Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='credita']co znaczy że dogo nie wpuszcza was?:razz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nawet nie mów to dopiero drugi dzien jak mogę normalnie wejsc na Dogo od poniedziałku do czwartku nie było o tym mowy po południu, ale idzie ku lepszemu;)[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']witanko wszystkim :multi:

mnie też rano nie wpuszczało :shake: co więcej: było jakby na odwrót, tnz. na prawą stronę :roll::roll:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaa i napisy po czesku czy w jakimś innym dziwnym języku:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='credita']wy to chyba coś piłyście,dajcie też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie piłysmy tylko ty znowu, po raz drugi przespałaś wielką burzę na Dogo:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]tej to się zawsze udaje:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie piłysmy tylko ty znowu, po raz drugi przespałaś wielką burzę na Dogo:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]tej to się zawsze udaje:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

jaką znowu burzę? :crazyeye:

dopiero teraz dogo mnie wpuściło :shake:

Posted

Czekałbym i do rana, bo przecież muszę być pierwszym z życzeniami :lol:

Do tej pory środek maja kojarzył mi się z konwaliami, a od teraz z urodzinami Ptasiorki :multi:

[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/8422/agniestkads5.jpg[/IMG]

Wspaniałego świętowania :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']jaką znowu burzę? :crazyeye:

dopiero teraz dogo mnie wpuściło :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to jaką, ludzie na Dogo strasznie się burza ze nie mogą wejść, że wszystko się wiesza, przestawia i że piszą tu w jakimś dziwnym jezyku.....ty też przespałeś:evil_lol:

Witaj skradajacy się nocą:loveu:, nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie:razz:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Nic nie przespałem - poprostu nie wchodzę na dogomanię głównym wejściem, tylko od razu do pokoiku :eviltong:
A myślisz, że kogoś to obchodzi, że ludzie się burzą?

Jakie pytanie? :crazyeye:

Posted

[quote name='evaxon']czesc robaczku:multi:
zgadnij kto tooo:loveu::evil_lol:[/quote]

Czy to dżdżowniczka Magda? :razz:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Się cofnij i poczytaj:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O tą jakąś przesyłkę? :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja wiem :p......myślałem, że pseudonimami się posługujemy :razz:[/quote]
:splat:
ja wiem ze ty wiesz ale ja nie wiem ze ja wiem:roll:czy cos takiego

Posted

[quote name='evaxon']:splat:
ja wiem ze ty wiesz ale ja nie wiem ze ja wiem:roll:czy cos takiego[/quote]

Trochę to za skomplikowane, no ale dzisiaj gorąco było :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']a zgadzam sie zgadzam pogoda dopisała:razz:[/quote]

dla mnie to max dopuszczalnej temperatury.....no i trochę chmur mogłoby być :shake: Psy po spacerze nawet jeść nie chciały :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']dla mnie to max dopuszczalnej temperatury.....no i trochę chmur mogłoby być :shake: Psy po spacerze nawet jeść nie chciały :shake:[/quote]
:crazyeye: ja to jeszcze z 10 i git by bylo:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']

O tą jakąś przesyłkę? :-o[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak! No i co?:razz: To ty czy nie ty?:roll: No bo już nie mam pomysłu a zawartość przesyłki mogła by sugerować ciebie:roll:

Aaaa i Witaj w lecie:multi:
[/B][/COLOR][/FONT]