joaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś'] No niby tak - rozumiem to, tylko ona tak sie spręża w sobie, tak wargi unosi, że normalnie boję się, że go rozszarpie. Przy nas to tylko miny robi i warczy, ale jak nas nie ma w zasięgu wzroku, to potrafi skarcić. I nie lubi jak mały głupawki dostaje - momentalnie dogania go, a on ze strachu na plecy :shake:....Dać się Gackowi wyszaleś trzymając ją, czy zostawić wszystko samemu sobie?[/QUOTE] Zostawcie, on musi poznać pewne reguły panujące w psim świecie, tym bardziej jak Argon pozwala mu na wszystko. Jak wszystko odbywa sie bezkrwawo, to nie należy się przejmować. Oczywiście kontrolujcie, zeby ona się za bardzo nie nakreciła, ale jeżeli jest to karcenie, a nie gryzienie, to jest ok. Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='joaaa']Zostawcie, on musi poznać pewne reguły panujące w psim świecie, tym bardziej jak Argon pozwala mu na wszystko. Jak wszystko odbywa sie bezkrwawo, to nie należy się przejmować. Oczywiście kontrolujcie, zeby ona się za bardzo nie nakreciła, ale jeżeli jest to karcenie, a nie gryzienie, to jet ok.[/quote] Tak też myślę. A Sylwa taka cicha się zrobiła - musi stresa przeżywać. Obawiam się, czy w tym stresie czegoś głupiegonie zrobi. Pieszczoty rozdajemy równo, żarełko wpierw dla Sylwy, zabawki te same w tym samym momencie. A mały tak garnie się do niej, podskakuje, kładzie się na łapach, przymila. Ale jak to wszystko robi przy leżącej Sylwie na jej łożu - wtedy ona zaczyna warczeć i wygląda naprawdę groźnie. No ale cóż.....trzeba mieć wszystko na oku. Argona goniła pół roku i jakoś przeżyliśmy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Maleństwo.....[/quote] Nooooo.....słodziak :p Lecę z dużymi na spacerek :hand: Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo.....słodziak :p Lecę z dużymi na spacerek :hand:[/quote] Pa pa :multi: Miłego spacerku. A ja zabieram się do pracy... Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pa pa :multi: Miłego spacerku. A ja zabieram się do pracy...[/quote] 20 minut nieobecności- 2 koopalony, 2 siki :mdleje:....skąd on to bierze? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='joaaa']he, he, nudzi się, to produkuje :evil_lol:[/quote] Ale wcale jakoś nie płakał - położyłem moją koszulkę w przedpokoju i sobie przy niej siedział. A jak witał :multi:.....wszystkich poobskakiwał :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='AgaiTheta']dobry dobry :)[/quote] Noooo....i dzień, i Gacek, i Argon..... :razz: Witanko :multi::loveu:.....pewnie lanczyk, co? Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Bila']Cześć, czytam, że sprzatasz i sprzątasz:evil_lol:[/quote] A nic nie mów :mdleje:.....i jak on ma urosnąć, jak wszystko wydala? :placz: Quote
AgaiTheta Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooo....i dzień, i Gacek, i Argon..... :razz: Witanko :multi::loveu:.....pewnie lanczyk, co?[/quote] No prawie obiad, kawka i papierosek :) Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='AgaiTheta']No prawie obiad, kawka i papierosek :)[/quote] Znowu kawka? :crazyeye:.....robisz się na Mulatkę od środka? :crazyeye::evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Znowu kawka? :crazyeye:.....robisz się na Mulatkę od środka? :crazyeye::evil_lol:[/quote] Pierwsza kawka jest o 5 jak wstaje i robię kapu kapu, potem o 8 jak zaczynam prace (czyt: gg i fora) no i o 12 jak nic potrzebna jest 3 - no nie? Quote
Bila Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A nic nie mów :mdleje:.....i jak on ma urosnąć, jak wszystko wydala? :placz:[/quote] :lol::lol::lol:Spoko, urośnie. Aktywny jest, to wali takie tam różne:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='AgaiTheta']Pierwsza kawka jest o 5 jak wstaje i robię kapu kapu, potem o 8 jak zaczynam prace (czyt: gg i fora) no i o 12 jak nic potrzebna jest 3 - no nie?[/quote] kapu kapu???? Ty też masz ten tajwański zaworek??? :crazyeye:....:evil_lol: Mi jakoś jedna wystarcza.....z ptasim mleczkiem oczywiście :razz: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Bila']:lol::lol::lol:Spoko, urośnie. Aktywny jest, to wali takie tam różne:evil_lol:[/quote] Aktywny....właśnie. Po spacerku na którym się wypróżnia grzecznie, wita domek......koopalonem :mdleje: Quote
AgaiTheta Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']kapu kapu???? Ty też masz ten tajwański zaworek??? :crazyeye:....:evil_lol: Mi jakoś jedna wystarcza.....z ptasim mleczkiem oczywiście :razz:[/quote] się kąpię poprostu wracam do pracy buuuziak :* Quote
joaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 O mamo, a co to jest kapu, kapu? :crazyeye: :cool3: Czy to jest to, o czym ja myślę? A już widzę. :evil_lol: ą zgubiło ogonek Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Bila']A kupy ładne?[/quote] Ładne....jeżeli to można tak określić :evil_lol: Łatwo je znaleźc - po zapachu.... strasznie jadą :shake: [quote name='AgaiTheta']się kąpię poprostu wracam do pracy buuuziak :*[/quote] Cmokaaaaaas :* nie zaryraj się ;) Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='joaaa']O mamo, a co to jest kapu, kapu? :crazyeye: :cool3: Czy to jest to, o czym ja myślę? A już widzę. :evil_lol: ą zgubiło ogonek[/quote] to jak się gubi, to dię pisze "plusku-plusku" :evil_lol: wtargał mi buta do pokoju....kończę na razie Quote
joaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś'] nie zaryraj się ;)[/QUOTE] Aga, faktycznie się nie zaryraj, cokolwiek to mialo znaczyć. :evil_lol: Quote
Recommended Posts