Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Agniest']poniedziałkowy doberek :) a u Menrzusia tradycyjnie - śliczne, nowe foty :loveu::loveu:[/quote] Nareszcie Agniestka :multi: jakoś nikt przez weekend nie chciał do mnie wdepnąć Quote
Agniest Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 pewnie wszyscy zajęci świątecznymi porządkami byli...... ja też cała sobotę ze ścierą biegałam :) Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mnie to czeka w przyszły tydzień - teraz kończyłem przetwory i odgruzowałem piwnicę :p Quote
Agniest Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a co dobrego robisz? :cool3: ja dziś na śniadanko jadłam dżemik śliwkowy babcinej roboty - pychota :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Agniest']a co dobrego robisz? :cool3: ja dziś na śniadanko jadłam dżemik śliwkowy babcinej roboty - pychota :loveu:[/quote] dżemik, czy powidła? dostała mi się połówka 50-cio kg dyni i zrobiłem ją w zalewie słodko-kwaśnej :razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Doberek, doberek! Menrzuś! Przesyłeczka doszła? :-) A do mnie wysłałeś? ;-) Quote
Agniest Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 50 kg? :crazyeye: to jakiś mutant ??? my co roku robimy patisony, mąż bardzo je lubi. Dynię też posadziliśmy, ale mama sobie wzięła, a reszta zmarzła......za późno wyrosła..... Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doberek, doberek! Menrzuś! Przesyłeczka doszła? :-) A do mnie wysłałeś? ;-)[/quote] Przesyłeczka jeszcze nie doszła, ale to normalne - tylko od Bodziulki szybko idą. A do Ciebie, z tego co wiem, dzisiaj właśnie poszło - były pewne obiektywne trudności. Dzieńdoberek :multi: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Agniest']50 kg? :crazyeye: to jakiś mutant ??? my co roku robimy patisony, mąż bardzo je lubi. Dynię też posadziliśmy, ale mama sobie wzięła, a reszta zmarzła......za późno wyrosła.....[/quote] też myślałem, że mutant, ale to zwykła dynia, tylko że posadzona na kompostowniku i tak jej się tam dobrze rosło, że urosła :lol: zmarzły, bo chyba za późno je posadziłaś :eviltong: jakoś nie miałem okazji jeść patisonów Quote
Iza i Avanti Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Menrzuś']Przesyłeczka jeszcze nie doszła, ale to normalne - tylko od Bodziulki szybko idą. A do Ciebie, z tego co wiem, dzisiaj właśnie poszło - były pewne obiektywne trudności. Dzieńdoberek :multi:[/quote] Bo Bodziulka to ma jakiś tajny układ z pocztą! ;) [quote name='Menrzuś']też myślałem, że mutant, ale to zwykła dynia, tylko że posadzona na kompostowniku i tak jej się tam dobrze rosło, że urosła :lol: zmarzły, bo chyba za późno je posadziłaś :eviltong: jakoś nie miałem okazji jeść patisonów[/quote] Tobie to jakoś wszystko dobrze rośnie -> patrz: Sylwa :eviltong: Quote
Bodziulka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Bo Bodziulka to ma jakiś tajny układ z pocztą! ;) [/quote] Bo ja podchodzę do okienka, gdzie obsługuje pan, i mam bluzkę z dużym dekoltem ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Bodziulka']Bo ja podchodzę do okienka, gdzie obsługuje pan, i mam bluzkę z dużym dekoltem ;)[/quote] :eek2: Aaaaaaaa...:klacz::ylsuper::klacz: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Bo Bodziulka to ma jakiś tajny układ z pocztą! ;) Tobie to jakoś wszystko dobrze rośnie -> patrz: Sylwa :eviltong:[/quote] Też się zastanawiałem jak Ona to robi, ale nigdy bym nie wpadł, że na dekolt :evil_lol: Nooooo.....język jej urósł na maxa :eviltong: [quote name='Bodziulka']Bo ja podchodzę do okienka, gdzie obsługuje pan, i mam bluzkę z dużym dekoltem ;)[/quote] .....teraz rozumiem ten napis na paczce - "przesylka gońcem" :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Menrzuś'] .....teraz rozumiem ten napis na paczce - "przesylka gońcem" :evil_lol:[/quote] miało być gołębiem :mad: oj, chyba najbliższym razem pójde w golfie na pocztę :diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Bodziulka']miało być gołębiem :mad: oj, chyba najbliższym razem pójde w golfie na pocztę :diabloti::evil_lol:[/quote] a jaki gołąb by to udźwignął, co? Bodziulka, pliiiiiizzzzz.....jeszcze ten jeden raz bez golfa :modla::modla: Quote
