Agniest Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 a co, za dużo literek o poranku ? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Już ja kiedyś będę przejeżdżał przez Sławków i wtedy............:razz: Quote
Agniest Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 zapraszam :loveu: [URL]http://img115.imageshack.us/img115/1115/pc250019xg9.jpg[/URL] Menrzuś, gdzieś pisałeś, że na Sylwie widać efekty diety ? hmmmmmm, ja nie widzę........:evil_lol: czekam na fotki z ringu ;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Agniest']zapraszam :loveu: [URL]http://img115.imageshack.us/img115/1115/pc250019xg9.jpg[/URL] Menrzuś, gdzieś pisałeś, że na Sylwie widać efekty diety ? hmmmmmm, ja nie widzę........:evil_lol: czekam na fotki z ringu ;)[/quote] No jak nie widać - Ty sobie lepiej okurary spraw, bo nie widzisz efektów kuracji......a poza tym to są fotki z 26-go grudnia wieczorkiem wstawię, bo trzeba nad nimi troszkę popracować :roll: A tak w ogóle, to trzymaj kciuki za Szyszkę, bo jeszcze nam nie wyląduje i poleci dalej na wschód :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Menrzuś! Ja nie używałam, ale wiem jak wyglądają... A Sylwa- no cóż... Ciut się babie przybrało... Może książeczkę z dietą? Są u mnie na bazarku ;-) Quote
Agniest Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 tak tak, będę trzymać - zaczynam od 16.00 ;) o tej porze będę miała juz wolne ręce, bo suczydła nakarmione, a obiad dla nas może przecież poczekać :evil_lol: (mąż do tej pory nie może się przyzwyczaić, że psy jedzą u nas pierwsze :p i zawsze marudzi... ale jakoś to na mnie nie działa :evil_lol:) Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Agniest']tak tak, będę trzymać - zaczynam od 16.00 ;) o tej porze będę miała juz wolne ręce, bo suczydła nakarmione, a obiad dla nas może przecież poczekać :evil_lol: (mąż do tej pory nie może się przyzwyczaić, że psy jedzą u nas pierwsze :p i zawsze marudzi... ale jakoś to na mnie nie działa :evil_lol:)[/quote] U mnie też Avanti jada pierwszy... Jakoś nie mogę znieść jego natarczywego wzroku i wgapiania się w talerze :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Ja nie używałam, ale wiem jak wyglądają... A Sylwa- no cóż... Ciut się babie przybrało... Może książeczkę z dietą? Są u mnie na bazarku ;-)[/quote] Ale nowa dietka Sylwie służy i powoli tłuszczyk gubi :eviltong: A książeczki nie kupię, bo znając Was, od razu będą komentarze, że Menrzuś się odchudza:evil_lol: [quote name='Agniest']tak tak, będę trzymać - zaczynam od 16.00 ;) o tej porze będę miała juz wolne ręce, bo suczydła nakarmione, a obiad dla nas może przecież poczekać :evil_lol: (mąż do tej pory nie może się przyzwyczaić, że psy jedzą u nas pierwsze :p i zawsze marudzi... ale jakoś to na mnie nie działa :evil_lol:)[/quote] Ja też najpierw daję psiakom i wtedy spokojnie mogę zjeść swoje, bo inaczej to jem z Argonową mordką na stole. Nie piszczy, nie prosi, tylko obserwuje. A mnie wtedy szlag trafia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']U mnie też Avanti jada pierwszy... Jakoś nie mogę znieść jego natarczywego wzroku i wgapiania się w talerze :crazyeye:[/quote] jak widzisz - tu się zgodziliśmy :lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale nowa dietka Sylwie służy i powoli tłuszczyk gubi :eviltong: A książeczki nie kupię, bo znając Was, od razu będą komentarze, że Menrzuś się odchudza:evil_lol: Ja też najpierw daję psiakom i wtedy spokojnie mogę zjeść swoje, bo inaczej to jem z Argonową mordką na stole. Nie piszczy, nie prosi, tylko obserwuje. A mnie wtedy szlag trafia :evil_lol:[/quote] Menrzuś! Przecież my nie jesteśmy takie wredne :p I wcale byśmy nie komentowaly :cool3: [quote name='Menrzuś']jak widzisz - tu się zgodziliśmy :lol:[/quote] Jak nigdy ;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Przecież my nie jesteśmy takie wredne :p I wcale byśmy nie komentowaly :cool3: [B]Noooooooooooooooooooooooo.......pewnie.....już Ci wierzę[/B] :diabloti: [B]Agniestka pierwsza by wykorzystała sytuację....potem nagle Imbirka by sie pokazała z komentarzem, no i by się zaczęło[/B] :evil_lol: Jak nigdy ;)[/quote] Zawsze jest ten pierwszy raz ;) Quote
szyszka.fr Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziendoberek!! Kciuki trzymajcie bo ja juz zaczynam panikowac! Nie wiem na co mi to bylo, czemu ja po ludzku nie jade(autobusem)? Latac sie zachcialo na stare lata glupiej babie i teraz stres? A jak mnie nie przepuszcza to co ja zrobie? Pewnie sie spytacie czemu mieli by nie przepuscic? Bo ja wiem?!!!!!!! Nie wiadomo co im na lotnisku strzeli do glowy! Strach mam wypisany na twarzy to moze ktos pomyslec, ze bron ze soba wioze albo cos..... Ide panikowac do sasiadki i kota przytulic. Boszszsz....litosci.... Nic wiecej nie napisze bo rece sie trzesa Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='szyszka.fr']Dziendoberek!! Kciuki trzymajcie bo ja juz zaczynam panikowac! Nie wiem na co mi to bylo, czemu ja po ludzku nie jade(autobusem)? Latac sie zachcialo na stare lata glupiej babie i teraz stres? A jak mnie nie przepuszcza to co ja zrobie? Pewnie sie spytacie czemu mieli by nie przepuscic? Bo ja wiem?!!!!!!! Nie wiadomo co im na lotnisku strzeli do glowy! Strach mam wypisany na twarzy to moze ktos pomyslec, ze bron ze soba wioze albo cos..... Ide panikowac do sasiadki i kota przytulic. Boszszsz....litosci.... Nic wiecej nie napisze bo rece sie trzesa[/quote] ja przed pierwszym lotem testament spisałem :evil_lol:.....potem to juz nie zauważałem kiedy samolot wystartował. Nie bajaj się - to tylko nowe doświadczenie A tak z innej beczki - wróciłem ze spacerku z podbitym okiem:placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Uważaj na nisko latające ptaki ;-) Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='szyszka.fr'] Mam prosbe do wszystkich o 16.10 wylatuje z Paryza! Wiec trzymac za mnie kciuki prosze, zebym w jednym kawalku doleciala i zeby mnie nie przymkneli za jakis przymyt lub cos innego. Bo ja zawsze jakies glupie przygody mam nawet jak jade zwyklym autobusem w Polsce. [/quote] :kciuki::p:p widziałam dwa biegające psy:grins: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Manrzuś! Co się stało? Rusałka Ci przywaliła? Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']:kciuki::p:p widziałam dwa biegające psy:grins:[/quote] dobrze widziałaś :lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Manrzuś! Co się stało? Rusałka Ci przywaliła?[/quote] :shake::placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Sylwa? Argon? Patykiem dostałeś? Mam dalej zgadywać? Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Moje bestie w pełnym biegu walnęły mnie od tyłu......pamietam tylko lot w przestworzach i wylądowałem w jakis krzaczorach.... teraz leżę z mięchem na oku :placz:.....wyglądam teraz tak, jak kiedyś, gdy zapomniałem Dance dodać mleczka do kawy [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/2714/paczerozpaczjh5.gif[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Biedny Menrzuś... :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Menrzuś! A Ty widziałeś moje nowe bazarki??? Hm? Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Biedny Menrzuś... :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] A śmiej się, śmiej.....a ja "widziałem orła cień" w przelocie w krzaczory :shake: Jak wracałem do domu, to ludzie dziwnie się na mnie patrzyli. Patrząc w lustro już wiedziałem dlaczego - jasno szare dresy teraz były bardziej brązowe, kurtka podarta, gęba w błocie.....nawet we włosach jakiś zdechnięty listek :roll: [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! A Ty widziałeś moje nowe bazarki??? Hm?[/quote] Widziałem wsystkie tsy :evil_lol: Quote
halbina Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Menrzuś, a dlaczego tylko Asiorka ma o siebie dbać?... :placz: I Ty się jeszcze dziwisz, że musisz okłądy z mięcha na oko robić... :p nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, pójde do ogródka, nażrę sie robali! Szyszko, kciuki trzymane, a Ty w razie co... machaj łapkami z całych sił!!! :evil_lol: Cześć wszystkim... Quote
Recommended Posts