Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pewnie, że możesz.....już tam byłem i zaraz wpadnę cuś policytować ;) Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Pewnie, że możesz.....już tam byłem i zaraz wpadnę cuś policytować ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zapraszamy :multi: a w schronisku jest boxer :placz:....i AST :placz:...w poniedziałek jade pomagać ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 a ja jestem w trakcie innej akcyjki.....ale o tym później :razz: Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Menrzuś']a ja jestem w trakcie innej akcyjki.....ale o tym później :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zamienię się w sluch :hmmmm: w ślep ;)jak już będziesz informował ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zamienię się w sluch :hmmmm: w ślep ;)jak już będziesz informował ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to chyba do soboty będziesz musiała poczekać :shake:.....oj będzie się chyba działo :p Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Menrzuś']to chyba do soboty będziesz musiała poczekać :shake:.....oj będzie się chyba działo :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no poczekam ... ja cierpliwa jestem :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:no poczekam ... ja cierpliwa jestem :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To już Ciebie nie będę podjudzał, bo się jeszcze zniecierpliwisz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='halbina']witam Wielkiego Ptasiora![/quote] Nie wiem co na to odpowiedzieć.....może tylko to, że jednak jestem ubrany :diabloti: Cześć Halbinkoooo :multi::multi: Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taki boxiu [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10422528#post10422528[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]taki boxiu [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10422528#post10422528"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10422528#post10422528[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote] Ależ śliczny - co on komu zawinił? Quote
halbina Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ech... smutne oczęta strasznie ma ten boksiu... Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dzień dobry Menrzusiu! i już mnie nie ma............... Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu! i już mnie nie ma...............[/quote] Szybka jesteś.....dzieńdobereeeeeek :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Szybka jesteś.....dzieńdobereeeeeek :multi::loveu:[/quote] :mdleje: tak mi ciepło, że umieram.... i tylko piję i piję :drinka: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:mdleje: tak mi ciepło, że umieram.... i tylko piję i piję :drinka:[/quote] A nie tak dawno tutaj słyszałem tylko - "gdzie jest lato? Ja kcem lato." Ja jestem trwały w uczuciach - gdzie jest jesieeeeeń???? :eviltong: Jak Ci nerki pracują, to aż tutaj słychać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']dzieeeeńńńńń doooooooo bryyyyyyyyyyy:oops::oops:[/quote] eeee tam dobry.....za gorąco :mdleje: Cześć Ewaaaaaa :multi: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']eeee tam dobry.....za gorąco :mdleje: Cześć Ewaaaaaa :multi:[/quote] bosz.... człowiek chce byc miły przywotac sie a ten jeszcze wybrzydza :obrazic: cze Robaczkuuuuu:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']bosz.... człowiek chce byc miły przywotac sie a ten jeszcze wybrzydza :obrazic: cze Robaczkuuuuu:evil_lol:[/quote] Mamusia mi mówiła, żebym zawsze prawdę mówił :eviltong: cze Dżdżowniczkoooo :lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Mamusia mi mówiła, żebym zawsze prawdę mówił :eviltong: cze Dżdżowniczkoooo :lol:[/quote] mamusia mamusia ... mamusi w to nie mieszaj:diabloti: co u ciebie stonóżko ??:loveu: kupe lat.... sie nie witalismy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']mamusia mamusia ... mamusi w to nie mieszaj:diabloti: co u ciebie stonóżko ??:loveu: kupe lat.... sie nie witalismy:evil_lol:[/quote] No jak nie mieszać - dobry synek przecież jestem :diabloti: oj tak, tak......i to z przewagą kupy ...... krocionóżko :evil_lol: co u mnie? - pocę się i piję :eviltong::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak nie mieszać - dobry synek przecież jestem :diabloti: oj tak, tak......i to z przewagą kupy ...... krocionóżko :evil_lol: co u mnie? - pocę się i piję :eviltong::evil_lol:[/quote] aaa no jak dobry to łokii ojj żuczkuu żuczku a ty tylko o kupach:roll: ty nie pij tyle bo sie opijesz:shake: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']aaa no jak dobry to łokii ojj żuczkuu żuczku a ty tylko o kupach:roll: ty nie pij tyle bo sie opijesz:shake:[/quote] Też tak myślę :razz: .... nie przy kupach, a przy kupażu :evil_lol: Iza twierdzi, że dobrze w upały nerki przepłukać :eviltong: Quote
Recommended Posts