Agniest Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Menrzuś']też myślałem, że mutant, ale to zwykła dynia, tylko że posadzona na kompostowniku i tak jej się tam dobrze rosło, że urosła :lol: zmarzły, bo chyba za późno je posadziłaś :eviltong: jakoś nie miałem okazji jeść patisonów[/quote] pewnie, to moja wina :placz::placz: a nie może być tak, że dynia za późno wyrosła ???:eviltong::eviltong: Patisonki są super. proszę bardzo: [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/USDA_petit_pan_squash.jpg[/IMG] Quote
Agniest Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Bodziulka']Bo ja podchodzę do okienka, gdzie obsługuje pan, i mam bluzkę z dużym dekoltem ;)[/quote] Bodziulko ty się tak nie rozbieraj, bo mamy zimę i jeszcze jakieś choróbsko załapiesz :evil_lol: albo reumatyzm na starość od tych dekoltów :evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Agniest']pewnie, to moja wina :placz::placz: a nie może być tak, że dynia za późno wyrosła ???:eviltong::eviltong: Patisonki są super. proszę bardzo: [/quote] Będę musiał spróbować tych patisonków a bo ja wiem? Nigdy nie sadziłem dyni [quote name='Agniest']Bodziulko ty się tak nie rozbieraj, bo mamy zimę i jeszcze jakieś choróbsko załapiesz :evil_lol: albo reumatyzm na starość od tych dekoltów :evil_lol:;)[/quote] Bodziulka uważa, że zimno ujędrnia :diabloti: Quote
Agniest Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hmmmm, coś w tym jest :evil_lol: w sumie czytałam, że zimny prysznic ujędrnia, to i może powiew zimnego wiatru na odsłonięty dekolt ma to samo działanie :evil_lol: :cool3: zmykam do domku ;) Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Agniest']hmmmm, coś w tym jest :evil_lol: w sumie czytałam, że zimny prysznic ujędrnia, to i może powiew zimnego wiatru na odsłonięty dekolt ma to samo działanie :evil_lol: :cool3: zmykam do domku ;)[/quote] gorzej jak to będzie gorący powiew od tego pana w okienku :roflt: do jutra :bye: Quote
Imbirka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dzieńdoberek gaduły :multi::cool3: kiedy ja bede miała wreszcie wolne?:roll: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Imbirka']Dzieńdoberek gaduły :multi::cool3: kiedy ja bede miała wreszcie wolne?:roll:[/quote] Nareszcie sie odezwałaś....już nie pamiętałem jak wygląda Twój avatarek :eviltong: Quote
Imbirka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 cały czas tak samo:eviltong:, nic się jeszcze nie zmieniło:cool3: znowu miałam kolejne szkolenie dzisiaj... :roll: ulga prorodzinna przesłoniła mi świat Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Imbirka']cały czas tak samo:eviltong:, nic się jeszcze nie zmieniło:cool3: znowu miałam kolejne szkolenie dzisiaj... :roll: ulga prorodzinna przesłoniła mi świat[/quote] A co....kombinujesz jakby tą ulgę pozyskać? :evil_lol: Wczoraj też miałaś szkolenie? :mad: Quote
Imbirka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hehe... za mała ta ulga żebym się tak poświęcała:eviltong::evil_lol: fajna jest dla tych co mają dzieci ale nie dla zakładu pracy, który takiego pracownika rozlicza np. PIT-em 40... wczoraj to odsypiałam wypad do w-wy :oops: Quote
Recommended Posts