Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Doberek, doberek... Pada... Ale co z tego, jak nadal jest strrrrrrrrrrrraszna duchota... Quote
Agniest Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 witanko :multi: czyli wszędzie pada....;)......właśnie się zastanawiałam kiedy ostatnio jechałam do pracy w takich strugach deszczu i...... nie pamiętam :shake:.....ten deszczyk bardzo potrzebny może grzybki będą :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]u nas dziś tak dzień doberek [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale masz faaaaaajnie :multi:....ja też tak chcę. Witanko :multi: [quote name='Iza i Avanti']Doberek, doberek... Pada... Ale co z tego, jak nadal jest strrrrrrrrrrrraszna duchota...[/quote] To znowu biedactwo musisz siedzieć pod klimą? :glaszcze: Dzieńdoberek w ten diabelsko słoneczny dzień :p [quote name='Agniest']witanko :multi: czyli wszędzie pada..........właśnie się zastanawiałam kiedy ostatnio jechałam do pracy w takich strugach deszczu i...... nie pamiętam .....ten deszczyk bardzo potrzebny może grzybki będą :cool3:[/quote] Wcale nie wszędzie - u mnie i u Jabłkowej żar się z nieba leje :placz: Jabłuszkowa już cały tłuszczyk wytopiła na plaży.....normalnie nie poznacie Jej jak wróci:lol: Co roku już pod koniec czerwca zaliczałem pierwsze grzybki - a w tym doopa :shake: Boszsz....ale gorąco - aż nic się nie chce robić :roll: Quote
Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale masz faaaaaajnie :multi:....ja też tak chcę. Witanko :multi: To znowu biedactwo musisz siedzieć pod klimą? :glaszcze: Dzieńdoberek w ten diabelsko słoneczny dzień :p [COLOR=red]Tak :placz: Znów muszę siedzieć pod klimą :shake:[/COLOR] Wcale nie wszędzie - u mnie i u Jabłkowej żar się z nieba leje :placz: Jabłuszkowa już cały tłuszczyk wytopiła na plaży.....normalnie nie poznacie Jej jak wróci:lol: [COLOR=#ff0000]Normalnie aż tu słychaĆ jak skwierczy.... :evil_lol:[/COLOR] Co roku już pod koniec czerwca zaliczałem pierwsze grzybki - a w tym doopa :shake: [COLOR=red]Nooooooooo... Gzybków brak...[/COLOR] Boszsz....ale gorąco - aż nic się nie chce robić :roll:[/quote] [COLOR=red]To nic nie rób... My się tu topimy, tyyyyyyyyyle wodyyyyyyyy...[/COLOR] Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][COLOR=red]To nic nie rób... My się tu topimy, tyyyyyyyyyle wodyyyyyyyy...[/COLOR][/quote] Co Ty byś zrobiłe bez tej klimy? :shake: Ja to prawie widzę - poopę ma tak zgrillowaną, że nie może usiąść na krześle w kafejce netowej - dlatego nie pisze :evil_lol: Weź trochę tych chmur na Gdańsk dmuchnij ..... plizzzzzzzzzz Quote
Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Co Ty byś zrobiłe bez tej klimy? :shake: [COLOR=red]Zaciukałabym się.... :roll:[/COLOR] Ja to prawie widzę - poopę ma tak zgrillowaną, że nie może usiąść na krześle w kafejce netowej - dlatego nie pisze :evil_lol: [COLOR=red]Czeeeeeerwonaaaaa jak cegła, rooooooozgrzana jak piec... :evil_lol:[/COLOR] Weź trochę tych chmur na Gdańsk dmuchnij ..... plizzzzzzzzzz[/quote] [COLOR=red]Dmucham od rana. Ale one uparcie tkwią na naszym niebie. I co chwilę coś z nich pada... [/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś'] Co roku już pod koniec czerwca zaliczałem pierwsze grzybki - a w tym doopa :shake: [/quote] o masz nie jeden by chciał zaliczac dupy ..a ten tylko marudzi :lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][COLOR=red]Dmucham od rana. Ale one uparcie tkwią na naszym niebie. I co chwilę coś z nich pada... [/COLOR][/quote] A wiesz, że pierwsze białe juz dochodzą? :crazyeye:.......:sweetCyb::sweetCyb: [quote name='evaxon']o masz nie jeden by chciał zaliczac dupy ..a ten tylko marudzi :lol::evil_lol:[/quote] bo ja