic czasu nie mam :shake:.....eeeech :mdleje:

Cześć Creditko :multi:.....jak tam życie na łonie natury? :lol: