Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Agniest']no to jeśli Sylwa dostanie taki sam środek na robaczki, to będzie miała dzień przymusowego odchudzania :evil_lol: biedactwo, jak ona to przeżyje :evil_lol:[/quote] dobra, dobra - zrozumiałem żaluzję :evil_lol: ale muszę stwierdzić, że podjęte działania odchudzające Sylwę, przynoszą efekty - widać to po szelkach....są już luźniejsze :multi: Quote
Agniest Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 eeeeee tam, pewnie się rozciągły :evil_lol: uciekam, muszę trochę popracować ;) Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Agniest']eeeeee tam, pewnie się rozciągły :evil_lol: uciekam, muszę trochę popracować ;)[/quote] :mad::mad::roll: trzym się :razz: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześć Iza ;) W weekend "nasyciłaś" się Zuzią? :cool3: Quote
credita Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no Menrzuś myślę że nie jest tak żle Argonek to kawał chłopa poradzi sobie z pasożytami , a wątroba kurcze trochę mniej pozytywnie ale ja dalej jestem dobrej myśli :loveu: Quote
credita Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dzięki Menrzuś,ja się tego nauczyłam bo mi to pomogło, ale to inna historia,a przecież optymistyczne spojrzenie na sprawę to nic trudnego no i nic nie kosztuje ;) Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='credita']dzięki Menrzuś,ja się tego nauczyłam bo mi to pomogło, ale to inna historia,a przecież optymistyczne spojrzenie na sprawę to nic trudnego no i nic nie kosztuje ;)[/quote] też tak uważam.....a tu tyle pesymistek wokoło :shake: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='credita']czas to zmienić ;)[/quote] myślisz? Ja się staram już rok i ni jak nie udaje się :razz: Quote
credita Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 o ho w dwójkę będzie łatwiej , może się uda ;) dobrej nocy :multi: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='credita']o ho w dwójkę będzie łatwiej , może się uda ;) dobrej nocy :multi:[/quote] Przyjemnych snów :multi: Quote
Agniest Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 witam optymistycznie :multi: gdzie te pesymistki ? jakoś nie widzę......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Agniest']witam optymistycznie :multi: gdzie te pesymistki ? jakoś nie widzę......:evil_lol:[/quote] .....bo chyba masz różowe okulary na nosie :evil_lol: Dzieńdoberek :multi: Quote
Agniest Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 różowe okulary mam chyba na stałe zainstalowane :eviltong: Menrzuś, a masz jakieś wieści od Asiorki ? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jam dziś pesymistką jest... Nic nie idzie tak jak bym chciała... Żadnych adopcji :placz: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ciiiiiiiiii......szczęście zawsze wymaga czasu Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiii......szczęście zawsze wymaga czasu[/quote] wszystkie rozumy pozjadałes Menrzuś?? :razz: Filozof, no!! Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']wszystkie rozumy pozjadałes Menrzuś?? :razz: Filozof, no!![/quote] No to już nic nie mówię :scared::painting: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']No to już nic nie mówię :scared::painting:[/quote] Mów, mów, świat jest smutny jak nie mówisz ;):calus: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu- filozofie :-)[/quote] [quote name='GoniaP']Mów, mów, świat jest smutny jak nie mówisz ;):calus:[/quote] Już Wy się nie nabijajcie :mad:.... czuję się niedocenionym :-(:obrazic: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Już Wy się nie nabijajcie :mad:.... czuję się niedocenionym :-(:obrazic:[/quote] Biedny Menrzuś :-D:calus: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']Biedny Menrzuś :-D:calus:[/quote] :placz:....buuuuuuuuuu.....:cry: Quote
Recommended Posts