Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']Dzień dobry nocne marki:multi::multi::multi::multi::multi:

co Wy tak zdychacie? fajnie jest, słonko świeci, wreszcie nie ma tej deszczowej zgnilizny:cool3:

dzisiaj odbieram tatę ze szpitala, pewnie się teraz zacznie:roll:...[/quote]

A kto tu zdycha - zaryrany byłem okrutnie :p
Ale chyba ta zgnilizna wróciła, co?

[quote name='szyszka.fr']Wstawac spiochy!!!!!!!!![/quote]

Wstałem napewno wcześniej niż Ty...śpiochu :eviltong:

[quote name='Agniest']ooo, widzę, że Danuśki się na weekend już wybrali :)
to życzę miłego plażowania ! u was już pewnie trochę chłodniej, bo tu na dole mapy to termometr zaciął się na 35 st........ i nic go nie rusza[/quote]

Nic z tego....a na plażę to pójdziemy dopiero we wrześniu.
A tutaj było przyjemne 22C - wręcz idealna temperatura do życia. :razz:

[quote name='madzia i medor']Witaj rodzynku:cool3:[/quote]

....a dokładniej sułtanku :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']musze się Wam pożalić :placz:
dziś jest chyba najgorszy dzień w moim życiu :placz:
Nie dość, że przed chwilą się dowiedziałam, że fretek którego dałam znajomej (ten znaleziony na śmietniku - ojciec moich maluszków) wypadł z okna i jest sparaliżowany, niewiadomo czy nie trzeba będzie go uśpić :( bo jeśli ma złamany kręgosłup to tak trzeba będzie zrobić :placz:, to jeszcze do tego dowiedziałam się, ze w przyszłym m-cu dostanę kosmiczny rachunek za komórkę (ponad 400 zł) bo myślałam, że mam bezpłatny numer do drugiego numeru, a sie okazało, że juz nie :placz:
I jeszcze był u mnie facet z windykacji , za raty, które wpałciłam 3-go lipca, a które nie dotarły do nich :placz:
I to ja mam sobie ustalić co stało się z pieniędzmi.. Pokazałam mu na kompie potwierdzenie z mBanku, że pieniądze wysłane, no ale co dalej, niewiem... Bieganie po urzędach mnie chyba wpędzi do grobu bo na tym upale to ludzie padają jak muchy...
Noooo i ciekawe co jeszcze mnie dziś spotka ???? :placz:
Muszę zapamiętać tę datę.... zaznaczę ją jako czarny punkt na kalendarzu :placz:

P.s jeśli chodzi o fretka, to nawet prześwietlenia mu nie zrobili bo powiedzieli, że jeśli ma uszkodzony rdzeń kręgowy to na RTG nie wyjdzie i muszą czekać... jeśli do iluś tam godzin nie ustąpi mu paraliż to znaczy że ma uszkodzony kręgosłup :placz:
biedak :placz:[/quote]

Naprawdę pechowy dzień miałaś...tylko współczuć. Daj znać jak coś będziesz wiedziała o pięknisiu.
Ale za te cztery setki to powinnaś oberwać. Ty to masz gadane :shake:

Posted

[quote name='Danusia12']Naprawdę pechowy dzień miałaś...tylko współczuć. Daj znać jak coś będziesz wiedziała o pięknisiu.
Ale za te cztery setki to powinnaś oberwać. Ty to masz gadane :shake:[/QUOTE]

być może to zabrzmi dziwnie, ale nie rozmawiałam dla przyjemności.... cięzko to wytłumaczyć... ale tak było....:roll:

Posted

[quote name='Asior']być może to zabrzmi dziwnie, ale nie rozmawiałam dla [rzyjemności.... cięzko to wytłumaczyć... ale tak było....:roll:[/quote]

No już dobrze....nie złość się :loveu:

Posted

Hejka!!
Asiorka sa takie dni czasem, ze wszystko idzie na opak i czlowiek zaluje ,ze wstal z luzka. Ale zawsze sie koncza. Powiedz sobie, ze jutro bedzie lepiej. Bo przeciez musi...

Menrzus, a co Ty TAKI zapracowany?;)

Posted

Dziendoberek!!
Asiorka przykro mi z powodu fretki ale juz historia Oskara pokazala, ze wiara gory przenosi.. wiec sie nie lam, musi byc dobrze

glupia sprawa z tym telefonem ale co mozesz zrobic?
juz tego nie zmienisz
moze da sie to rozlozyc na raty? kombinuj w te strone..

milego weekendziku wszystkim zycze:lol:
a ja pracac ide

Posted

[quote name='szyszka.fr']Hejka!!
Asiorka sa takie dni czasem, ze wszystko idzie na opak i czlowiek zaluje ,ze wstal z luzka. Ale zawsze sie koncza. Powiedz sobie, ze jutro bedzie lepiej. Bo przeciez musi...

Menrzus, a co Ty TAKI zapracowany?;)[/quote]

A czasami tak bywa... dobry ranek Szyszka :multi:
Co tak późno pokazałaś się wczoraj?

Posted

Bry dzionek kochani:multi::multi::multi::multi:
A co tutaj tak wszystkich przy sobocie wywiało?:cool3::cool3::cool3: Menrzuś, zaraz będziesz miał 800str. szykuj się z foteczkami:p:evil_lol:

Asiorka, ja tam wolę telefon na kartę, gdybym miała na abonament to pewnie miałabym jeszcze wyższe rachunki niż ty:cool3::evil_lol: a tak to się w jakiś sposób kontroluję, a darmowe numerki (albo prawie darmowe) na karcie też można mieć;)

Posted

[quote name='Imbir1']Bry dzionek kochani:multi::multi::multi::multi:
A co tutaj tak wszystkich przy sobocie wywiało?:cool3::cool3::cool3: Menrzuś, zaraz będziesz miał 800str. szykuj się z foteczkami:p:evil_lol:

Asiorka, ja tam wolę telefon na kartę, gdybym miała na abonament to pewnie miałabym jeszcze wyższe rachunki niż ty:cool3::evil_lol: a tak to się w jakiś sposób kontroluję, a darmowe numerki (albo prawie darmowe) na karcie też można mieć;)[/quote]

A bry, bry :multi: a jakoś mnie wywiało....widzę już tą stronke, ale o jakich foteczkach mówisz?
Też mam telefon na kartę i sobie chwalę:p

[quote name='szyszka.fr']Cicho i pusto.... wywialo wszystkich??[/quote]

Cisza przed burzą :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Witam :p:p[/quote]

Ja też witam :eviltong:

Posted

no to gdzie te foteczki, gdzie nowy avatarek???? Menrzuś, co się obijasz?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widzieliście? taką prośbę znalazłam na dogo:

pomóżcie, i podajcie dalej
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75688"][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/Untitled2rrr.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Imbir1']no to gdzie te foteczki, gdzie nowy avatarek???? Menrzuś, co się obijasz?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widzieliście? taką prośbę znalazłam na dogo:

pomóżcie, i podajcie dalej
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75688"][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/Untitled2rrr.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Co się obijasz? Jeszcze cały czas jest stary tysiączek :eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']ale 800 stronka:cool3::cool3::cool3:
i jak to obijasz? :cool3: ja czekam na foteczki:razz:[/quote]

nikogo nie bedę obijał :evil_lol:
foteczek niet - będą jutro

Posted

To masz dwa brudasy po kąpieli błotnej w kałuży :evil_lol:
[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8223/p7110025dy4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/8114/p7110026sm6.jpg[/IMG]

Posted

Sylwa zmieniła umaszczenie?:evil_lol: fajna bruneta z niej się zrobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL]http://img165.imageshack.us/img165/8114/p7110026sm6.jpg[/URL]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moje kochane kropkowane

oooooooo, załapałam się na 8000 posta, poproszę nagrodę :p