szyszka.fr Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 komu ta Gremlinka tak naprawde jezor pokazala? co?:evil_lol: chyba temu kto zdjecia pstrykal:diabloti: [quote name='Danusia12']Aga już nie przychodzi - ale ją zrozumię. Szyszkę i Bodziulkę wcięło. Asiorka woli latać niż zaparkować na chwię. Czas chyba zmywać się. Eeeech :shake:[/quote] przepraszam Menrzusiu , ale dzisiaj to ja padnieta zanim troche ogarnelam Ty juz spac poszedles eeeech:-( Quote
Asior Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Danusia12']Asiorka woli latać niż zaparkować na chwię. Czas chyba zmywać się. Eeeech :shake:[/QUOTE] buuu nieprawda :( wcale nie wole :( tylko z gg się mocowałam :( bo nie dało się wejść ..... a Was nie ma :( no trudno :( sama sobie posiedze :( chlip chlip:shake: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Danusia12']No jak już Ci się ten jęzor podoba, to w ramach wyjątku..... :loveu:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: cześć śpiochy, wstawać, mamy śliczny wiosenny dzionek:multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: cześć śpiochy, wstawać, mamy śliczny wiosenny dzionek:multi::evil_lol:[/quote] Eeeee tam, zaraz śliczny.... wszystko wodą nasiąknięte przez nocny deszcz :shake: Cześć Imbirki :multi: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooooooberek :)[/quote] Witamy Ciebie :razz: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A z Szyszką i Asiorkiem może dzisiaj się spikniemy :p Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Danusia12']Eeeee tam, zaraz śliczny.... wszystko wodą nasiąknięte przez nocny deszcz :shake: Cześć Imbirki :multi:[/quote] jaki deszcz? u nas nie padało az tak:cool3: wiosnę mamy:multi::evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 krokusy też już wychodzą :multi::multi::multi: wiosna, wiosna, wiosna :multi::multi::multi::diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak - wczoraj widziałem... żółte i białe.....i stokrotki Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ooooooo to u was faktycznie wiosna już w pełni :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']ooooooo to u was faktycznie wiosna już w pełni :eviltong::evil_lol:[/quote] Noooo.... tulipany i żonkile już są duże :lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Danusia12']Noooo.... tulipany i żonkile już są duże :lol:[/quote] hehe, u nas małe jeszcze :shake::cool3: chciałam pobuszować po działce i sprawdzić jak wszystko wygląda po zimie, ale po pracy idę popedałować i jak wrócę to będzie ciemno:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, u nas małe jeszcze :shake::cool3: chciałam pobuszować po działce i sprawdzić jak wszystko wygląda po zimie, ale po pracy idę popedałować i jak wrócę to będzie ciemno:cool3:[/quote] To popedałuj na działkę :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nie da się tak:cool3: albo jedno albo drugie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']nie da się tak:cool3: albo jedno albo drugie:evil_lol:[/quote] To wsiądź na ten prawdziwy rower :evil_lol: a będzie możliwe jedno i drugie Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Danusia12']To wsiądź na ten prawdziwy rower :evil_lol: a będzie możliwe jedno i drugie[/quote] hehe, muszę go po zimie wyczyścić, nasmarować:cool3: i chyba muszę bratanka ściągnąć żeby w ogóle go przejrzał cobym nie wyjechała i znowu się coś się nie stało:razz: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To załatw sobie trójkołowca - jest bardziej bezpieczny :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Danusia12']To załatw sobie trójkołowca - jest bardziej bezpieczny :evil_lol:[/quote] paskuda :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agniest Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hejka ;) trochę byłam zapracowana z samego rana, ale już jestem :razz: U nas też piękniste słoneczko, jeśli pogoda utrzyma się do weekendu, to wyciągnę do lasu moje psice i może fotki nowe zrobię. A twoje foteczki Menrzusiu jak zwykle super, ta z jęzorem ekstra :cool2: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']paskuda :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Wiem :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Agniest']Hejka ;) trochę byłam zapracowana z samego rana, ale już jestem :razz: U nas też piękniste słoneczko, jeśli pogoda utrzyma się do weekendu, to wyciągnę do lasu moje psice i może fotki nowe zrobię. A twoje foteczki Menrzusiu jak zwykle super, ta z jęzorem ekstra :cool2:[/quote] Właśnie wróciłem z pieskami z lasu - ale się dzisiaj nabiegały. Całe umorusane wróciły do domu, z mordkami zadyszanymi. Kiedy to było, że trzeba było pomagaćArgonowi w wybieganiu się - patyczki, biegi. Teraz same sobą sie zajmują i robia to coraz bardziej intensywnie. Quote
Agniest Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no widzisz, to tak jak z dziećmi, jak jest dwójka to nie trzeba im poświęcać tyle uwagi - same się sobą zajmują. Ale mój mężuś nie przyjmuje tego argumentu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Agniest']no widzisz, to tak jak z dziećmi, jak jest dwójka to nie trzeba im poświęcać tyle uwagi - same się sobą zajmują. Ale mój mężuś nie przyjmuje tego argumentu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Widocznie mężuś juz nie wyrabia z zarabianiem na karmę :evil_lol: Quote
Recommended Posts