Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']1.To tego aż tyle zużywasz? :crazyeye: ładna pogodę mamy dzisiaj, no nie? :evil_lol:[/quote] 1. Nie, otrzymuję to za dostarczanie naturalnego nawozu:siara::siara::diabloti: 2. Gówniana:evil_lol: acha, kici kici:loveu::loveu: [url]http://img174.imageshack.us/img174/4729/p1010010mg0.jpg[/url] Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='halbina']fajnie, że się podoba, cześć Ptasiorom i Menrzusiowi![/quote] Ptasiory to się muszą tutaj ciężko napracować, zeby Menrzuć coś wstawił:razz::cool3::diabloti: Cześć Halbina:multi: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor'] acha, kici kici:loveu::loveu: [URL]http://img174.imageshack.us/img174/4729/p1010010mg0.jpg[/URL][/quote] boszsz, a ta znowu.... Mamcia to jest pies, a nie kot:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']1. Nie, otrzymuję to za dostarczanie naturalnego nawozu:siara::siara::diabloti: 2. Gówniana:evil_lol: acha, kici kici:loveu::loveu: [URL]http://img174.imageshack.us/img174/4729/p1010010mg0.jpg[/URL][/quote] A i mnie jest pięknista :eviltong: hał, hał :lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']boszsz, a ta znowu.... Mamcia to jest pies, a nie kot:cool3::evil_lol:[/quote] To Ona już jest taka sklerotyczka? Psa od kota nie odróżnia? I jeszcze ta przypadłość? Boszszsz..... Imbirka - Ty masz przerąbane :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']To Ona już jest taka sklerotyczka? Psa od kota nie odróżnia? I jeszcze ta przypadłość? Boszszsz..... Imbirka - Ty masz przerąbane :evil_lol:[/quote] No widzisz, rodzice mi się starzeją:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']No widzisz, rodzice mi się starzeją:razz::evil_lol:[/quote] to pokaż Jej na obrazku, czym się pies od kota różni - może sobie przypomni :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']to pokaż Jej na obrazku, czym się pies od kota różni - może sobie przypomni :evil_lol:[/quote] myślisz? hmmmmm, idę szukać książeczek dla dzieci:diabloti::evil_lol: może coś skuma:cool3::evil_lol: Quote
halbina Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']I jak tam mieszkanko - zdatne do mieszkania?[/quote] ...dla koni nijakiego Augiasza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']boszsz, a ta znowu.... Mamcia to jest pies, a nie kot:cool3::evil_lol:[/quote] Pójdziesz Ty już spać:diabloti: I nie ściemniaj mamuni:loveu::diabloti: [quote name='Danusia12']A i mnie jest pięknista :eviltong: hał, hał :lol:[/quote] Materdiuu, a Ci co, że szczekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::cool1: [quote name='Danusia12']To Ona już jest taka sklerotyczka? Psa od kota nie odróżnia? I jeszcze ta przypadłość? Boszszsz..... Imbirka - Ty masz przerąbane :evil_lol:[/quote] :lol!: kici kici:loveu: [quote name='Imbir1']No widzisz, rodzice mi się starzeją:razz::evil_lol:[/quote] Jam jest młoda 16:diabloti: [quote name='Danusia12']to pokaż Jej na obrazku, czym się pies od kota różni - może sobie przypomni :evil_lol:[/quote] [quote name='Imbir1']myślisz? hmmmmm, idę szukać książeczek dla dzieci:diabloti::evil_lol: może coś skuma:cool3::evil_lol:[/quote] kici kici:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
halbina Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a post 7500 znowu Menrzuś ustrzelił, widziałyście, Dziewczyny?... :crazyeye: :cool1: :p Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Pójdziesz Ty już spać:diabloti: I nie ściemniaj mamuni:loveu::diabloti: Materdiuu, a Ci co, że szczekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::cool1: :lol!: kici kici:loveu: Jam jest młoda 16:diabloti: kici kici:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] aleś się naprodukowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='halbina']a post 7500 znowu Menrzuś ustrzelił, widziałyście, Dziewczyny?... :crazyeye: :cool1: :p[/quote] Menrzuś widocznie lubie te okrągłe...... liczby:p:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']aleś się naprodukowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/quote] Cieszę się, ze to doceniasz:lol!::lol!::lol!: kici kici:loveu: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Cieszę się, ze to doceniasz:lol!::lol!::lol!: kici kici:loveu:[/quote] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:no ba:p Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:no ba:p[/quote] No to ile było tych stosunków:diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='halbina']...dla koni nijakiego Augiasza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] To gdzie pieski sypiają? :razz: [quote name='halbina']a post 7500 znowu Menrzuś ustrzelił, widziałyście, Dziewczyny?... :crazyeye: :cool1: :p[/quote] Ja obchodzę okrągłe tysiączki :p Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Pójdziesz Ty już spać:diabloti: I nie ściemniaj mamuni:loveu::diabloti: Materdiuu, a Ci co, że szczekasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::cool1: :lol!: kici kici:loveu: Jam jest młoda 16:diabloti: kici kici:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] No to już Tobą całkiem szarpnęło :diabloti: Quote
halbina Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']To gdzie pieski sypiają? :razz: Ja obchodzę okrągłe tysiączki :p[/quote] tam gdzie kotki... a i pańcia się mieści jeszcze... Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']No to ile było tych stosunków:diabloti::diabloti:[/quote] :oops::oops::oops::oops::oops: matka, no tak na forum mam mówić?:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='halbina']tam gdzie kotki... a i pańcia się mieści jeszcze...[/quote] no to rodzinnie macie :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:oops::oops::oops::oops::oops: matka, no tak na forum mam mówić?:cool3::evil_lol:[/quote] Tu Moderator - ten pokoik to nie salon masażu :mad: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']No to już Tobą całkiem szarpnęło :diabloti:[/quote] Któż mnie śmiał szarpnąć, bo nie zauważyłam:mad::mad: [quote name='Imbir1']:oops::oops::oops::oops::oops: matka, no tak na forum mam mówić?:cool3::evil_lol:[/quote] Możesz na pw, ale nie licz na dyskrecje:cool1::cool1: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']Tu Moderator - ten pokoik to nie salon masażu :mad:[/quote] przecież ja nic nie mówię :cool3::cool3::cool3::evil_lol: no dobra, ja mówię już dobranoc, jutro rano trzeba wstać:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']przecież ja nic nie mówię :cool3::cool3::cool3::evil_lol: no dobra, ja mówię już dobranoc, jutro rano trzeba wstać:cool3:[/quote] Przecież Cię nie wywalam :placz: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to dzisiaj [B]Szyszka[/B] ma święto :multi: A, że nie ma swojego wątku, to tutaj składajcie Jej życzenia. [B]Szyszka[/B] - biorę Cię na tymczasowy tymczas i rządź się w tym pokoiku dzisiaj jak gospodyni :evil_lol: (tylko bez przesady:lol: ) [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/9838/szyszkawt6.jpg[/IMG] Resztę życzeń musisz poszukać :loveu: Quote
Recommended Posts