Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Asior']shirrrapeira :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki za słowa otuchy....już troche mi lepiej..... zaczyna mi to latać.... Co do fretki, to dlatego taki raban bo w polsce nie ma angorek (ta niewiadomo skąd się wzięła) Ale co mi tam....mam Was i dogo...wystarczy mi :loveu: a tak wogóle to chyba dzieńdobry :evil_lol:[/quote] Dzieńdobry Asiorku :loveu: Ty masz nas, my mamy Ciebie I żyli długo i szczęśliwie :lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek :multi::multi::multi: a co tutaj taka cisza rano? Gdzie kawusia?:cool3: Menrzuś, czy ty jeszcze śpisz?:roll: no jaka słodka parka z nich:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to pyskata baba, :evil_lol: ja mam poszarpaną smycz przez Imbira, bo jak chce zeby go spuścić to szarpie smycz:razz:[/quote] Menrzuś od świtu na nogach, z pieskami gania po osiedlu :razz: A kawusi jeszcze nie piłaś? Quote
Imbirka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no właśnie sama sobie musiałam zrobić :placz: i wypić:razz: Quote
szyszka.fr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 dziendobry!!!! Menrzus daj zdjecia Sylwy do Metamorfoz! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=159[/URL] juz najwyzszy czas :) pokazac Gremlinke Quote
szyszka.fr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Balowaliscie dzisiaj??? Tak ale Sylwa nadaje sie do metamorfoz przemienila sie w pieknego motyla :) pozatym pochwal sie wszystkim niech zobacza ludzie ile milosc potrafi zdzialac Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']Balowaliscie dzisiaj??? Tak ale Sylwa nadaje sie do metamorfoz przemienila sie w pieknego motyla :) pozatym pochwal sie wszystkim niech zobacza ludzie ile milosc potrafi zdzialac[/quote] Troszkę :evil_lol: Motyl z taką d....? Widziałaś takiego? :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ale to bez znaczenia bo chodzi tu o przemiane jaka w nie zaszla i nie tylko z wygladu, ale tez psychicznie Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Taki zdolny to ja nie jestem, żeby na zdjęciu jeszcze psychikę umieścić :razz: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']e tam! skromny jestes[/quote] Dobra, dobra - Ty mnie tutaj nie podpuszczaj :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Danusia12']Dobra, dobra - Ty mnie tutaj nie podpuszczaj :loveu:[/quote] przeciez nie podjudzam, prawde mowie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']przeciez nie podjudzam, prawde mowie:evil_lol:[/quote] Nooooo - już Ty lepiej nie kombinuj :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 hejka łobuzy :loveu: zaklikałam do Was nosem, bom wypruta z sił Buziaki! Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='AgaiTheta']hejka łobuzy :loveu: zaklikałam do Was nosem, bom wypruta z sił Buziaki![/quote] Sylwa ma sterylkę 12-go. Jakiego ja mam cykora Quote
szyszka.fr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 czesc Aga:lol: spokojnie nie ma sie co bac bedzie dobrze;) Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']czesc Aga:lol: spokojnie nie ma sie co bac bedzie dobrze;)[/quote] Może i tak, ale.... taki "mniętki" jakoś sie robię Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Oj tak mniętkość to jest! ...ale wszystko będzie dobrze! Quote
szyszka.fr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 normalka, to pêwnie "Twoja" pierwsza sterylka bedzie dobrze mowie Ci Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='AgaiTheta']Oj tak mniętkość to jest! ...ale wszystko będzie dobrze![/quote] Powiedz jak to jest po zabiegu Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']normalka, to pêwnie "Twoja" pierwsza sterylka bedzie dobrze mowie Ci[/quote] Zawsze miałem psy - prawdziwe psy Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Asior']Dobrywieeeczór :) zastałam Jolkę :cool3: ?????[/quote] Jolka już dzisiaj tutaj nie mieszka Cześć Asiorku :loveu: Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Danusia12']Powiedz jak to jest po zabiegu[/quote] Nie powiem, pogadamy po! Quote
Recommended Posts