Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To jak mu to wytłumaczyć, że życie jest brutalne. On nie wie o co chodzi. Tak było fajnie w kawalerskim stanie - suczek w bród. A teraz - faflami do ściany :cool3: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 nie wiem, sprowadziliście mu zaborczą kobitkę, chyba będzie musiał się ustatkować tylko biedak jeszcze tego nie wie, ale Sylwa go szybko wychowa:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Chyba do Karoliny z reklamacja napiszę :mad: , że mi wybrakowany towar podrzuciła :lol: Może ona ma jakieś ADHD cycuś takiego? Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale ty jesteś niecierpliwy, ona się czuje niepewnie i dlatego tak reaguje. Jak przywiozłam Imbira to też na wszystko zębami reagował, z czasem się we wszystkim rozeznał, zobaczył, że nic złego się nie dzieje, inne psy chcą się bawić a nie odrazu gryźć, no i chłopak się przełamał. Wiesz on też nie umiał się bawić, traktował to jako zagrozenie. Na wszystko trzeba czasu Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No, ja to wiem Imbir, ale czy ten biedak to przetrzyma? :evil_lol: Mizianko wieczorne w łazience :) No chyba, że mizia Argonka nasza alfa - to wtedy Sylwa nic nie warczy, tylko krąży dookoła :) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 przetrzyma, przetrzyma, z czasem będzie coraz lepiej:lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A teraz oba obok siebie leżą i chrapią (ona głośniej) skutecznie utrudniając mi pisanie, hehe :cool3: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 nie ma zewnętrznego zagrożenia i jest oki:lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ona też się inaczej zachowuje na zewnątrz budynku, a inaczej na klatce schodowej. Sąsiada na zewnątrz obszczekała i nie dała się podejść, na klatce kikutek pracował i dała sie pogłaskaś bez żadnych oporów. Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 może jak pozna teren, nauczy się gdzie chodzicie i poczuje się pewniej to się uspokoi Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cały czas nadaję nie dając Ci dojść do głosu :lol: Powiedz co u Ciebie, bo zaraz mi zwiejesz ;) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hehe, zaraz zwiewam, niestety:shake: pogadamy jutro, bo się do mnie dobijają z 2 stron przy porannej kawie wszystko sobie nadrobię. W czwartek chcemy pojechać do suni Balbinki i porobić jej troszkę fotek. To stareńka boksereczka jest teraz w domku tymczasowym ale za ciekawie tam nie jest:shake: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a, życzę miłego wieczorku i kawałka nocy:lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No to trzymaj się i do następnego :) Menrzuś Quote
masienka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ze wzgledu na wielka popularnosci tego watku i tu sie wcisne:cool3: zaglosujcie prosze, trzy schroniska moga dostac po trzysta kilogramow karmy:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35282[/URL] i jak ja sie teraz mam przekopac przez tyle stron?? no jak?:cool1: powariowali:shake: kiedy ja to wszystko nadrobie?:placz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B]Iza i Avanti[/B] - coście pobładzili na tym spacerze?? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O, nie zauważyłem, że nowa stronka powstała - sorrki Masienka Nocka jest długa :razz: zdążysz do rana. A kto Ci powiedział, że taka popularna? Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B]Masienka[/B] - już się zarejestrowałem, teraz tyko poczekać trzeba;) Quote
AgaiTheta Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 jej ja na deszczu wilki jakieś..... Buziaki, adresuje nosem kopertke i kalendarze jutro fruuuu.... Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jej ja na deszczu wilki jakieś.... Aga, chyba za dużo szampana;) Przelewy doszły? Weź sobie na luz - jak dostane przesyłkę z nawet tygodniowym poślizgiem, to i tak nic sie nie stanie Menrzuś Quote
halbina Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dziś ja potrzebuję mizianka... i pocieszania... Bąbelek już w nowym domku, a ja... tęsknię! :-( Quote
AgaiTheta Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 nie za dużo szampana tylko Theta ma kobieca przypadłość i wyjście z nią na spacer to czyste kamikadze :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Obie jesteście biedne - mizianka w trójkącie :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Halbinko - nie smuć się, przecież dałaś życie. Quote
Recommended Posts