Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halbina']Noc Świętojańska dziś... wszystkich wywiało, pewnie szukają kwiatu paprci... jakby ktoś znalazł, neich pamięta o wypowiedzeniu życzenia dotyczącego domków dla wszystkich psiaków![/quote]

Cześć Halbinka! Równo o północy :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

A co tu taaaaaaaaaaaaaaaaka ciiiiiiiiiiiisza? :crazyeye:

Żadnych zdjęć, żadnych Ptasiorów... Widać, żę Jabcokowa wyjechała :shake:

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]Dzień dobry Menrzusiu![/B][/COLOR][/SIZE]
:loveu:[/CENTER]

[LEFT][COLOR=black]Czy wczorajszy upał Cię zmęczył, że na dogo nie zaglądasz?[/COLOR]
Czy tak Cię wykończyła "wspaniała" dyspozycja włoskiego i hiszpańskiego zespołu? :roll:[/LEFT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A co tu taaaaaaaaaaaaaaaaka ciiiiiiiiiiiisza? :crazyeye:

Żadnych zdjęć, żadnych Ptasiorów... Widać, żę Jabcokowa wyjechała :shake:

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]Dzień dobry Menrzusiu![/B][/COLOR][/SIZE]
:loveu:[/CENTER]

[LEFT][COLOR=black]Czy wczorajszy upał Cię zmęczył, że na dogo nie zaglądasz?[/COLOR]

Czy tak Cię wykończyła "wspaniała" dyspozycja włoskiego i hiszpańskiego zespołu? :roll:[/LEFT]
[/quote]

Nooooooo....tęsknota za Jabłuszkiem wytrąciła mnie z równowagi :shake:.....;)

Jaki tam upał - może u Ciebie. Tu było extra. Psiaki mogą to potwierdzić. Nareszcie "boksiowa pogoda" - mogły sie wyszaleć.

Na temat meczu nie mam nic do powiedzenia - oprócz tego, że się zawiodłem......no cóż, widać Ruskie muszą wygrać :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooooo....tęsknota za Jabłuszkiem wytrąciła mnie z równowagi :shake:.....;)

Jaki tam upał - może u Ciebie. Tu było extra. Psiaki mogą to potwierdzić. Nareszcie "boksiowa pogoda" - mogły sie wyszaleć.

Na temat meczu nie mam nic do powiedzenia - oprócz tego, że się zawiodłem......no cóż, widać Ruskie muszą wygrać :shake:[/quote]

Ale pomyśl, jaki będzie finał- Niemcy- Rosja! Toż to prawie jak 3 wojna światowa ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale pomyśl, jaki będzie finał- Niemcy- Rosja! Toż to prawie jak 3 wojna światowa ;)[/quote]

Z tomahawkiem w ręku będę to oglądał :evil_lol:......tylko kurna....komu tu kibicować? :hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']Z tomahawkiem w ręku będę to oglądał :evil_lol:......tylko kurna....komu tu kibicować? :hmmmm:[/quote]

Może lepiej z bazooką :evil_lol:

Z tym kibicowaniem to może być problem :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A tomahowkiem to byś kable tylko poprzecinał? :evil_lol:[/quote]

Ale zawsze można by było spróbować posklejać.....po bazooce to by tylko dym został :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dobry, ale jakiś taki śpiący dzień....[/quote]

Pewnie te najkrótsze w roku noce wychodzą Ci bokiem :razz::evil_lol:

Nie daj się....walcz!!! :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie te najkrótsze w roku noce wychodzą Ci bokiem :razz::evil_lol:

Nie daj się....walcz!!! :diabloti:[/quote]

Staaaaaaaaaaaaram się... Ale nie bardzo mi to wychodzi.

I jeszcze te sterty papierów na biurku, za które się muszę zabrać... :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Staaaaaaaaaaaaram się... Ale nie bardzo mi to wychodzi.

I jeszcze te sterty papierów na biurku, za które się muszę zabrać... :placz:[/quote]

Oszczędzaj lasy - przekaż je na recykling :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Walczę dalej.. Ilość papierów uległa znacznemy zmniejszeniu, jednakże nie zniknęła na dobre :roll:[/quote]

pieczęć, parafa, szuflada......pieczęć, parafa, szuflada...... :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']pieczęć, parafa, szuflada......pieczęć, parafa, szuflada...... :evil_lol:[/quote]

taaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: A w międzyczasie: drrrrrrrrrrrryń, dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyń... Jeden telefon, drugi, trzeci.... :evil_lol:

No i jeszcze szef :roll:

[SIZE=6][COLOR=red]Cześć Halbinka! :loveu:[/COLOR][/SIZE]