Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='shirrrapeira']Ja juz sie naodpoczywalam, ale mnie dzis TVN zdenerwowal, bo chcialam obejrzec Gliniarza w przedszkolu, a oni Go dali wczesniej, zlosliwcy jedni a ja wtedy mialam posniadanne, czyli w lozeczku bylam,bo u nas cos zimno dzis sie zrobilo. Oj biedny Menrzus krew sie lala a co Jej zrobiles, ze Cie tak podziurkowala.[/quote] Miałaś pecha z tv :evil_lol: A tak jakoś przez przypadek w zabawie:-( Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no wlasnie!! co jej zrobiles?! przyznaj sie :) Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']no wlasnie!! co jej zrobiles?! przyznaj sie :)[/quote] O ona mi zrobiła :-( Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 taaa a Ty niewiniatko opowiadaj jak minal weekend pogoda ladna wiec pewnie szaleliscie w lesie Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']taaa a Ty niewiniatko opowiadaj jak minal weekend pogoda ladna wiec pewnie szaleliscie w lesie[/quote] I to dwa razy :lol: Wyszalały się tak, że ledwo do domu się dowlokły i caly dzień przespały wtuleni w siebie..... eeeech :p Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 co eeech? tez chciales sie wtulic?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']co eeech? tez chciales sie wtulic?:evil_lol:[/quote] Dowcipas z Ciebie :eviltong: Tak jakoś ząbka wiła w czasie zabawy Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']beda fotki?:cool3:[/quote] Dzisiaj był brzydki dzień i nie robiliśmy zdjęć Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Danusia12']Dzisiaj był brzydki dzień i nie robiliśmy zdjęć[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:shake: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:shake:[/quote] Wiem - zawiodłem :placz: Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jutro wielki dzien dla Sylwy jak przygotowania? dajesz rade psychicznie? Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']jutro wielki dzien dla Sylwy jak przygotowania? dajesz rade psychicznie?[/quote] Już wdzianko uszyte, ostatni posiłek podany, moje gacie pełne ze strachu... :razz: Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 nie martw sie jutro wszystko dobrze sie skonczy i bedziesz sie dziwil o co tyle strachu bylo na razie przetrzymaj Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']a jak z jej oczkiem i ogolnie zdrowie?[/quote] Zobaczymy....jutro ścisły post dla wszystkich. Z oczkiem ok - zapalenie rogówki wyleczone Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 super!:loveu: a jak relacje w domu i poza domem? Sylwa nadal zabiera zabawki i patyczki? i czy w stosunku do Argona tez jest zaborcza? nie pozwala na blizsze kontakty z kolezankami?:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']super!:loveu: a jak relacje w domu i poza domem? Sylwa nadal zabiera zabawki i patyczki? i czy w stosunku do Argona tez jest zaborcza? nie pozwala na blizsze kontakty z kolezankami?:cool3:[/quote] Relacje między nimi sie nie zmieniają - dogadali sie pod każdym względem oprócz tego co Argon ma w mordzie. Czy zabawka, czy kapeć, kijasek - wszystko zabiera, a on bez walki oddaje Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Danusia12']Relacje między nimi sie nie zmieniają - dogadali sie pod każdym względem oprócz tego co Argon ma w mordzie. Czy zabawka, czy kapeć, kijasek - wszystko zabiera, a on bez walki oddaje[/quote] 100% dzentelmen :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']100% dzentelmen :loveu:[/quote] Tylko czy on o tym wie?:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 pewnie nie :) wypoczeliscie? gotowi i zwarci do pracy? bo ja to nie bardzo :) Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']pewnie nie :) wypoczeliscie? gotowi i zwarci do pracy? bo ja to nie bardzo :)[/quote] A co? Zły nastroik? Quote
szyszka.fr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 nie poprostu za malo czasu by wszystko zrobic :) Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie poprostu za malo czasu by wszystko zrobic :)[/quote] Przecież miałaś dwa wolne dni!!!:crazyeye: Quote
Recommended Posts