Bodziulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Danusia12']to kiedy fotki będą? :evil_lol:[/quote] jak wyjadę do jakiegoś sanatorium na lecznicze kąpiele błotne :lol: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Bodziulka']jak wyjadę do jakiegoś sanatorium na lecznicze kąpiele błotne :lol:[/quote] A co Ciebie łupie, że sanatorium potrzebujesz? Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Danusia12']już Ty mi na ambicje nie wchodź - mówię że będą, to będą :razz:[/quote] taaaak?:cool3: a jak jutro tez pogoda bedzie "nie do zdjec"? Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']taaaak?:cool3: a jak jutro tez pogoda bedzie "nie do zdjec"?[/quote] Pogodę już załatwiłem:lol: Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Danusia12']Pogodę już załatwiłem:lol:[/quote] zwracam honor! albo nie....:diabloti: jutro wszystko "odszczekam":evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']zwracam honor! albo nie....:diabloti: jutro wszystko "odszczekam":evil_lol:[/quote] Ok...załatwione :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a jak weekendzik Wam minal? skoro fotek nie ma to co robiliscie? Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']a jak weekendzik Wam minal? skoro fotek nie ma to co robiliscie?[/quote] spacerki, jedzonko, Tv .... i takie tam......ogólnie - gnicie :evil_lol: A Ty? Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Danusia12']A co Ciebie łupie, że sanatorium potrzebujesz?[/quote] kręgosłup :shake: Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 tez gnicie :) spacerek niedzielny w parku(sama:( ) i ksiazka Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Bodziulka']kręgosłup :shake:[/quote] i myślisz, że borowinka pomoże?.....biedna Bodziulka :-( Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']tez gnicie :) spacerek niedzielny w parku(sama:( ) i ksiazka[/quote] czyli w dwu słowach - pełny relaks :razz: luuuuuzik weekendowy.... sama przyjemnośc Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Czy Wam też tak dogo miele? Boszszsz.....w ogóle pisać nie można :angryy: Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Danusia12']czyli w dwu słowach - pełny relaks :razz: luuuuuzik weekendowy.... sama przyjemnośc[/quote] troche zaczyna mi doskwierac samotnosc:-( [quote name='Danusia12']Czy Wam też tak dogo miele? Boszszsz.....w ogóle pisać nie można :angryy:[/quote] staasznie!:angryy: :angryy: :mad: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']troche zaczyna mi doskwierac samotnosc:-( staasznie!:angryy: :angryy: :mad:[/quote] Wierzę Ci.....ale to już tylko parę tygodni :multi: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dobra....idę spać, miłych snów dziewczyny, a Tobie Szyszka - powodzenia Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 wcale nie pare tygodni wlasnie sie dowiedzialam, ze przyjedzie pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia:( jesli sie nic znowu nie zmieni dobranoc mizianka Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='szyszka.fr']wcale nie pare tygodni wlasnie sie dowiedzialam, ze przyjedzie pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia:( jesli sie nic znowu nie zmieni dobranoc mizianka[/quote] dobranoc...... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: szok....:hand: Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzień dobry nocne marki:multi::multi::multi: no tak, a teraz śpicie śpiochy:cool3: a ja już w pracy z kawusią siedzę:cool3: Quote
shirrrapeira Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej Imbirka moze postawisz mi kawusie i cos na wredote ludzi szczegolnie starych i chamskich, ktorzy uwazaja sie za krolow i krolowe osiedla. Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 cześć shirra:lol: mówisz i masz, kawusia już jest [IMG]http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417_mini.jpg[/IMG] a co do starszych ludzi, to niestety oni uważają, ze z racji wieku są mądrzejsi, bardziej doświadczeni i ogólnie wiedzą więcej i lepiej... nie wiem dokładnie o co chodzi, inaczej jest w pracy, a inaczej w rodzinie czy wśród znajomych czy sąsiadów, każda z tych sytuacji wymaga innego zachowania Quote
shirrrapeira Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Chodzi o to, ze ja wychodze z Axlem na spacer i chodze po trawce na osiedwlu. Uwazam zeby nie sikal na krzewy.Chodzi sobie po trawce wacha i jest bardzo grzeczne a tu jakas baba wyskakuje i wrzeszczy, ze to nie jest wychodek dla psow i ze ona placi a tu jest brudno i nie ma kto sprzatac i nie ma kto zbierac zanieczyszczen psow. I tu sie pomylila ja tez place i zbieram kupki moich psiakow. Z Axlem nie bede chodzila do lasu , bo jest dla mnie za silny. Nie lubie chamskich starych bab, ktora nawet mieszka dalej ode mnie, ktore zawsze mowia, gdzie mam chodzic, bo nie trafila na moja mame,mama by jej powiedziala do sluchu, ja nie umiem. Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Psiarze przez innych są postrzegani jako jedna całość i żebyś nie wiem co robiła, to tak będzie. Niestety taki obraz przez szereg lat wbił się w głowy ludzi. Ze swoim psem przez osiedle czy w parku zawsze chodzę na smyczy, zeby ktoś się nie doczepił, a po osiedlu prawie wogóle nie chodzę na spacerki. Wolę im schodzić z oczu niż wysłuchiwać głupich komentarzy, a ponieważ mam niewyparzony jęzor więc mogą odemnie usłyszeć niemiłe słowa. Jeżeli nie chcesz się z nimi kłucić to poprostu schodź im z drogi. Quote
Agniest Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 cześć dziewczyny :) jak dobrze że mnie ten problem nie dotyczy.... ale macie rację, zawsze znajdzie się jakaś wredota, co to wie wszystko lepiej... Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Fajny temacik sie pojawił :p Grunt to sie nie przejmować - ja też mam takiego typa...już nawet przestałem się z nim kłócić. Jak zaczzyna swoje mądrości wygłaszać, to mówię do Argona - ty jesteś pies, a tamten to osioł. Faceta krew zalewa, ale boi się Argona :evil_lol: Quote
Recommended Posts