Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shirrrapeira']Ja juz sie naodpoczywalam, ale mnie dzis TVN zdenerwowal, bo chcialam obejrzec Gliniarza w przedszkolu, a oni Go dali wczesniej, zlosliwcy jedni a ja wtedy mialam posniadanne, czyli w lozeczku bylam,bo u nas cos zimno dzis sie zrobilo. Oj biedny Menrzus krew sie lala a co Jej zrobiles, ze Cie tak podziurkowala.[/quote]

Miałaś pecha z tv :evil_lol: A tak jakoś przez przypadek w zabawie:-(

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszka.fr']taaa a Ty niewiniatko
opowiadaj jak minal weekend
pogoda ladna wiec pewnie szaleliscie w lesie[/quote]

I to dwa razy :lol: Wyszalały się tak, że ledwo do domu się dowlokły i caly dzień przespały wtuleni w siebie..... eeeech :p

Posted

[quote name='szyszka.fr']jutro wielki dzien dla Sylwy
jak przygotowania? dajesz rade psychicznie?[/quote]

Już wdzianko uszyte, ostatni posiłek podany, moje gacie pełne ze strachu... :razz:

Posted

super!:loveu:
a jak relacje w domu i poza domem?
Sylwa nadal zabiera zabawki i patyczki?
i czy w stosunku do Argona tez jest zaborcza? nie pozwala na blizsze kontakty z kolezankami?:cool3:

Posted

[quote name='szyszka.fr']super!:loveu:
a jak relacje w domu i poza domem?
Sylwa nadal zabiera zabawki i patyczki?
i czy w stosunku do Argona tez jest zaborcza? nie pozwala na blizsze kontakty z kolezankami?:cool3:[/quote]

Relacje między nimi sie nie zmieniają - dogadali sie pod każdym względem oprócz tego co Argon ma w mordzie. Czy zabawka, czy kapeć, kijasek - wszystko zabiera, a on bez walki oddaje

Posted

[quote name='Danusia12']Relacje między nimi sie nie zmieniają - dogadali sie pod każdym względem oprócz tego co Argon ma w mordzie. Czy zabawka, czy kapeć, kijasek - wszystko zabiera, a on bez walki oddaje[/quote]
100% dzentelmen :loveu: