Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

bo zazdrosna jest :evil_lol: Sylwa pewnie zrozumie, że nie ma zagrożenia ze strony innych psów, ale to potrwa.... na razie broni dostępu do członków swojego stada ;)

Posted

też to przechodziliśmy, zresztą nadal przechodzimy. Zabawki Betki wyjmowane są wtedy, gdy Żaba śpi lub jest na dworze, bo inaczej :diabloti: .

Niestety życie Bety trochę się zmieniło, ale z drugiej strony, jest nadal kochana, ma ciepełko i jedzonko, a dodatkowo uratowaliśmy życie innego psa, więc może takie poświęcenie nie jest zbyt wielką ceną.......

Posted

to prawda, przyznaję szczerze, że było nam na początku trudno..... zachowanie Żaby nas zaskoczyło, bo sądziłam, że w obcym, nowym domu będzie raczej onieśmielona...... a ona od razu ząbki pokazała :)
Wam jest na pewno łatwiej, bo pies z suką zawsze się jakoś dogada :) czego wam z całago serduszka życzę - zresztą chyba już się dogadali, sądząc po zdjęciach z zalotów Argona :)

Posted

No, nareszcie:razz:

Ano, to się liżą, a to Sylwa goni z wrzaskiem Argona. Ale przynajmniej go nie gryzie. Argon jak pies cyrkowy robi różniste pozy, żeby jakoś ją zachęcić do zabawy. Ona nic, jak bastion niezwyciężony :lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']ale ja tak od kilku dni jestem zacofana, i tak jeszcze przynajmniej przez 2 tygodnie :placz:

to dawaj fotki faflaków :evil_lol:[/quote]

A co się takiego dzieje z Tobą?

daj, daj,...... daj, daj.....:evil_lol:

Posted

[quote name='AgaiTheta'][IMG]http://img249.imageshack.us/img249/6983/obraz001px3.jpg[/IMG]

Mam Chesterka w domu :multi:[/quote]
:loveu: slodki, chyba sie zakochalam :lol:
a jak sie zachowuje w nowym otoczeniu i w jakim jest stanie i wogule...

Posted

[quote name='Danusia12']
[B]Szyszka.fr[/B] - jutro cosik zrobię. A Ty mogłabyś wkleić swojego dawnego.[/quote]
ok ale jak jutro nie bedzie to...:mad:
a zdjecia mojego nie sa najlepszej jakosci ale cos wybiore