Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihihihihihhi :evil_lol:[/quote] no tak.....juz sie do tego pozwoli przyzwyczajam :evil_lol: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie zaprzeczam, bo nawet jakbym coś próbował powiedzieć, to i tak byś zakrzyczała :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ujjjjjjjj ty!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']hihihihihihihihihihihhi :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co mi tu hihasz:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']no tak.....juz sie do tego pozwoli przyzwyczajam :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i o to chodzi:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ujjjjjjjj ty!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co mi tu hihasz:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i o to chodzi:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dominantka jedna........biedny TZ :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 czesc Ci robaczku:loveu: pamietasz mnie jeszczee???:roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='evaxon']czesc Ci robaczku:loveu: pamietasz mnie jeszczee???:roll::roll::roll:[/quote] no pewnie - właśnie oglądałem nową torbę :razz: Witanko :multi: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Menrzuś']no pewnie - właśnie oglądałem nową torbę :razz: Witanko :multi:[/quote] fana nie?:cool3::cool3::cool3: :evil_lol: to jakmnie pamietasz jeszcze to cho ze mna na pifo:roll: bo wszyscy mnie olali:placz:zostawili:placz: tak mi zle:placz: tak mi smutno:placz: czuje sie nie potrzebna i niezaspokojona alkoholowo :placz: i towarzysko:placz: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='evaxon']fana nie?:cool3::cool3::cool3: :evil_lol: to jakmnie pamietasz jeszcze to cho ze mna na pifo:roll: bo wszyscy mnie olali:placz:zostawili:placz: tak mi zle:placz: tak mi smutno:placz: czuje sie nie potrzebna i niezaspokojona alkoholowo :placz: i towarzysko:placz:[/quote] Stefana? :crazyeye: widać w tragicznej sytuacji jesteś :shake:.....braciszkowi też sie uciekło? :cool1: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Stefana? :crazyeye: widać w tragicznej sytuacji jesteś :shake:.....braciszkowi też sie uciekło? :cool1:[/quote] fajna ! echhh bardzo tragicznej:roll: jakas depresja mnie łapie:roll::razz: jemu moglo by sie uciec juz poza granice naszego kraju:roll: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='evaxon']fajna ! echhh bardzo tragicznej:roll: jakas depresja mnie łapie:roll::razz: jemu moglo by sie uciec juz poza granice naszego kraju:roll:[/quote] a faaaajna - no tak.....jest fantasticko....tylko co to rozczochraniec jest z przodu? :roll: juz go gonisz? :crazyeye: to wypiję z Tobą jak ze spacerku przyjdę, bo już mnie psy gonią ;) Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Menrzuś']a faaaajna - no tak.....jest fantasticko....tylko co to rozczochraniec jest z przodu? :roll: juz go gonisz? :crazyeye: to wypiję z Tobą jak ze spacerku przyjdę, bo już mnie psy gonią ;)[/quote] ochh no co sie czepiasz ludka:cool1::razz: no :roll: przyjechal zrobil mi balagan w pokoju przez niego nie pojechalam dzis na zakupy do lodzi bo zabral auto ..:roll: caly dzien zjeb.... echhh zreszta i tak ze soba malo co gadamy... no to wracaj szybko:razz: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Boszszsz....nie byłaś na zakupkach.....biedactwo :glaszcze:....ajajajaaaaaaaaaj współczuwam :shake: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszszsz....nie byłaś na zakupkach.....biedactwo :glaszcze:....ajajajaaaaaaaaaj współczuwam :shake:[/quote] :placz: no widzisz jaka ja nieszczesliwa??:placz: no w sumie bylam ale chciałam jeszcze:roll: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='evaxon']:placz: no widzisz jaka ja nieszczesliwa??:placz: no w sumie bylam ale chciałam jeszcze:roll:[/quote] skąd ja to znam :p Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Menrzuś']skąd ja to znam :p[/quote] skąd??:razz::razz::razz::razz::razz: Quote
apple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Menrzuś']dominantka jedna........biedny TZ :shake: :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Przszłam Ci zdominować blogaska:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/CENTER] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj wisennie[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='evaxon']skąd??:razz::razz::razz::razz::razz:[/quote] eeeeech....mówię Ci :shake: [quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przszłam Ci zdominować blogaska:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj wisennie[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] A witaj, witaj :multi:....... tylko czemuś przytargała ze sobą tą mgłę? Czy to ma oznaczać Twoją zwiewność? :razz: Quote
apple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Menrzuś']eeeeech....mówię Ci :shake: A witaj, witaj :multi:....... tylko czemuś przytargała ze sobą tą mgłę? Czy to ma oznaczać Twoją zwiewność? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jaką mgłę ja nic nie wiem o mgle to pewno Iza:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas tragedia :placz::placz::placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109487#post9925054[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Menrzuś']eeeeech....mówię Ci :shake: [/quote] tez lubisz zakupy?? tacy jak my powinni sie trzymac razem:calus::biggrina: Quote
Menrzuś Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jaką mgłę ja nic nie wiem o mgle to pewno Iza:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Iza się wtedy miziała z Zuzolką.....więc to musiałaś być Ty :evil_lol: i mi tu woalem po oczach :eviltong: [quote name='evaxon']tez lubisz zakupy?? tacy jak my powinni sie trzymac razem:calus::biggrina:[/quote] taaaa....pewnie. Ty jabyś się zaparła, to tonę zakupów do domu byś przytargała :p Quote
Menrzuś Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a u nas tragedia :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109487#post9925054"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109487#post9925054[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote] czytałem......ale stąd trudno pomóc, a wszystkich z tamtego rejonu co znam, to i Ty też znasz :shake: Quote
GoniaP Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas tragedia :placz::placz::placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109487#post9925054[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ojej, faktycznie tragedia :placz: A ja jutro namierzam handlarza boksiami! Trzymajcie kciuki jutro o 10.15 !! Quote
Menrzuś Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='GoniaP']Ojej, faktycznie tragedia :placz: A ja jutro namierzam handlarza boksiami! Trzymajcie kciuki jutro o 10.15 !![/quote] ja będę trzymał - spoko ;) Quote
GoniaP Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Menrzuś']ja będę trzymał - spoko ;)[/quote] Dziękuję Menrzusiu :) Na Ciebie zawsze można liczyć :buzi: Zanim zniknę zabawiać króliczka, to jeszcze Wam pokażę jego zdjęcia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109476[/url] Quote
Menrzuś Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='GoniaP']Dziękuję Menrzusiu :) Na Ciebie zawsze można liczyć :buzi: Zanim zniknę zabawiać króliczka, to jeszcze Wam pokażę jego zdjęcia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109476[/URL][/quote] ;) ja już tam wcześniej byłem :lol: Quote
Recommended Posts