Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ty jesteś niecierpliwy, ona się czuje niepewnie i dlatego tak reaguje. Jak przywiozłam Imbira to też na wszystko zębami reagował, z czasem się we wszystkim rozeznał, zobaczył, że nic złego się nie dzieje, inne psy chcą się bawić a nie odrazu gryźć, no i chłopak się przełamał. Wiesz on też nie umiał się bawić, traktował to jako zagrozenie. Na wszystko trzeba czasu

Posted

No, ja to wiem Imbir, ale czy ten biedak to przetrzyma? :evil_lol: Mizianko wieczorne w łazience :) No chyba, że mizia Argonka nasza alfa - to wtedy Sylwa nic nie warczy, tylko krąży dookoła :)

Posted

Ona też się inaczej zachowuje na zewnątrz budynku, a inaczej na klatce schodowej. Sąsiada na zewnątrz obszczekała i nie dała się podejść, na klatce kikutek pracował i dała sie pogłaskaś bez żadnych oporów.

Posted

hehe, zaraz zwiewam, niestety:shake:
pogadamy jutro, bo się do mnie dobijają z 2 stron
przy porannej kawie wszystko sobie nadrobię. W czwartek chcemy pojechać do suni Balbinki i porobić jej troszkę fotek. To stareńka boksereczka jest teraz w domku tymczasowym ale za ciekawie tam nie jest:shake:

Posted

ze wzgledu na wielka popularnosci tego watku i tu sie wcisne:cool3:
zaglosujcie prosze, trzy schroniska moga dostac po trzysta kilogramow karmy:cool3:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35282[/URL]

i jak ja sie teraz mam przekopac przez tyle stron?? no jak?:cool1: powariowali:shake: kiedy ja to wszystko nadrobie?:placz: :evil_lol:

Posted

jej ja na deszczu wilki jakieś.... Aga, chyba za dużo szampana;)

Przelewy doszły? Weź sobie na luz - jak dostane przesyłkę z nawet tygodniowym poślizgiem, to i tak nic sie nie stanie
Menrzuś