szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja jestem raczej z tych co to chlapna co nie trzeba, i moja ogromna wada klamac nie umie nawet gdy to jest potrzebne ciezkie jest zycie w takim przypadku ale Asior kazdy jakies wady ma ps. ja szczerosc zaliczam do zalet, lubie wiedziec na czym stoje Quote
Agniest Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cześc kochani ! :) Czy tylko mnie coś się dzieje z dogo? od rana nie mogłam wejść, wczoraj to już w ogóle makabra "SERWER ZAJĘTY SPRÓBUJ PÓŹNIEJ" i tak przez cały dzień...... już drugą kawę piję sama :shake: bo jakiś serwer mnie nie chce do was wpuścić :angryy: :angryy: pewnie zaraz mnie wyrzuci...... MENRZUŚ, z tego wszystkiego nie złożyłam ci wczoraj życzeń :oops: :oops: (tak mi przykro - wybaczysz?): [COLOR=darkred]ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, MIŁOŚCI, HARMONII, I PRZEDE WSZYSTKIM: W MONOTONNI ŻYCIA CODZIENNEGO UMIEJĘTNOŚCI ODNALEZIENIA WŁASNEGO SKRAWKA NIEBA ....[/COLOR] spóźnione, ale szczere :calus: Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dzieńdoberek :loveu: dziołszki co słychować ????? dziś już mi lepiej :) Quote
Agniest Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cześć Asiorku :) Menrzuś chyba jeszcze śpi po wczorajszym....... Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 oojeooj a to się chłopu przysnęło...noo chyba, ze jego połowica mu odcięła dostep do neta po tylu gołych laskach wyskakujących z tortów......;) Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witamy, witamy i zmykamy! Aha, i najlepsze życzenia składamy! :) Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Agniest']cześc kochani ! :) Czy tylko mnie coś się dzieje z dogo? od rana nie mogłam wejść, wczoraj to już w ogóle makabra "SERWER ZAJĘTY SPRÓBUJ PÓŹNIEJ" i tak przez cały dzień...... już drugą kawę piję sama :shake: bo jakiś serwer mnie nie chce do was wpuścić :angryy: :angryy: pewnie zaraz mnie wyrzuci...... MENRZUŚ, z tego wszystkiego nie złożyłam ci wczoraj życzeń :oops: :oops: (tak mi przykro - wybaczysz?): [COLOR=darkred]ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, MIŁOŚCI, HARMONII, I PRZEDE WSZYSTKIM: W MONOTONNI ŻYCIA CODZIENNEGO UMIEJĘTNOŚCI ODNALEZIENIA WŁASNEGO SKRAWKA NIEBA ....[/COLOR] spóźnione, ale szczere :calus:[/quote] Dziękuję Ci Agniest za te szczere życzenia:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Asior']oojeooj a to się chłopu przysnęło...noo chyba, ze jego połowica mu odcięła dostep do neta po tylu gołych laskach wyskakujących z tortów......;)[/quote] nie przysnęło, tylko nie chciało wpuścić od samego rana, a popołudniu nie było jak :p Jeszcze tych lasek nie widziała :-o :lol: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Witamy, witamy i zmykamy! Aha, i najlepsze życzenia składamy! :)[/quote] Witamy...... dzięki wielkie..... do widzeeeeeniaaaaa :loveu: Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jej była u mnie ta Pani co ma tego znalezionego freciaka :loveu: Jest piekny, pachnący, ale chyba wiele przeszedł :( On nie ma sporego kawałka ogona :crazyeye: (wtedy tego nie zauważyłam ) No i Pani mówiła mi, że był taaaaak straasznie zapchlony, ze chyba jeszcze nigdy nie widziała tylu pcheł na raz.....:roll: Oprócz tego maluch łysieje na wiosnę i wyglada dość komicznie :evil_lol: Pogdakał trochę z Bronka i Amrasem :) i poszedł do domku...Obfociłam go , ale zdjęć nie wkleiłam w Krakpowskich rozmowach, bo te hieny z fretkorum nadal pewno czytają ten temat, bo szlag ich trafia, że nie mają więcej zdjęć i jak stwierdziła panna NIKT, ze napewno wymyśliłam go sobie :loveu: później Wam wkleje :) (jesli was interesują ;) ) Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Asiorka :loveu: Pewnie, że interesują :multi: Wyjątkowo ładnie tą pania nazwałaś :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witam!!! mialam troszke zwariowany dzien :) a co u Was? Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czesc Asior! ciesze sie, ze freciak ma sie dobrze [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_204.gif[/IMG] Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Danusia12'] Wyjątkowo ładnie tą pania nazwałaś :evil_lol:[/QUOTE] znaczy jak :roll: ??? cześć bracie :loveu: cześć szyszunia :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć dziewczyny :loveu: Co u nas? Ano jakoś przeżyłem wczorajsze :evil_lol: Bracie? To mój nowy nick? :eviltong: Jak? NIKT - piekne imię dla tej panny Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czekam na foty freciaka i dawaj znac co znim lubie czytac o zwierzakach, ktore dostaly druga szanse na nowe, lepsze zycie no wlasnie Menrzus troche sie obijasz co?[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG] dawaj tu swieze ploty o faflakach Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Szyszka - jestem wypluty dzisiaj. poczekam, może Asiorka pomoże z fretkiem :p Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka - jestem wypluty dzisiaj. poczekam, może Asiorka pomoże z fretkiem :p[/quote] kacorek meczy co?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Aaaaaa - świeże ploty (zrozumiałem foty) Sylwa panicznie boi sie klapka w ręku, boi sie wymachiwania czykolwiek. Od razu ucieka. Poza tym doopsko jej rośnie, coraz bardziej dopomina sie czułości i dalej uczy sie wszystkiego od Argona, szczególnie tych złych rzeczy - skakania na gości, szczekania na ruch na klatce schodowej, wymuszania smaczka, dawania łapy... i drugiej też Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']kacorek meczy co?:evil_lol:[/quote] Zaraz tam kacorek :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Azir tak robil do upadlego, a wlasciwie dopuki smaczki sie nie skonczyly:diabloti: czyli lewa lapka, prawa, lewa, prawa... Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']Azir tak robil do upadlego, a wlasciwie dopuki smaczki sie nie skonczyly:diabloti: czyli lewa lapka, prawa, lewa, prawa...[/quote] Hehehe... tutaj nie ma lekko - jedna mnini paróweczka i ciasteczko. Koniec.(chyba, że uprosi :evil_lol: ) Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Danusia12']Hehehe... tutaj nie ma lekko - jedna mnini paróweczka i ciasteczko. Koniec.(chyba, że uprosi :evil_lol: )[/quote] uuuuuu musztre w domu urzadzasz? Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']uuuuuu musztre w domu urzadzasz?[/quote] Porządek musi być!!! :mad: (Ale sobie grabię:cool3: ) Quote
Recommended Posts