Asior Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Danusia12']Witamy ciotki :multi: [B]Asiorku [/B]- widać, że odrobiłaś zaległości. Taaaaaka długa odpowiedź. Szok :eviltong: Ale tych WYPOCIN Ci nie daruję :cool3: I tam z tęsknieniem też nie było w liczbie mnogiej - ja z tęsknotą wypatrywałem tej, jak to Ty powiedziałaś, czarownicy :evil_lol: Tylko czemu tak późno, a właściwie wcześnie??? Dobrego dzionka dziewczyny[/quote] ja Ci kurna dam czarownicę :mad: specjalnie żeby Cię zaskoczyć weszłam tu z samego rana :evil_lol: [quote name='Danusia12']Ale będzie lizanko :cool3:[/quote] eekhmmm ja chyba jestem za bardzo zboczona na takie teksty :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A to lizanko nie było do Ciebie:evil_lol: Obowiązuje alert I-go stopnia - Danusia wraca. Strach w oczach - ale tylko moich:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czyżby Danusia obcięła Ci dostęp do netu??? Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Iza, Ty pierwsza zainteresowałaś się losami Menrzusia :loveu: Następny powrót przeżyłem. I tak z dnia na dzień :lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Bo tak jakoś cicho tu było i siem wystraszyłam, czy aby jeszcze jesteś ;) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Już nie bądź takim straszakiem. Nie tak łatwo wypędzić mnie stąd. Znowu trzeba iść na sik z pieskami. Argon bierze jakiś antybiotyk, bo jak zawsze ucho ma czerwone, a po tym często mu sie chce:lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 My też za chwilkę idziemy. A jak wrócimy, to musimy wykonać parę pilnych spraw... Może uda nam się jeszcze do was dziś zajrzeć ;) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No cóż, nikt nie przyszedł :-( Czas na sen. Dobrej nocy dziewczyny i samych przyjemnych chwil jutro. Menrzuś Quote
Asior Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Danusia12']A to lizanko nie było do Ciebie:evil_lol: [/QUOTE] aaszzz szkoda :roll: a juz myslałam, że się rozerwę :evil_lol: Quote
joaaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No i znowu napisali tyle, że przekopać trudno!:cool3: Menrzuś, nie obrobiłeś więcej fotek! :mad: Chyba się lenisz!!! Quote
Asior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 noo mówie to samo......oni SE tu tak pitu pitu, a biedni (porządni) ludzie ciężko pracujacy na chleb musza sie przedzierać przez te wypociny do 2-3-ej w nocy:roll: noo tak tak, to wszystko wina menrzusia, zę tak późno chodzę spać :mad: :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dzieńdoberek:multi: ja już po porannej kawce:p faktycznie, fotki faflaków też bym sobie pooglądała:lol: Quote
Agniest Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 doberek ! A ja właśnie parzę sobie kawuchę :) gospodarze chyba jeszcze śpią.... Imbir, chciałam cię zapytać już kiedyś, ale śmiałości nie miałam :) co to za drugi boksio w twoim avatarku? bo Imbirka kojarzę. Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to też Imbir ale już za TM, poprzednik Imbirka juniorka:lol: Quote
Menrzuś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześć ciotki. Nareszcie kawusia. O czym tu piszecie? Fotki i fotki :cool3: A, jeszcze pitu pitu :razz: Teraz krucho z czasem. W weekend cosik wrzucę. Menrzuś Quote
Menrzuś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ten sztorm mnie wykończy. Ale znów bursztyny będą rosły na plażach. W sobotę pojedziemy w czwórkę gdzieś na pustą plażę. Dwa psy w samochodzie - zobaczymy co z tego wyjdzie:razz: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 więcej fotek - mniej gadania!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts