Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Agniest']HEJ :) ooo widzę, że Imbir się u ciebie ukrywa ? Jak minął dzionek w Chałupach ?[/quote] No mówię Ci - wystraszona, oczka rozbiegane, trzęsie się jak galareta. Normalnie nie do poznania dziewczyna :evil_lol: To nie był dzionek, tylko krótki wypad - tak żeby sie pieski wybiegały na pustej plaży Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='shirrrapeira']Jeszcze do czerwca i rok jeszcze.[/quote] przynajmniej wakacje będziesz miała. To za rok nie będziesz miała co z wolnym czasem robić :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Danusia12']No mówię Ci - wystraszona, oczka rozbiegane, trzęsie się jak galareta. Normalnie nie do poznania dziewczyna :evil_lol: [/quote] rety, Menrzuś nie przesadzaj nie jest ze mną aż tak źle:cool3: słuchaj, a może ta kawa była za mocna, ze mnie tak telepie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']rety, Menrzuś nie przesadzaj nie jest ze mną aż tak źle:cool3: słuchaj, a może ta kawa była za mocna, ze mnie tak telepie:diabloti:[/quote] No, ja tam nie wiem...tylko jak Ciebie Agniestka zobaczyła, to ze strachu uciekła:evil_lol: to patrz w kubasa jak sypiesz, a nie tylko w monitor:eviltong: Quote
Agniest Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Danusia12'] jak Ciebie Agniestka zobaczyła, to ze strachu uciekła:evil_lol: [/quote] niee no Menrzuś, Imbirki to ja się nie boję :lol: krzywdy to ona raczej człowiekowi nie zrobi - raczej na poczciwą wygląda :evil_lol: a uciekłam, bo kawka się skończyła i do roboty trza się było wziąść. Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 boszzz. ja tu się chce odchudzać a koleżanki wyciagneły mnie na kebabka ...... :loveu: boski był Quote
Agniest Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 oooo kebabka to ja już ze 2 lata nie jadłam......... ostatnio wogóle nie jadamy fast-foodów, chciałabym dać przykład synkowi, że trzeba zjeść domowy obiad, a jak jest głodny w danej chwili to jabłko - żeby sobie złych nawyków nie wyrobił, bo w tym wieku bardzo łatwo...........chociaż czasami człowiek ma ochotę na KFC :) Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 a ja nie mogę się oprzeć :placz: a miałam się odchudzać :( Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Agniest']niee no Menrzuś, Imbirki to ja się nie boję :lol: krzywdy to ona raczej człowiekowi nie zrobi - raczej na poczciwą wygląda :evil_lol: a uciekłam, bo kawka się skończyła i do roboty trza się było wziąść.[/quote] wygląda raczej na poczciwą??:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Dobre :evil_lol: :evil_lol: mało mi nie pociekło :megagrin: :megagrin: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Asior']boszzz. ja tu się chce odchudzać a koleżanki wyciagneły mnie na kebabka ...... :loveu: boski był[/quote] [quote name='Asior']a ja nie mogę się oprzeć :placz: a miałam się odchudzać :([/quote] jeden kebabik na tydzień to akurat na smaka jest dobry - co się przejmujesz? A figurę to i tak masz extra - wszystko jak trza :p Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 aaatam mONdrzysz się a wcale mnie nie widziałes on line :p telewizja koryguje wszystko, nie wiesz????? Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Asior']aaatam mONdrzysz się a wcale mnie nie widziałes on line :p telewizja koryguje wszystko, nie wiesz?????[/quote] Ale zdjęcia z Krystianem widziałem - bosssskie :loveu: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Danusia12']wygląda raczej na poczciwą??:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Dobre :evil_lol: :evil_lol: mało mi nie pociekło :megagrin: :megagrin:[/quote] Menrzuś, a co Cię tak rozbawiło?:cool3::cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, a co Cię tak rozbawiło?:cool3::cool3::cool3:[/quote] Mnie?....eeeeee....fajny film wczoraj widziałem :razz: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Danusia12']Mnie?....eeeeee....fajny film wczoraj widziałem :razz:[/quote] bardzo ładna zmiana tematu:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']bardzo ładna zmiana tematu:diabloti:[/quote] ha...wdzięcznie to zrobiłem, nieprawdaż? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Danusia12']ha...wdzięcznie to zrobiłem, nieprawdaż? :evil_lol:[/quote] no no, pełna wręcz gracja:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']no no, pełna wręcz gracja:diabloti:[/quote] kurcze...ale dobry jestem <wypinająca się pierś> :evil_lol: :diabloti: Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Danusia12']Ale zdjęcia z Krystianem widziałem - bosssskie :loveu:[/QUOTE] orzeszty zawstydzasz mnie :oops: ale i tak nie uda Ci się mnie "wyprostować " :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Asior']orzeszty zawstydzasz mnie :oops: ale i tak nie uda Ci się mnie "wyprostować " :evil_lol:[/quote] zawstydzona Asiorka :roflt: :roflt: popracuje się trochę to i się naprostuje :razz: Quote
szyszka.fr Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witam! :) nie odzywam sie jakis czas bo jestem ZNOWU chora, juz czuje sie troche lepiej ,ale przez wiekszosc czasu jestem skolowana lekami Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam! :) nie odzywam sie jakis czas bo jestem ZNOWU chora, juz czuje sie troche lepiej ,ale przez wiekszosc czasu jestem skolowana lekami[/quote] A co Ty taka chorowita? Żałujesz na zdrową żywność czy co? Czy tam tak wirusy atakują? Co? Cześć Szyszka :multi: Quote
szyszka.fr Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 nie wiem chyba sie niedoleczylam i za szybko do roboty poszlam w dodatku jezdze metrem a tam przeciagi straszne zreszta chyba klimat nie dla mnie, bo przeziebienia lapie szybko Quote
Menrzuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Muszę już iść - dobranoc Szyszka. Wpadnij wcześniej :razz: Quote
Recommended Posts