jestem wyjątkowy :B-fly::B-fly: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś'] bo ja jestem wyjątkowy :B-fly::B-fly: :evil_lol:[/quote] :roll: nooo ten tego .... jasne :multi::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']A wiesz, że pierwsze białe juz dochodzą? :crazyeye:.......:sweetCyb::sweetCyb: [COLOR=red]No to dmucham dalej! fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/COLOR] bo ja jestem wyjątkowy :B-fly::B-fly: :evil_lol:[/quote] hihihi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='evaxon']:roll: nooo ten tego .... jasne :multi::evil_lol:[/quote] a nie wiedziałaś? :razz: :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']a nie wiedziałaś? :razz: :diabloti:[/quote] yyyyyyyyyyyyyy wiedziałam wiedziałam :p:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']no to co się goopio dziwisz :p psy mnie molestują o spacerek :lol:[/quote] Nie daj się molestować! Bądź twardy! Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='evaxon']yyyyyyyyyyyyyy wiedziałam wiedziałam :p:cool1:[/quote] no to co się goopio dziwisz :p psy mnie molestują o spacerek :lol: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']no to co się goopio dziwisz :p psy mnie molestują o spacerek :lol:[/quote] bo ja lubie sie goopio dziwic:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie daj się molestować! Bądź twardy![/quote] Ale Ty Iza pUca masz :crazyeye:......tak dmuchałaś, że normalnie słonko już zakryte Jak Jabłuszko będzie pogodową reklamację składać, to będzie na kogo zwalić :evil_lol: [quote name='evaxon']bo ja lubie sie goopio dziwic:diabloti:[/quote] A co jeszcze lubisz?:razz: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś'] A co jeszcze lubisz?:razz:[/quote] :lol: hyhyhy........spytaj sie czego ja nie lubie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='evaxon']:lol: hyhyhy........spytaj sie czego ja nie lubie :eviltong:[/quote] Aaaaaa.... to widzę, że prawie wszystko lubisz :evil_lol:.....oj ti, ti...... :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaaaa.... to widzę, że prawie wszystko lubisz :evil_lol:.....oj ti, ti...... :diabloti:[/quote] :errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='evaxon']:errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr:[/quote] Wiedziałem..... :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem..... :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: tylko ciiiii nikomu ani mru mru Quote
Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale Ty Iza pUca masz :crazyeye:......tak dmuchałaś, że normalnie słonko już zakryte Jak Jabłuszko będzie pogodową reklamację składać, to będzie na kogo zwalić :evil_lol: [/quote] Się ma! A co! A Jabcokowej trochę ochłody się przyda, żeby doopalona nie spaliła! Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol: tylko ciiiii nikomu ani mru mru[/quote] Tutaj to jak w studnię :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Się ma! A co! A Jabcokowej trochę ochłody się przyda, żeby doopalona nie spaliła![/quote] A masz widać :evil_lol:.....tak co chwile jest słonko i go ni ma - nie spali sobie. Chyba będzie wdzięczna, że tak o Nią dbamy, co? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Tutaj to jak w studnię :evil_lol: A masz widać :evil_lol:.....tak co chwile jest słonko i go ni ma - nie spali sobie. Chyba będzie wdzięczna, że tak o Nią dbamy, co? :razz:[/quote] No peffffffffffffffno! Będzia Nas mocno tulić! :loveu: ;) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No peffffffffffffffno! Będzia Nas mocno tulić! :loveu: ;)[/quote] Ja tam na przywitanie założe stalowe gatki, bo będzie: "to za deszcz... to za wiatr.....to za zimną wodę..." :evil_lol: Quote
Recommended Posts