Agniest Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 oj imprezka chyba się przeciągnęła, bo wszyscy śpią............. witam :) wstwać już południe ! Quote
szyszka.fr Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dziendobry!! Albo balanga byla na maksa, albo Menrzus zaryrany:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Danusia12']Wczoraj były urodzinki Argona, więc rozumiesz, że szampana juz nie ma, a dywanik jest zatuptany :eviltong:[/quote] Naprawdę były jego urodzinki:crazyeye::crazyeye:A skaładałam życzenia:hmmmm: :Rose: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/5531/torturodzinowyoo1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Menrzuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Agniest']oj imprezka chyba się przeciągnęła, bo wszyscy śpią............. witam :) wstwać już południe ![/quote] Podglądnąłem rankiem, ale cisza była...a potem to już nie było kiedy. [quote name='szyszka.fr']Dziendobry!! Albo balanga byla na maksa, albo Menrzus zaryrany:evil_lol:[/quote] Ta działka mnie wykończy...zabranie, zwiezienie, oczyszczenie i przerobienie zabiera trochę czasu, a wszystko trzeba skończyć przed sobotą. [quote name='madzia i medor']Naprawdę były jego urodzinki:crazyeye::crazyeye:A skaładałam życzenia:hmmmm: :Rose: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/5531/torturodzinowyoo1.jpg[/IMG][/URL][/quote] Argon kwiatki przyjął, tylko nie był pewiem czy od tej myszy, czy niebieskiego ptasiora :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hej Menrzusiu, co dzisiaj pitrasiles? tez sok z czarnego bzu? Quote
Menrzuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='szyszka.fr']Hej Menrzusiu, co dzisiaj pitrasiles? tez sok z czarnego bzu?[/quote] noooooo :p i jeszcze suszenie ziół.....jutro dżemik :razz: Quote
szyszka.fr Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 po tym calym Twoim gadaniu o dzemiku nie moglam sie powstrzymac i kupilam dzisiaj:evil_lol: :evil_lol: mmmmmmmmmmm... Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Danusia12'] Argon kwiatki przyjął, tylko nie był pewiem czy od tej myszy, czy niebieskiego ptasiora :evil_lol:[/quote] Nie, to od tego misia z wędką - reszta to darmozjady:razz::diabloti: Quote
szyszka.fr Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Danusia12']Ale napewno nie jeżynowy :eviltong:[/quote] a wlasnie, ze tak:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dziendobry!! Zapowiada sie ladny dzien, wlasnie dopijam kawusie i znikam Quote
Menrzuś Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='szyszka.fr']a wlasnie, ze tak:eviltong:[/quote] pewnie jakaś marmAlada :eviltong: [quote name='szyszka.fr']Dziendobry!! Zapowiada sie ladny dzien, wlasnie dopijam kawusie i znikam[/quote] Tutaj też słoneczko świeci...kawka, ptasie mleczko i ociekający śliną Argon obok :lol: Miłego dnia :multi: Quote
Agniest Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 SŁONECZKO ??? :candle: leje strugami deszczu, a na termometrze 6 st. dzień dobry :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Agniest']SŁONECZKO ??? :candle: leje strugami deszczu, a na termometrze 6 st. dzień dobry :loveu:[/quote] Cały dzień było słoneczko....temp pod 20C....dopiero wieczorkiem się trochę zachmurzyło. Prawie idealna jesienna pogoda :p Do jutra :loveu: Quote
szyszka.fr Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dziendobry! Ja juz druga kawe popijam, a Wy pewnie sie przewracacie na drugi bok.... milego dnia Quote
Menrzuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nie ma tak lekko....zaraz po Twoim poście Argon rozpoczął w sposób tradycyjny budzenie mnie....eeeeech Quote
Agniest Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 a u was nadal słoneczko ? (bo my wczoraj w piecu paliliśmy, taki ziąb o tej porze roku !:puppydog: i ciągle pada... :shake: ) witam wszystkich ;) Quote
Menrzuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pewnie, że było....nawet 23C w cieniu :lol: .....tak się dzisiaj nagrzałem w słoneczku....wśród drzewek....eeeeech....fajnie było Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Męrzuś, wiesz co ja dzisiaj prze 2h robiłam? Dziurki wierciłam, w bursztynach :diabloti: i jakoś kiepo szło, bo większosć mi się w łapskach rozkruszyła :placz: ale jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było i coś się wymyśli :lol: Quote
Menrzuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Spróbuj wiercić w plastelinie i wolne obroty wiertarki. Jestem ciekawy, co Ci tam wyjdzie :razz: Witam, od dawna nieobecną :multi: Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 testowałam 4 rodzaje obrotów, ale niektórych bursztynków nie zdążyłam włożyć pod wiertło, bo wcześniej się rozkruszyły - ale mam inne pomysły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nie mów, że będziesz sklejać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cześć to tylko ja, wspaniała i niesamowita Madzia:grins::grins: Quote
Menrzuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć to tylko ja, wspaniała i niesamowita Madzia:grins::grins:[/quote] No tak...wspaniała i niesamowia to może być tylko jedna Madzia :razz: [quote name='Bodziulka']Męrzuś, zobaczysz, jak się uda ;)[/quote] No, mam nadzieję....czekam i czekam, a tu nic ;) Ale przynajmniej miałem czas na zbieranie pieniądzorów, bo aukcja pewnie ostra będzie Quote
Recommended Posts