Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no toś mnie przeraził swoim zniknięciem, wyobrażałam sobie, że cię tydzień nie będzie, a to tylko takie tycie tyciuteńkie niemanie neta :evil_lol: PS: ale wy też chyba nie mieszkacie w centrum miasta ? Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ale wszystko mogłoby być możliwe :lol: Mieszkamy w obrębie Gdańska, ale praktycznie poza Gdańskiem - takie małe osiedle wśród lasów Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 czyli też zad...pie ! :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Autobusy tu dojeżdżają....no i TP też jest :eviltong::evil_lol: Powiedzmy, że to zapoopie jest Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 aaaaa, czyli nie najgorzej...:evil_lol: ja do pracy muszę dojeżdżać samochodem, bo autobus kursuje tu tylko 4 razy dziennie i oczywiście w godzinach, które mi nie pasują. Ale wokól bazy mamy sosnowe lasy i latem jak chodzę po placu, gdyby nie widok TIR-ów, czułabym się jak na wczasach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A ja trzy kroki i juz w lesie....w sezonie na śniadanko grzybki.....jagody, maliny, poziomki i zatrzęsienie jeżyn.....no i dziki :crazyeye: Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 a teraz dziczyzna ponoć w modzie....., (gdzieś to ostatnio słyszałam, że eksportujemy coraz więcej dziczyzny), biedne zwierzaczki....:shake: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wczoraj w faktach była ta informacja o eksporcie zwierząt Tak więc widzisz, u mnie też urlopik można spędzić - lasy dookoła i do morza niedaleko :lol:.....tylko gór nie ma:shake: Quote
Agniest Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 a ty byś wszystko chciał mieć pod ręką :evil_lol: miłego weekendu życzę i znikam :multi: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Agniest']a ty byś wszystko chciał mieć pod ręką :evil_lol: miłego weekendu życzę i znikam :multi:[/quote] No pewnie :evil_lol:......trzymaj się ciepło - do poniedziałku Quote
Imbirka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jesteśmy już w domu... dziękujemy bardzo za kciuki, przydały się... Imbirek odsypia zabieg... wg. weta nie ma powodów do obaw... Agniesta, tobie również miłego weekendu:lol: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 I widzisz - było do przewidzenia.... z taaaaakim wsparciem nie mogło być inaczej :razz: Quote
Imbirka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Wiem i dlatego dziękuję bardzo raz jeszcze:lol: a Imbir przechodzi sam siebie... wczoraj w lesie natknęliśmy się na dziki... chciał je gonić, szwy ani nic nie były w stanie go zatrzymać, przewrócił mojego kolegę... wstąpił w niego jakiś demon...:roll: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Imbirka']Wiem i dlatego dziękuję bardzo raz jeszcze:lol: a Imbir przechodzi sam siebie... wczoraj w lesie natknęliśmy się na dziki... chciał je gonić, szwy ani nic nie były w stanie go zatrzymać, przewrócił mojego kolegę... wstąpił w niego jakiś demon...:roll:[/quote] mówiłem już kiedyś, że to bestia :evil_lol:.....a poza tym co się będzie taka świniopodobna istota kręciła po Imbirkowym lesie :p Quote
halbina Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 to może po środkach?... Dzikun po głupim jaisu dał się wziąć na ręce... :crazyeye: Quote
Imbirka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 oj tam zaraz bestia....:cool3: to jest pies myśliwski;) Quote
Menrzuś Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='halbina']to może po środkach?... Dzikun po głupim jaisu dał się wziąć na ręce... :crazyeye:[/quote] w dobę po zabiegu?......eee tam - chyba nie Quote
Imbirka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='halbina']to może po środkach?... Dzikun po głupim jaisu dał się wziąć na ręce... :crazyeye:[/quote] hehe... chyba nie... on w lesie jest znaleziony, troche tam mieszkał więc jak czuje jakąś zwierzynę to dostaje amoku... na kuropatwy świetnie polował:roll: Quote
Agniest Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 cześć :multi: cieszę się, że u Imbirka wszystko OK ;) jakoś tak podświadomie wiedziałam, że właśnie taką wiadomość przeczytam dziś rano ;) mgła u nas straszliwa...... Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 .....a jak się poniedziałek zaczyna dobrą wiadomością, to cały tydzień taki będzie :lol: U mnie szron wszędzie i tylko słychać drapanie skrobaczkami na szybach samochodowych Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Miał badanie USG - wątroba jest pomniejszona i "zwłókniona".... takie początki marskości. Prawdopodobnie to po tych wszystkich lekach. Już jest na jakiś tabletkach osłonowych. Poza tym może jeszcze mieć jakąś chorobę pasożytniczą, ale to jest tylko podejrzenie. Chociaż zastrzyk już na nią dostał, a drugi za tydzień. Teraz mam z lupą jego kupki oglądać :evil_lol: Po tym zastrzyku wczoraj nic nie jadł....nawet smaczki Sylwie oddaje :shake: Quote
Agniest Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ojej.....:shake: ale pasożyty da się zwalczyć, natomiast ta "marskość wątroby" zabrzmiała strasznie (chociaż jestem laikiem w tych sprawach) ale przy odpowiednim leczeniu pewnie można powtrzymać ten proces..... Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Agniest']ojej.....:shake: ale pasożyty da się zwalczyć, natomiast ta "marskość wątroby" zabrzmiała strasznie (chociaż jestem laikiem w tych sprawach) ale przy odpowiednim leczeniu pewnie można powtrzymać ten proces.....[/quote] Wetka też mi powiedziała, że to wygląda na początki początków marskości. Tylko kwestia co to spowodowało. Wiesz, że Argon jest uczulony prawie na wszystko. Pasożyty oczywiście, że można pokonać, jeżeli w ogóle je ma. Dzisiaj albo jutro zapobiegawczo jedziemy z Sylwą Quote
Agniest Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no to jeśli Sylwa dostanie taki sam środek na robaczki, to będzie miała dzień przymusowego odchudzania :evil_lol: biedactwo, jak ona to przeżyje :evil_lol: Quote
Recommended Posts