Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Wszystko i nic. Po prostu potrzebuję byc przytulona i pogłaskana po głowie... A jak by ktoś mi "pokręcił loki" to w ogóle byłabym w niebie....[/quote]

Nie mam emotki na kręcenie loków.....ale sobie wyobraź, że tak jest

:calus:

Posted

[quote name='halbina']Halbina ma zepsutá klawiaturé i nie moze pisac na dogo niestety:placz::placz::placz:[/quote]

To niech Halbinka podłączy klawiaturę od starego komputera i będzie mogła pisać na dogo :p;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Fajnie teraz Japkowa ma nad morzem......mmmmmm.....leje jak diabli :diabloti:[/quote]

Bidulka :shake:

Mam nadzieję, że we wrześniu będzie jako taka pogoda... W zeszłym roku mieliśmy całkiem, całkiem. Tylko 2 dni sztormowe, a i tak chodziliśmy na spacerki. Podobno wtedy najwięcej jodu jest w powietrzu :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bidulka :shake:

Mam nadzieję, że we wrześniu będzie jako taka pogoda... W zeszłym roku mieliśmy całkiem, całkiem. Tylko 2 dni sztormowe, a i tak chodziliśmy na spacerki. Podobno wtedy najwięcej jodu jest w powietrzu :p[/quote]

Ale już przestało, a od poniedziałku będzie już upalnie - zdąży sie opalić ;)

Taaaaa....po sztormie, gdy fale się rozbijają - poprzez ten aerozol morsko-powietrzny, jod najlepiej jest wchłaniany ;)

A tak poza tym, najwięcej jodu jest w soli jodowanej :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale już przestało, a od poniedziałku będzie już upalnie - zdąży sie opalić ;)

Taaaaa....po sztormie, gdy fale się rozbijają - poprzez ten aerozol morsko-powietrzny, jod najlepiej jest wchłaniany ;)

A tak poza tym, najwięcej jodu jest w soli jodowanej :diabloti:[/quote]

hihihihihihihi! O soli to wiem, ale lepiej ten jod wchłaniać na Mierzeji Wiślanej! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihi! O soli to wiem, ale lepiej ten jod wchłaniać na Mierzeji Wiślanej! :loveu:[/quote]

My to wiemy :loveu:
Chociaż może tego nie rozgłaszać, bo zaraz zatłoczony Sopot sie tam zrobi :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']eeeeeeeeeeeee, tam Sopot... Mnie takie "trendy" miejsca nie pociągają!

Ja wolę spokój, ciszę, czystą plażę, bursztyny leżące na piasku... Kilometry swobodnego spaceru, bez przeciskania się między ręcznikami...

:loveu::loveu::loveu:[/quote]

No właśnie o tym mówię :eviltong:....jedź kiedyś w maju - będziesz sama na plaży. To jest widok :p

Posted

[quote name='Menrzuś']My to wiemy :loveu:
Chociaż może tego nie rozgłaszać, bo zaraz zatłoczony Sopot sie tam zrobi :shake:[/quote]

eeeeeeeeeeeee, tam Sopot... Mnie takie "trendy" miejsca nie pociągają!

Ja wolę spokój, ciszę, czystą plażę, bursztyny leżące na piasku... Kilometry swobodnego spaceru, bez przeciskania się między ręcznikami...

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wrzesień też jest dobry! Mieliśmy kilometry plaż tylko dla siebie (pod warunkiem, że pojechaliśmy do Piasków, bo w Krynicy nie ma na to szans...)[/quote]

wrzesień z dobrą pogodą też jest dobry.....po sztormach można bursztynki pozbierać :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No właśnie o tym mówię :eviltong:....jedź kiedyś w maju - będziesz sama na plaży. To jest widok :p[/quote]

Wrzesień też jest dobry! Mieliśmy kilometry plaż tylko dla siebie (pod warunkiem, że pojechaliśmy do Piasków, bo w Krynicy nie ma na to szans...)

Posted

Troszkę fotek ;)

Gdzie ta mysza?
[IMG]http://img364.imageshack.us/img364/2518/p6150040as4.jpg[/IMG]

....może tu?
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/1516/p6150041fs9.jpg[/IMG]

Coś się dzieje?
[IMG]http://img364.imageshack.us/img364/7489/p6150042cu1.jpg[/IMG]

I razem szukają
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/5201/p6150043fa2.jpg[/IMG]