Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']poniedziałkowy doberek :)

a u Menrzusia tradycyjnie - śliczne, nowe foty :loveu::loveu:[/quote]

Nareszcie Agniestka :multi:

jakoś nikt przez weekend nie chciał do mnie wdepnąć

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']a co dobrego robisz? :cool3:
ja dziś na śniadanko jadłam dżemik śliwkowy babcinej roboty - pychota :loveu:[/quote]

dżemik, czy powidła?
dostała mi się połówka 50-cio kg dyni i zrobiłem ją w zalewie słodko-kwaśnej :razz:

Posted

50 kg? :crazyeye: to jakiś mutant ???

my co roku robimy patisony, mąż bardzo je lubi. Dynię też posadziliśmy, ale mama sobie wzięła, a reszta zmarzła......za późno wyrosła.....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek, doberek!
Menrzuś! Przesyłeczka doszła? :-) A do mnie wysłałeś? ;-)[/quote]

Przesyłeczka jeszcze nie doszła, ale to normalne - tylko od Bodziulki szybko idą. A do Ciebie, z tego co wiem, dzisiaj właśnie poszło - były pewne obiektywne trudności.

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Agniest']50 kg? :crazyeye: to jakiś mutant ???

my co roku robimy patisony, mąż bardzo je lubi. Dynię też posadziliśmy, ale mama sobie wzięła, a reszta zmarzła......za późno wyrosła.....[/quote]

też myślałem, że mutant, ale to zwykła dynia, tylko że posadzona na kompostowniku i tak jej się tam dobrze rosło, że urosła :lol:
zmarzły, bo chyba za późno je posadziłaś :eviltong:
jakoś nie miałem okazji jeść patisonów

Posted

[quote name='Menrzuś']Przesyłeczka jeszcze nie doszła, ale to normalne - tylko od Bodziulki szybko idą. A do Ciebie, z tego co wiem, dzisiaj właśnie poszło - były pewne obiektywne trudności.

Dzieńdoberek :multi:[/quote]

Bo Bodziulka to ma jakiś tajny układ z pocztą! ;)

[quote name='Menrzuś']też myślałem, że mutant, ale to zwykła dynia, tylko że posadzona na kompostowniku i tak jej się tam dobrze rosło, że urosła :lol:
jakoś nie miałem okazji jeść patisonów[/quote]

Tobie to jakoś wszystko dobrze rośnie -> patrz: Sylwa :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bo Bodziulka to ma jakiś tajny układ z pocztą! ;)

Tobie to jakoś wszystko dobrze rośnie -> patrz: Sylwa :eviltong:[/quote]

Też się zastanawiałem jak Ona to robi, ale nigdy bym nie wpadł, że na dekolt :evil_lol:
Nooooo.....język jej urósł na maxa :eviltong:

[quote name='Bodziulka']Bo ja podchodzę do okienka, gdzie obsługuje pan, i mam bluzkę z dużym dekoltem ;)[/quote]

.....teraz rozumiem ten napis na paczce - "przesylka gońcem" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']
.....teraz rozumiem ten napis na paczce - "przesylka gońcem" :evil_lol:[/quote]

miało być gołębiem :mad: oj, chyba najbliższym razem pójde w golfie na pocztę :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']miało być gołębiem :mad: oj, chyba najbliższym razem pójde w golfie na pocztę :diabloti::evil_lol:[/quote]

a jaki gołąb by to udźwignął, co?
Bodziulka, pliiiiiizzzzz.....jeszcze ten jeden raz bez golfa :modla::modla:

Posted

[quote name='Menrzuś']też myślałem, że mutant, ale to zwykła dynia, tylko że posadzona na kompostowniku i tak jej się tam dobrze rosło, że urosła :lol:
jakoś nie miałem okazji jeść patisonów[/quote]

pewnie, to moja wina :placz::placz: a nie może być tak, że dynia za późno wyrosła ???:eviltong::eviltong:

Patisonki są super. proszę bardzo:
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/USDA_petit_pan_squash.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bodziulka']Bo ja podchodzę do okienka, gdzie obsługuje pan, i mam bluzkę z dużym dekoltem ;)[/quote]

Bodziulko ty się tak nie rozbieraj, bo mamy zimę i jeszcze jakieś choróbsko załapiesz :evil_lol: albo reumatyzm na starość od tych dekoltów :evil_lol:;)

Posted

[quote name='Agniest']pewnie, to moja wina :placz::placz: a nie może być tak, że dynia za późno wyrosła ???:eviltong::eviltong:

Patisonki są super. proszę bardzo:
[/quote]

Będę musiał spróbować tych patisonków
a bo ja wiem? Nigdy nie sadziłem dyni

[quote name='Agniest']Bodziulko ty się tak nie rozbieraj, bo mamy zimę i jeszcze jakieś choróbsko załapiesz :evil_lol: albo reumatyzm na starość od tych dekoltów :evil_lol:;)[/quote]

Bodziulka uważa, że zimno ujędrnia :diabloti:

Posted

hmmmm, coś w tym jest :evil_lol: w sumie czytałam, że zimny prysznic ujędrnia, to i może powiew zimnego wiatru na odsłonięty dekolt ma to samo działanie :evil_lol: :cool3:

zmykam do domku ;)

Posted

[quote name='Agniest']hmmmm, coś w tym jest :evil_lol: w sumie czytałam, że zimny prysznic ujędrnia, to i może powiew zimnego wiatru na odsłonięty dekolt ma to samo działanie :evil_lol: :cool3:

zmykam do domku ;)[/quote]

gorzej jak to będzie gorący powiew od tego pana w okienku :roflt:

do jutra :bye:

Posted

[quote name='Imbirka']Dzieńdoberek gaduły :multi::cool3:
kiedy ja bede miała wreszcie wolne?:roll:[/quote]

Nareszcie sie odezwałaś....już nie pamiętałem jak wygląda Twój avatarek :eviltong:

Posted

[quote name='Imbirka']cały czas tak samo:eviltong:, nic się jeszcze nie zmieniło:cool3:

znowu miałam kolejne szkolenie dzisiaj... :roll: ulga prorodzinna przesłoniła mi świat[/quote]

A co....kombinujesz jakby tą ulgę pozyskać? :evil_lol:
Wczoraj też miałaś szkolenie? :mad:

Posted

hehe... za mała ta ulga żebym się tak poświęcała:eviltong::evil_lol:
fajna jest dla tych co mają dzieci ale nie dla zakładu pracy, który takiego pracownika rozlicza np. PIT-em 40...

wczoraj to odsypiałam wypad do w-wy :oops: