Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Imbirka ;) . Coraz bardziej cudny się robi ten zestawik. Coraz mniej jest punktów zapalnych. No, ale jak to między rodzeństwem, zawsze się o coś pokłócą :lol: Mam nadzieję, że to czyta sisterka :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']nie no to poprostu niemozliwe :crazyeye: znowu wyczułeś sprawę......:loveu: to prawie jak braterstwo krwi :cool3:

[B]lekki akt??? :crazyeye: TOŻ ON MA CAŁE JAJA NA WIERZCHU :crazyeye: [/B]

ach a gdzież ja nie byłam :evil_lol: byłam tu i tam.....wszędzie po troszku.....WCALE NIE BALOWAŁAM!!!! :eviltong:[/quote]

Może i braterstwo :razz: , ale koło północy ta stronka poprostu siada mi :shake: Ostatnie dwa zdjęcia ładowałem prawie 30 min.
A myślałem, że ocenisz boczki, albo minkę Sylwy, [B]a Tobie tylko jaja w głowie ![/B] :evil_lol: :mad:

byłam tu i tam..... wszędzie po troszku - a ja myślałem, że zahaczyłaś o jakiś sabat, cycuś takiego.:evil_lol: Ostatecznie jest karnawał :eviltong: :megagrin: :calus:

Posted

Dzieńdoberk [B]szyszka.fr [/B]
Pokazuj, pokazuj - kilka ciotek sie dołączy, a gość będzie błagał o litość, że tak długo zwlekał z pozytywną decyzją:lol: Boksiowiroza to podstępna choroba i do tego nieuleczalna. I nie dziękuj, bo i my zaczniemy. Z samego ranka też mamy dobry humor :p Dajcie znać jak będziecie w kraju.
Dzięki za tak długi post. Trzymajcie sie tam.
Dobrego dnia
Menrzuś

Posted

[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/9011/2jm2.jpg[/IMG]
czyżby Argon też chciał się pomalować? ;) :lol:

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/6176/p1120001aly6.jpg[/IMG]
naturalna narkoza :evil_lol:

Posted

cześć kochani! ale dawno mnie u was nie było..... aż się normalnie stęskniłam :) dzisiaj wpadam na chwileczkę, ale jutro obiecuję na dłużej. No dobra, a teraz lecę do tyłu zdjęcia sobie pooglądać :)

Posted

Cześć Agniest. Trzy dni to kupa czasu :-( Poczekamy.

W tej właśnie chwili jest scenka rodzajowa, która nas bardzo rozczuliła. Sylwa siedzi na środku pokoju z wyciągniętą do góry mordką, a Argon liże ją po chorym oczku, po drugim oczku, fafelki, oba uszy. A jak sie położyła, przewracając - to i brzuszek i jedno udo. Normalnie wylizał ją prawie całą, głównie chore uszko, a ona sprawiała wrażenie, że przyjmuje te pieszczoty z wielką przyjemnością. Po chyba 5 min, lekkim warknięciem dała znak, że starczy. Kurcze - psia miłość:p
Menrzuś

Posted

Ho, ho. nie wiedziałem. Daj jej buzi w czubek nosa od wujka Menrzusia i cioci Danusi, i żeby żyła nam 100 psich lat :lol:
No i dziadziowi niech reumatyzm nie doskwiera i niech tyle samo ma przed sobą co Theta:lol:

Posted

Ta adopcja się tak udała dzięki, w olbrzymiej części, właśnie niemu. Że jej nie odrzucił, że dał się jej przyzwyczaić. Niezmierzone są pokłady miłości u facetów :cool3: No, powiedzmy, niektórych :)

Posted

[quote name='Danusia12']Ta adopcja się tak udała dzięki, w olbrzymiej części, właśnie niemu. Że jej nie odrzucił, że dał się jej przyzwyczaić. Niezmierzone są pokłady miłości u facetów :cool3:[/quote]
hmmmmm.....:razz: zgadzam sie jesli czegos bardzo mocno chcecie to potraficie sie zdobyc na cierpliwosc i niezle czarujecie:evil_lol: zwykle robicie to czego oczekujemy i mowicie to co chcialybysmy uslyszec :)

Posted

Proszę mi tu w liczbie mnogiej nie mówić :lol: Danusia jest tylko moderatorem, jak za daleko idę to w łeb dostaję. Także pilnuję się, bo szlaban na neta wisi w pobliżu :mad:

Posted

[quote name='szyszka.fr']hmmmmm.....:razz: zgadzam sie jesli czegos bardzo mocno chcecie to potraficie sie zdobyc na cierpliwosc i niezle czarujecie:evil_lol: zwykle robicie to czego oczekujemy i mowicie to co chcialybysmy uslyszec :)[/quote]

A, dopisałaś, dopiero teraz zrozumiałem. Wasze prośby są dla nas rozkazem (ale to zabrzmiało) :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']Proszę mi tu w liczbie mnogiej nie mówić :lol: Danusia jest tylko moderatorem, jak za daleko idę to w łeb dostaję. Także pilnuję się, bo szlaban na neta wisi w pobliżu :mad:[/quote]
no ... :evil_lol: sa wyjatki ... potwierdzajace regule

Posted

[quote name='Danusia12'] :lol: Danusia jest tylko moderatorem, jak za daleko idę to w łeb dostaję. Także pilnuję się, bo szlaban na neta wisi w pobliżu :mad:[/quote]
i tak powinno byc!:evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Argon- Czarus ma naprawde wspanialy charakter, moglo byc wiecej utarczek, wkoncu wczesniej byl "jedynakiem", czasami psy nas zaskakuja swoja madroscia[/quote]

Jest pieszczoszkiem Danusi. Od początku jego pobytu u nas, dopuszczałem go do każdego psa. Wręcz prosiłem ludzi, żeby dali się psom powąchać. Teraz Argon lubi wszystkie psy, przed każdym sie kładzie, żeby nagle wyskoczyć, przestraszyć i zatuptać. Niespodziewałem się jedna, że tak przyjmie Sylwę. Dobry z niego psiak - prawdziwy mężczyzna, słodki macho :cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Jest pieszczoszkiem Danusi. Od początku jego pobytu u nas, dopuszczałem go do każdego psa. Wręcz prosiłem ludzi, żeby dali się psom powąchać. Teraz Argon lubi wszystkie psy, przed każdym sie kładzie, żeby nagle wyskoczyć, przestraszyć i zatuptać [/quote]
to musi buc super widok! tuptup ...