Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

komu ta Gremlinka tak naprawde jezor pokazala? co?:evil_lol:
chyba temu kto zdjecia pstrykal:diabloti:
[quote name='Danusia12']Aga już nie przychodzi - ale ją zrozumię. Szyszkę i Bodziulkę wcięło. Asiorka woli latać niż zaparkować na chwię. Czas chyba zmywać się. Eeeech :shake:[/quote]
przepraszam Menrzusiu , ale dzisiaj to ja padnieta
zanim troche ogarnelam Ty juz spac poszedles eeeech:-(

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']Asiorka woli latać niż zaparkować na chwię. Czas chyba zmywać się. Eeeech :shake:[/QUOTE]

buuu nieprawda :( wcale nie wole :(
tylko z gg się mocowałam :( bo nie dało się wejść .....
a Was nie ma :(
no trudno :( sama sobie posiedze :( chlip chlip:shake:

Posted

[quote name='Danusia12']No jak już Ci się ten jęzor podoba, to w ramach wyjątku..... :loveu:[/quote]
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

cześć śpiochy, wstawać, mamy śliczny wiosenny dzionek:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

cześć śpiochy, wstawać, mamy śliczny wiosenny dzionek:multi::evil_lol:[/quote]

Eeeee tam, zaraz śliczny.... wszystko wodą nasiąknięte przez nocny deszcz :shake:

Cześć Imbirki :multi:

Posted

[quote name='Danusia12']Eeeee tam, zaraz śliczny.... wszystko wodą nasiąknięte przez nocny deszcz :shake:

Cześć Imbirki :multi:[/quote]
jaki deszcz? u nas nie padało az tak:cool3: wiosnę mamy:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Noooo.... tulipany i żonkile już są duże :lol:[/quote]
hehe, u nas małe jeszcze :shake::cool3:
chciałam pobuszować po działce i sprawdzić jak wszystko wygląda po zimie, ale po pracy idę popedałować i jak wrócę to będzie ciemno:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, u nas małe jeszcze :shake::cool3:
chciałam pobuszować po działce i sprawdzić jak wszystko wygląda po zimie, ale po pracy idę popedałować i jak wrócę to będzie ciemno:cool3:[/quote]

To popedałuj na działkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']To wsiądź na ten prawdziwy rower :evil_lol: a będzie możliwe jedno i drugie[/quote]
hehe, muszę go po zimie wyczyścić, nasmarować:cool3: i chyba muszę bratanka ściągnąć żeby w ogóle go przejrzał cobym nie wyjechała i znowu się coś się nie stało:razz:

Posted

[quote name='Danusia12']To załatw sobie trójkołowca - jest bardziej bezpieczny :evil_lol:[/quote]
paskuda :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejka ;) trochę byłam zapracowana z samego rana, ale już jestem :razz: U nas też piękniste słoneczko, jeśli pogoda utrzyma się do weekendu, to wyciągnę do lasu moje psice i może fotki nowe zrobię.
A twoje foteczki Menrzusiu jak zwykle super, ta z jęzorem ekstra :cool2:

Posted

[quote name='Agniest']Hejka ;) trochę byłam zapracowana z samego rana, ale już jestem :razz: U nas też piękniste słoneczko, jeśli pogoda utrzyma się do weekendu, to wyciągnę do lasu moje psice i może fotki nowe zrobię.
A twoje foteczki Menrzusiu jak zwykle super, ta z jęzorem ekstra :cool2:[/quote]

Właśnie wróciłem z pieskami z lasu - ale się dzisiaj nabiegały. Całe umorusane wróciły do domu, z mordkami zadyszanymi. Kiedy to było, że trzeba było pomagaćArgonowi w wybieganiu się - patyczki, biegi. Teraz same sobą sie zajmują i robia to coraz bardziej intensywnie.

Posted

no widzisz, to tak jak z dziećmi, jak jest dwójka to nie trzeba im poświęcać tyle uwagi - same się sobą zajmują. Ale mój mężuś nie przyjmuje tego argumentu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']no widzisz, to tak jak z dziećmi, jak jest dwójka to nie trzeba im poświęcać tyle uwagi - same się sobą zajmują. Ale mój mężuś nie przyjmuje tego argumentu :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Widocznie mężuś juz nie wyrabia z zarabianiem na karmę :evil_lol: