Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszka.fr']a jak weekendzik Wam minal?
skoro fotek nie ma to co robiliscie?[/quote]

spacerki, jedzonko, Tv .... i takie tam......ogólnie - gnicie :evil_lol:
A Ty?

Posted

[quote name='szyszka.fr']tez gnicie :)
spacerek niedzielny w parku(sama:( ) i ksiazka[/quote]

czyli w dwu słowach - pełny relaks :razz: luuuuuzik weekendowy.... sama przyjemnośc

Posted

[quote name='Danusia12']czyli w dwu słowach - pełny relaks :razz: luuuuuzik weekendowy.... sama przyjemnośc[/quote]
troche zaczyna mi doskwierac samotnosc:-(
[quote name='Danusia12']Czy Wam też tak dogo miele? Boszszsz.....w ogóle pisać nie można :angryy:[/quote]
staasznie!:angryy: :angryy: :mad:

Posted

[quote name='szyszka.fr']wcale nie pare tygodni
wlasnie sie dowiedzialam, ze przyjedzie pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia:(
jesli sie nic znowu nie zmieni

dobranoc
mizianka[/quote]

dobranoc...... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: szok....:hand:

Posted

cześć shirra:lol: mówisz i masz, kawusia już jest
[IMG]http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417_mini.jpg[/IMG]

a co do starszych ludzi, to niestety oni uważają, ze z racji wieku są mądrzejsi, bardziej doświadczeni i ogólnie wiedzą więcej i lepiej... nie wiem dokładnie o co chodzi, inaczej jest w pracy, a inaczej w rodzinie czy wśród znajomych czy sąsiadów, każda z tych sytuacji wymaga innego zachowania

Posted

Chodzi o to, ze ja wychodze z Axlem na spacer i chodze po trawce na osiedwlu. Uwazam zeby nie sikal na krzewy.Chodzi sobie po trawce wacha i jest bardzo grzeczne a tu jakas baba wyskakuje i wrzeszczy, ze to nie jest wychodek dla psow i ze ona placi a tu jest brudno i nie ma kto sprzatac i nie ma kto zbierac zanieczyszczen psow. I tu sie pomylila ja tez place i zbieram kupki moich psiakow. Z Axlem nie bede chodzila do lasu , bo jest dla mnie za silny. Nie lubie chamskich starych bab, ktora nawet mieszka dalej ode mnie, ktore zawsze mowia, gdzie mam chodzic, bo nie trafila na moja mame,mama by jej powiedziala do sluchu, ja nie umiem.

Posted

Psiarze przez innych są postrzegani jako jedna całość i żebyś nie wiem co robiła, to tak będzie. Niestety taki obraz przez szereg lat wbił się w głowy ludzi. Ze swoim psem przez osiedle czy w parku zawsze chodzę na smyczy, zeby ktoś się nie doczepił, a po osiedlu prawie wogóle nie chodzę na spacerki. Wolę im schodzić z oczu niż wysłuchiwać głupich komentarzy, a ponieważ mam niewyparzony jęzor więc mogą odemnie usłyszeć niemiłe słowa.
Jeżeli nie chcesz się z nimi kłucić to poprostu schodź im z drogi.

Posted

cześć dziewczyny :)
jak dobrze że mnie ten problem nie dotyczy.... ale macie rację, zawsze znajdzie się jakaś wredota, co to wie wszystko lepiej...

Posted

Cześć dziewczyny :multi:

Fajny temacik sie pojawił :p
Grunt to sie nie przejmować - ja też mam takiego typa...już nawet przestałem się z nim kłócić. Jak zaczzyna swoje mądrości wygłaszać, to mówię do Argona - ty jesteś pies, a tamten to osioł. Faceta krew zalewa, ale boi się Argona :evil_lol: