Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']HEJ :) ooo widzę, że Imbir się u ciebie ukrywa ?
Jak minął dzionek w Chałupach ?[/quote]

No mówię Ci - wystraszona, oczka rozbiegane, trzęsie się jak galareta. Normalnie nie do poznania dziewczyna :evil_lol:
To nie był dzionek, tylko krótki wypad - tak żeby sie pieski wybiegały na pustej plaży

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shirrrapeira']Jeszcze do czerwca i rok jeszcze.[/quote]

przynajmniej wakacje będziesz miała.
To za rok nie będziesz miała co z wolnym czasem robić :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']No mówię Ci - wystraszona, oczka rozbiegane, trzęsie się jak galareta. Normalnie nie do poznania dziewczyna :evil_lol:
[/quote]
rety, Menrzuś nie przesadzaj nie jest ze mną aż tak źle:cool3: słuchaj, a może ta kawa była za mocna, ze mnie tak telepie:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']rety, Menrzuś nie przesadzaj nie jest ze mną aż tak źle:cool3: słuchaj, a może ta kawa była za mocna, ze mnie tak telepie:diabloti:[/quote]

No, ja tam nie wiem...tylko jak Ciebie Agniestka zobaczyła, to ze strachu uciekła:evil_lol:
to patrz w kubasa jak sypiesz, a nie tylko w monitor:eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12'] jak Ciebie Agniestka zobaczyła, to ze strachu uciekła:evil_lol:
[/quote]
niee no Menrzuś, Imbirki to ja się nie boję :lol: krzywdy to ona raczej człowiekowi nie zrobi - raczej na poczciwą wygląda :evil_lol:
a uciekłam, bo kawka się skończyła i do roboty trza się było wziąść.

Posted

oooo kebabka to ja już ze 2 lata nie jadłam......... ostatnio wogóle nie jadamy fast-foodów, chciałabym dać przykład synkowi, że trzeba zjeść domowy obiad, a jak jest głodny w danej chwili to jabłko - żeby sobie złych nawyków nie wyrobił, bo w tym wieku bardzo łatwo...........chociaż czasami człowiek ma ochotę na KFC :)

Posted

[quote name='Agniest']niee no Menrzuś, Imbirki to ja się nie boję :lol: krzywdy to ona raczej człowiekowi nie zrobi - raczej na poczciwą wygląda :evil_lol:
a uciekłam, bo kawka się skończyła i do roboty trza się było wziąść.[/quote]

wygląda raczej na poczciwą??:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Dobre :evil_lol: :evil_lol: mało mi nie pociekło :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Asior']boszzz. ja tu się chce odchudzać a koleżanki wyciagneły mnie na kebabka ...... :loveu: boski był[/quote]

[quote name='Asior']a ja nie mogę się oprzeć :placz: a miałam się odchudzać :([/quote]

jeden kebabik na tydzień to akurat na smaka jest dobry - co się przejmujesz? A figurę to i tak masz extra - wszystko jak trza :p

Posted

[quote name='Asior']aaatam mONdrzysz się a wcale mnie nie widziałes on line :p
telewizja koryguje wszystko, nie wiesz?????[/quote]

Ale zdjęcia z Krystianem widziałem - bosssskie :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']wygląda raczej na poczciwą??:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Dobre :evil_lol: :evil_lol: mało mi nie pociekło :megagrin: :megagrin:[/quote]
Menrzuś, a co Cię tak rozbawiło?:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Ale zdjęcia z Krystianem widziałem - bosssskie :loveu:[/QUOTE]

orzeszty zawstydzasz mnie :oops: ale i tak nie uda Ci się mnie "wyprostować " :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']orzeszty zawstydzasz mnie :oops: ale i tak nie uda Ci się mnie "wyprostować " :evil_lol:[/quote]

zawstydzona Asiorka :roflt: :roflt:
popracuje się trochę to i się naprostuje :razz:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Witam! :)
nie odzywam sie jakis czas bo jestem ZNOWU chora, juz czuje sie troche lepiej ,ale przez wiekszosc czasu jestem skolowana lekami[/quote]

A co Ty taka chorowita? Żałujesz na zdrową żywność czy co? Czy tam tak wirusy atakują? Co?

Cześć Szyszka :multi: