Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']czesc Imirka popatrz jak idealnie wpadlas , gdy jestes potrzebna :) ja troche nie bardzo zorientowana[/quote] cześć :multi: ja tylko przelotem bo zaraz idę spać:cool3: [quote name='Asior']właśnie niewiele wiem :( wiem, że młody o że jest na szpitaliku...(wiem, wiem nie popisałam się:( ale dziś był straszny ruch i kilka pogryzień wsród psiaków :(, nie było kogo pytać :([/quote] Asior, zakładaj wątek, dawaj linki, pisz maila, a później się będzie uzupełniać. Niech najpierw jakieś info już pójdzie, a w praniu się wszystko wyjaśni i nie rycz mi tu tylko do roboty:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie szkodzi przynajmniej masz mozliwosc zdobycia informacji Menrzus jestes???[/quote] Cały czas z Wami jestem i też się uczę. Dzięki, że to tutaj robicie :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 milej nocki miotle Asiorce podkradlas, ze przelotem tylko? Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']milej nocki miotle Asiorce podkradlas, ze przelotem tylko?[/quote] ja się dopiero uczę latać:p dobranoc:lol: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Imbir1']ja się dopiero uczę latać:p dobranoc:lol:[/quote] Szczególnie te motylki :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ja tez juz ide spac Menrzus trzymaj sie! bede o Was jutro myslec Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja tez juz ide spac Menrzus trzymaj sie! bede o Was jutro myslec[/quote] Dobranoc Szyszka i dziękuję :loveu: Trzymaj się Quote
szyszka.fr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziendobry! wstawac spiochy, dzis Wieeeeeeeeeelki dzien ide do pracy, ale mysle o Was :) Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Szczególnie te motylki :diabloti:[/quote] Menrzuś, to jest jeden motylek, jeden:p, a co, widziałeś ich tam więcej?:cool3::diabloti: A tak w ogóle to słoneczne dzień dobry [IMG]http://www.gify.com.pl/albums/pogoda/t_pogoda__1_.gif[/IMG] spacerek już zaliczyliście? jak tak, to na kawusię teraz pora:lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='szyszka.fr']Dziendobry! wstawac spiochy, dzis Wieeeeeeeeeelki dzien ide do pracy, ale mysle o Was :)[/quote] Kaaaawyyyy :p Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, to jest jeden motylek, jeden:p, a co, widziałeś ich tam więcej?:cool3::diabloti: A tak w ogóle to słoneczne dzień dobry [IMG]http://www.gify.com.pl/albums/pogoda/t_pogoda__1_.gif[/IMG] spacerek już zaliczyliście? jak tak, to na kawusię teraz pora:lol:[/quote] Wiosna idzie, to się pewno będą mnożyć :evil_lol: Witamy, witamy - któtki spacerek zaliczony, pieski znowu śpią, a ja mogę spokojnie wypić poranną kawunię :lol: Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale ja chcem tylko jednego motylka, po co mi więcej, za dużo nauki latania:cool3: :diabloti: a do kawusi ptasie mleczko jest?:lol: Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no to jeszcze dla mnie kubek czarnej poproszę ;) Witajcie słoneczka :multi: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Imbir1']ale ja chcem tylko jednego motylka, po co mi więcej, za dużo nauki latania:cool3: :diabloti: a do kawusi ptasie mleczko jest?:lol:[/quote] Ale tam pod motylkiem takiego małego kokonika widziałem :diabloti: będą młode :diabloti: Jest, jest - się Pani częstuje Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Agniest']no to jeszcze dla mnie kubek czarnej poproszę ;) Witajcie słoneczka :multi:[/quote] Cześć Agniest :multi: :multi: Tyyyyle dni :lol: dawaj kubasa na kawunię. Słoneczka?? :oops: Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Ale tam pod motylkiem takiego małego kokonika widziałem :diabloti: będą młode :diabloti: Jest, jest - się Pani częstuje[/quote] no nie kracz, ja więcej motylków nie chcę, wystarczy mi jeden:p oki, już się częstuję:lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Imbir1']no nie kracz, ja więcej motylków nie chcę, wystarczy mi jeden:p oki, już się częstuję:lol:[/quote] Smutno tak temu jednemu - w parce weselej. To tak jak z psiakami :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Agniest']jestem :) na si..... poszłam :evil_lol:[/quote] na siłownię?? :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']Smutno tak temu jednemu - w parce weselej. To tak jak z psiakami :evil_lol:[/quote] :hmmmm: :hmmmm: mam sobie zrobić drugiego? hmmmm, a gdzie?:diabloti: Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Danusia12']na siłownię?? :diabloti:[/quote] tak na siłownie :diabloti: :eviltong: ale przydałoby się....... siostra mnie na jakiś aerobik namawia cycuś, ja nieskromnie twierdzę, że schudnąć nie muszę :evil_lol: ale z drugiej strony przydałoby się trochę kondycję poprawić.... bo zadyszka mnie ostnio dopadła jak trochę podensowałyśmy na dniu kobiet :oops: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Imbir1']:hmmmm: :hmmmm: mam sobie zrobić drugiego? hmmmm, a gdzie?:diabloti:[/quote] bez komentarza :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Agniest']tak na siłownie :diabloti: :eviltong: ale przydałoby się....... siostra mnie na jakiś aerobik namawia cycuś, ja nieskromnie twierdzę, że schudnąć nie muszę :evil_lol: ale z drugiej strony przydałoby się trochę kondycję poprawić.... bo zadyszka mnie ostnio dopadła jak trochę podensowałyśmy na dniu kobiet :oops:[/quote] Zadyszka to chyba była z innego powodu:evil_lol: Quote
Agniest Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 z jakiego powodu ? :eviltong: :eviltong: ....... Menrzuś, napisałeś u mnie, że Sylwa też nie lubi jak jej "majstrujesz" koło oczka - to jak sobie z tym radziłeś ? Quote
Recommended Posts