Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no to szybciorkiem, bo zatapiam się w prawo cywilne :roll: :shake: Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehe, i znowu razem:p Bodziulka, weź w niedziele na luz:razz: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Julia, za 3 tygodnie sesja - luzowaam cały semestr... :shake: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Specjalnie dla [B]Bodziulka [/B]- doopka i dla [B]Joaaa[/B] - boczki czyli dwa w jednym :cool3: [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/9020/p1070055rz0.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 kobito, dopiero za 3 tygodnie:evil_lol:, ja się zawsze budziłam tydzień przed:p a tak wogóle, to sprawdz czy wszystko kumasz, cobym znowu na biegu nie szukała odpowiedzi na pytania:eviltong: Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ooooooo, jaka śliczna laleczka:lol:, Ginger to chudzinka przy niej Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mówiłem, że Danusia ją futruje. To już nie jest ta bidulka ze schronu :shake: Menrzuś Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 śliczna dziewczyna z niej się robi, jeszcze troszkę i rozbryka się na maxa, jeszcze pokaże na co ją stać:evil_lol: fiycznie jest już oki, teraz czas na psychikę Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Już Ty lepiej z tym brykaniem nic nie mów :mad: W domu totalny sajgon - patrzymy tylko kiedy znowu rzuci się z wrzaskiem na Argona Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ja nie o takim brykaniu, jak się do niego przyzwyczai to zobaczysz jaki razem będą tworzyć zgrany duecik:evil_lol:, ona teraz by chciała a boi się:evil_lol: jeszcze kilka dni i będą się razem bawić Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Chciałaby,a boi się - dobre. To raczej Argon chce bawić się z nią, ale teraz boi się :p Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehe, zobaczysz, że Argon tak łatwo nie odpuści (mój Imbir jest twardy zawodnik) , pomału przekona Sylwę do siebie, ona narazie ze strachu przed nim tak reaguje. Podobną sytuację mam na działce jak jadę do ojca. Sabina panikuje, a później razem biegają, ostatnio nawet w domu już go nie gania i pozwala mu ze swojej michy jeść. My mówimy już dobranoc, bo jeszcze kilka rzeczy muszę zrobić, a jutro wstaję o 5:30:placz: Quote
Karolina Maxi i Sara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam ale mialam zaleglosci-wybaczcie nie mialam czasu zajmowalam sie sprawa suni z wrosnietym lancuchem,a do tego moj Pirat otarl sie wczoraj o kant stolu i ma uszkodzenie rogowki i spuchniete oczko.wiec i z nim mam ganiane codziennie do weta na zastrzyki Sylwa to sliczna pannica sie zrobila.Dziekuje za zaproszenie odwiedze Was ale jak sie troche syt u mnie ustabilizuje Buziaczki dla fafelkow Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witaj Karolino, u fafli wszystko w porządku z jednym ale.... z Sylwy zrobiła się terrorystka:shake: Argon boi się wejść do kuchni w obawie o szbki odwrót. Właśnie przed 5-minutami zrobiła swój popis z pognaniem Argona. :mad: Jego odwrót był bardzo szybki :placz: a moja reakcja jeszcze szybsza.:cool1: Pokazalam jej palcem budę - znaczy posłanie i zareagowała. Niestety musiałam to zrobić, bo za chwilę ta "terrorystka" zabrałaby Argonowi wszystko. Ale poza tym jest szalenie "miziankowa". Menrzuś pisze o jej stanie a zdjęcia chyba mówią same za siebie. Danusia Quote
Karolina Maxi i Sara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wiesz Danusiu takie zachowania sa typowe d;a psich sierot moja Sarunia jeest taka sama Takie skrzywdzone psiaki beda pilnowaly i bronily wszystkiego Zycze duzo szczescia i wytrwalosci Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Powodzenia w pracy i zdrowia dla Ciebie i piesków Menrzuś Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Imbir1']kobito, dopiero za 3 tygodnie:evil_lol:, ja się zawsze budziłam tydzień przed:p a tak wogóle, to sprawdz czy wszystko kumasz, cobym znowu na biegu nie szukała odpowiedzi na pytania:eviltong:[/quote] spoko spoko - już tylko zostało mi zakończenie do napisania i wszystko zrobię metodą "kopiuj-wklej", więc masz wolne :evil_lol: a zgodnie z prawem Parkinsona, to ja pewnie tak na serio do nauki się wezmę w weekend przed... :roll: Dupka Sylwy bardzo ładna :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Aga - byliśmy z przychówkiem na spacerku. Bodziulka - bardzo cieszy mnie Twoja opinia :cool3: Menrzuś Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No i co, już po 11-tej, a ciotki Halbiny i Joaaa nie ma :-( A ta zagłodzona Asiorka znów wpadnie koło północy z krzykiem, że znów 8 nowych stron i pewnie znów mi net padnie :cool3: Quote
halbina Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jesteśmy, ale przedzieramy się przez nagromadzone posty...I dziś tylko na krótkie mizianko wpadamy! Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A kto to jesteście Wy? Ciebie już znam :cool3: Quote
AgaiTheta Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Nooo ja z joaaa wczoraj na gg do 3 w nocy buszowałyśmy, pewnie ma wstręt do kompa :evil_lol: Quote
halbina Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Zdjęcia fajniste. U nas przed chwilą polała się krew - Platona zczepił się z Bąblem... :roll: Teraz każdy siedzi w innym kącie za karę i liże rany... albo obryza kości... na razie nie własne :evil_lol: A ja... próbuję dość do równowagi psychicznej... poziom adrenaliny mi podskoczył jak przy skoku spadochronowym... A taka już była sielanka... Quote
Recommended Posts