Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzusiu, piękne zdjątka wstawiłeś :loveu: i to przed 22.00 :calus: A ja biedna spacyfikowana wczoraj zostałam, bo mąż sobie Wojny Gwiezdne na kompie oglądał :shake: i zero dostępu... rozumiesz chyba.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

eeeee, na ciebie? nie wierzę...:roll: pewnie wszystkim coś ważnego akurat dzisiaj wypadło :eviltong:

Menrzuś, ja też miałam jamniczkę przed bokserami. Bardzo miło ją wspominam..... ktoś ją wyrzucił w zaawansowanej ciąży :shake: urodziła nam 8 ślicznych jamniko-kundelków, i była z nami jeszcze 5 lat. Bardzo mądry psiak - tylko bardzo szczekliwy :evil_lol: jak na jamnika przystało.

Posted

[quote name='AgaiTheta']

kolejny boksio - Bono ma domek :multi:[/quote]

troszkę mnie to pocieszyło, bo właśnie przeleciałam wątki naszych bokserków w potrzebie..... czasami to mi tak serducho ściska :-( chciałabym wszystkie uratować i dać im ciepły domek ( taki jak wasz ) i nie mogę pogodzić się z faktem, że świata nie zmienię...... i zawsze gdzieś tam jakiś psiak nie doczeka naszej pomocy.....

Posted

ale są jeszcze ludzie tacy jak my, którzy nie są obojętni...... a tutaj jest ich coraz więcej :)
nie było mnie chwillkę, bo wklejałam zdjęcia w wątku Żabki, chyba po raz pierwszy jesteśmy wyżej od was ! :) a tak na marginesie, w wolnej chwili zapraszam do nas (nie umiem wklejać linków, ale wątek jest w dziale "w nowym domu" a zaczyna się od słów "Już nie umierająca bokserka z Radomska........") - tam poznasz naszą rodzinkę :)

Posted

Hehe,własnie u Ciebie byłem.To jest telepatyczne zaproszenie!! :evil_lol: A nie chodzę po Waszych stronkach, bo zawsze mam pecha - a to są własnie rozmowy o damskich tabletkach, a to chichotki na takie tematy....

Posted

nic nie poradzimy na to, że jest nas tu więcej :) :) ale świetnie sobie w naszym babskim towarzystwie radzisz :) więcej takich menrzusiów ! A ja uciekam. Pa.