Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='halbina']Noc Świętojańska dziś... wszystkich wywiało, pewnie szukają kwiatu paprci... jakby ktoś znalazł, neich pamięta o wypowiedzeniu życzenia dotyczącego domków dla wszystkich psiaków![/quote] Cześć Halbinka! Równo o północy :p Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobrej nocki, Menrzusiu![/quote] Dobrej .... śnij same dobra :multi::hand: Quote
halbina Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Halbinka! Równo o północy :p[/quote] ja tam wierzę w magię liczb... :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A co tu taaaaaaaaaaaaaaaaka ciiiiiiiiiiiisza? :crazyeye: Żadnych zdjęć, żadnych Ptasiorów... Widać, żę Jabcokowa wyjechała :shake: [CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]Dzień dobry Menrzusiu![/B][/COLOR][/SIZE] :loveu:[/CENTER] [LEFT][COLOR=black]Czy wczorajszy upał Cię zmęczył, że na dogo nie zaglądasz?[/COLOR] Czy tak Cię wykończyła "wspaniała" dyspozycja włoskiego i hiszpańskiego zespołu? :roll:[/LEFT] Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A co tu taaaaaaaaaaaaaaaaka ciiiiiiiiiiiisza? :crazyeye: Żadnych zdjęć, żadnych Ptasiorów... Widać, żę Jabcokowa wyjechała :shake: [CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]Dzień dobry Menrzusiu![/B][/COLOR][/SIZE] :loveu:[/CENTER] [LEFT][COLOR=black]Czy wczorajszy upał Cię zmęczył, że na dogo nie zaglądasz?[/COLOR] Czy tak Cię wykończyła "wspaniała" dyspozycja włoskiego i hiszpańskiego zespołu? :roll:[/LEFT] [/quote] Nooooooo....tęsknota za Jabłuszkiem wytrąciła mnie z równowagi :shake:.....;) Jaki tam upał - może u Ciebie. Tu było extra. Psiaki mogą to potwierdzić. Nareszcie "boksiowa pogoda" - mogły sie wyszaleć. Na temat meczu nie mam nic do powiedzenia - oprócz tego, że się zawiodłem......no cóż, widać Ruskie muszą wygrać :shake: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooooo....tęsknota za Jabłuszkiem wytrąciła mnie z równowagi :shake:.....;) Jaki tam upał - może u Ciebie. Tu było extra. Psiaki mogą to potwierdzić. Nareszcie "boksiowa pogoda" - mogły sie wyszaleć. Na temat meczu nie mam nic do powiedzenia - oprócz tego, że się zawiodłem......no cóż, widać Ruskie muszą wygrać :shake:[/quote] Ale pomyśl, jaki będzie finał- Niemcy- Rosja! Toż to prawie jak 3 wojna światowa ;) Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale pomyśl, jaki będzie finał- Niemcy- Rosja! Toż to prawie jak 3 wojna światowa ;)[/quote] Z tomahawkiem w ręku będę to oglądał :evil_lol:......tylko kurna....komu tu kibicować? :hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Z tomahawkiem w ręku będę to oglądał :evil_lol:......tylko kurna....komu tu kibicować? :hmmmm:[/quote] Może lepiej z bazooką :evil_lol: Z tym kibicowaniem to może być problem :cool1: Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Z bazooką to bez przesady - mam tylko jeden telewizor :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Z bazooką to bez przesady - mam tylko jeden telewizor :evil_lol:[/quote] A tomahowkiem to byś kable tylko poprzecinał? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A tomahowkiem to byś kable tylko poprzecinał? :evil_lol:[/quote] Ale zawsze można by było spróbować posklejać.....po bazooce to by tylko dym został :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale zawsze można by było spróbować posklejać.....po bazooce to by tylko dym został :evil_lol:[/quote] Ale ile satysfakcji! :evil_lol: Menrzusiu! Dziękuję.... Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Hop! Hop! Menrzusiu! DOBEREK!!![/quote] Hej, hej, Izuniu! Dobry.....jak zawsze ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Hej, hej, Izuniu! Dobry.....jak zawsze ;)[/quote] Dobry, ale jakiś taki śpiący dzień.... Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobry, ale jakiś taki śpiący dzień....[/quote] Pewnie te najkrótsze w roku noce wychodzą Ci bokiem :razz::evil_lol: Nie daj się....walcz!!! :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Pewnie te najkrótsze w roku noce wychodzą Ci bokiem :razz::evil_lol: Nie daj się....walcz!!! :diabloti:[/quote] Staaaaaaaaaaaaram się... Ale nie bardzo mi to wychodzi. I jeszcze te sterty papierów na biurku, za które się muszę zabrać... :placz: Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Staaaaaaaaaaaaram się... Ale nie bardzo mi to wychodzi. I jeszcze te sterty papierów na biurku, za które się muszę zabrać... :placz:[/quote] Oszczędzaj lasy - przekaż je na recykling :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Oszczędzaj lasy - przekaż je na recykling :evil_lol:[/quote] Walczę dalej.. Ilość papierów uległa znacznemy zmniejszeniu, jednakże nie zniknęła na dobre :roll: Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Walczę dalej.. Ilość papierów uległa znacznemy zmniejszeniu, jednakże nie zniknęła na dobre :roll:[/quote] pieczęć, parafa, szuflada......pieczęć, parafa, szuflada...... :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Menrzuś']pieczęć, parafa, szuflada......pieczęć, parafa, szuflada...... :evil_lol:[/quote] taaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: A w międzyczasie: drrrrrrrrrrrryń, dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyń... Jeden telefon, drugi, trzeci.... :evil_lol: No i jeszcze szef :roll: [SIZE=6][COLOR=red]Cześć Halbinka! :loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No i jak się obrobiłam z papierów, wysprzątałam biurko, (jeszcze tylko kaf se muszę zrobić)- to Ciebie nie ma! Gdzieś polazł? Choooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Quote
Recommended Posts