Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, dziewczyny, dzisiaj też jest dzień. I parę istnień do uratowania. Śpijcie dobrze i żebyście miały dzisiaj jak najmniej do roboty.
Menrzuś
PS I wpadajcie do tego pokoiku czasami, tak na ploty :)

Posted

Mnie tam nic nie trzeba, ja jestem alfa i beta i gamma i wsio co możliwe w jednym... ale dziekuję za chęci...

Dzisiaj mój tata przyjechał mi pomóc nosić drewno (tona) i mięso (70kg), wszystko porzucone 100 metrów od domu. Po przeniesieniu paru kawałków drewna okazało się, że jest tak potwornie chory, że każdy ruch grozi kalectwem lub śmiercią, więc musiałam ruszyć tyłek i sama dźwigać... a on przy komputerze maile słał do znajomych.

Mięso poszło szybko, drewna przeniosłam jakieś 25%, bo w rencach trza nosić to. NIe wiem czy jutro będę zdolna do jakiegokolwiek ruchu.

Dodam tylko, że jedyną stwierdzoną dolegliwością jest KATAR.

Posted

[B]Neris[/B] - dla lepszego samopoczucia ślę Ci dobrego fluida - fiuuut i poszedł po drucie :) Teraz nie mam kontroli nad nim. Celowałem w serducho, ale może pacnąć pod oko. Tak więc uważaj :):)
Menrzuś

Posted

[quote name='halbina']Bo ja podpuszczam... :evil_lol: bardzo logicznie i skutecznie, jak widać! [/quote]
Dobrze, dobrze! Podpuszczaj, halbina ile możesz :evil_lol:
A za krzesełko bardzo dziękuję Mam nadzieję, że to takie z napisem "4 scenarzysta i 8 reżyser" ?:cool3:

Posted

Aga coś miała w podpisie na gg że Thetę pies ugryzł chyba... czy mi się wydaje tylko? Mam nadzieję że będzie ok.

Jutro spróbuję Wam tutaj wkleić zdjęcie psa mojego taty. ja to jamniczara, ale jego Bosman to wieeeeelki boksio.

Posted

[quote name='Danusia12']Nie żadne 4, czy 8. "Tylko dla Majaa" :)[/quote]
No dobra przeżyję :cool3:, byle tu chociaż rozrywki trochę zastać Dobranoc wszystkim

Posted

Witam czy ja mam tez krzeslo w tym pokoju?
Nie zagladalam bo roboty kupa i ta ON-Ka po operacji
ciesze sie ze psiaki ok
Sylwa jest jak moja schroniskowa Sara jest alfa i co jakis czas o tym przypomina Piratowi bo z Maxi nie ma spiec
Padam na twarz,wiec wpadne jutro
Pozdrowionka i mizianko dla faflakow

Posted

:loveu: Oj miło tu, bardzo miło, najsympatyczniejszy wątek jaki miałam okazję czytać. Ludziska nie zmieniajcie się nigdy, bo jak się niektóre wątki czyta to ... ach szkoda gadać. I mam tu na myśli sposób i ton wypowiedzi uczestników dyskusji:shake: a nie tematy wątków, bo te z racji spraw jakimi się dogmaniacy zajmują zwykle są smutne. Oby wszystkie te wątki mogły się przerodzić w taakie dyskusje. Życzę tego Wam oraz wszystkim podopiecznym. I spokojnych snów, dobranoc.:bye:

Posted

Witam wszystkie :)
[B]Karolina[/B] - z racji zasług dla rodziny masz głęboki, mięciutki fotel z opcją na małą sofkę, jakbyś wpadła z psiakami :) Kiedy odwiedzisz małą? Nie poznasz Sylwki - tarka z żeber się prostuje, sierść się już ułożyła. I ta minka, jak to mówi Danusia - małej gremlinki :) Tylko ten jej głosik, nie przypominający głosu bokserków, a raczej ściskanej żaby. A z powodu jej chrapania, to mi chyba Danusia na nocki ucieknie do drugiego pokoju :( Jak może taka mała istotka tak głośno chrapać? ponoć ja nawet wymiękam przy niej :)
[B]Kamkam[/B] - są ludzie i ludziska. Z pierwszymi sobie można z przyjemnością poplotkować, a tych drugich - przyjmuję do wiadomości, że istnieją. Chociaż z drugiej strony, każdy z nas ma czasami trudne dni, a wtedy też zmienia sie nie do poznania. Niepotrzebna ostra wypowiedź wywołuje lawinę..... Uśmiechajcie się dziewczyny, bo chociaż same chmury na niebie, to nad nimi jest gdzieś to słoneczko :):)
Menrzuś

Posted

Witam szczęśliwie scaloną rodzinę i tak zapytam nieśmiało ( bo może już ktoś pytał) - czy są jakieś szanse na fotki Sylwianny?
Ps. A w pokoju rzeczywiście miło ...aż miło:p

Posted

[quote]Nocka krótka, a po chrapaniu Sylwki, trochę niedospana:smile: Ale dobra kawka czyni cuda:smile:[/quote]
Hej, u mnie podobnie, Duśka też tak grała dziś w nocy, że z porządnego spanka nici. Oj te kobitki bokserowe chyba tak mają:evil_lol:. Oj a jak już wstanie i urządzi poranną toaletę często o 5 rano to dopiero orkiestra odchodzi. Sapanie, prychanie, stęki, jęki i szereg innych:lol:.
Szczęśliwi posiadacze boksiów i innych psiaków również, też macie takich muzyków? :cool3:

Posted

[B]Siostra[/B] - Będą i fotki :) Na zewnątrz pogoda jakoś nie sprzyja, a i obie ręce zajęte. A w domu to jakoś nie miałem serca walić jej lampą po oczach. Ale coś się zrobi :)

Posted

[B]Kamkam[/B] - Argon, to podczas snu pracuje całym ciałem - nogi mu drgają, nos się kręci, sapie. A sylwka to wręcz gada przez sen - nawet teraz, mruczy, gulgocze. Ubaw z nimi, po pachy :) Najciekawiej to brzmi, jak robi to przy uchu.
Menrzuś

Posted

[B]Kamkam[/B] - a co chodzi tej toalety, to to jest sposób Argona na przypomnienie mi, że czas na spacer poranny. Jak zacznie się drapać, wylizywać (o efektach audio nie będę wspominał), to ja się czuję jakbym jechał na rowerze po bruku:) A jeszcze jak Danusia wrzaśnie - no idź już z nim wreszcie - to wiem, że to już napewno ranek :)
Menrzuś

Posted

[quote name='Kamkam']
Szczęśliwi posiadacze boksiów i innych psiaków również, też macie takich muzyków? :cool3:[/quote]

Ba, nawet duet:lol: Gama dźwięków taka, że heeeej. Ciężko byłoby wytrzymać bokusiowego grania.