Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jestem raczej z tych co to chlapna co nie trzeba, i moja ogromna wada klamac nie umie nawet gdy to jest potrzebne
ciezkie jest zycie w takim przypadku
ale Asior kazdy jakies wady ma

ps. ja szczerosc zaliczam do zalet, lubie wiedziec na czym stoje

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

cześc kochani ! :)
Czy tylko mnie coś się dzieje z dogo? od rana nie mogłam wejść, wczoraj to już w ogóle makabra "SERWER ZAJĘTY SPRÓBUJ PÓŹNIEJ" i tak przez cały dzień...... już drugą kawę piję sama :shake: bo jakiś serwer mnie nie chce do was wpuścić :angryy: :angryy:
pewnie zaraz mnie wyrzuci......

MENRZUŚ, z tego wszystkiego nie złożyłam ci wczoraj życzeń :oops: :oops: (tak mi przykro - wybaczysz?):
[COLOR=darkred]ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, MIŁOŚCI, HARMONII, I PRZEDE WSZYSTKIM: W MONOTONNI ŻYCIA CODZIENNEGO UMIEJĘTNOŚCI ODNALEZIENIA WŁASNEGO SKRAWKA NIEBA ....[/COLOR]

spóźnione, ale szczere :calus:

Posted

oojeooj a to się chłopu przysnęło...noo chyba, ze jego połowica mu odcięła dostep do neta po tylu gołych laskach wyskakujących z tortów......;)

Posted

[quote name='Agniest']cześc kochani ! :)
Czy tylko mnie coś się dzieje z dogo? od rana nie mogłam wejść, wczoraj to już w ogóle makabra "SERWER ZAJĘTY SPRÓBUJ PÓŹNIEJ" i tak przez cały dzień...... już drugą kawę piję sama :shake: bo jakiś serwer mnie nie chce do was wpuścić :angryy: :angryy:
pewnie zaraz mnie wyrzuci......

MENRZUŚ, z tego wszystkiego nie złożyłam ci wczoraj życzeń :oops: :oops: (tak mi przykro - wybaczysz?):
[COLOR=darkred]ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, MIŁOŚCI, HARMONII, I PRZEDE WSZYSTKIM: W MONOTONNI ŻYCIA CODZIENNEGO UMIEJĘTNOŚCI ODNALEZIENIA WŁASNEGO SKRAWKA NIEBA ....[/COLOR]

spóźnione, ale szczere :calus:[/quote]

Dziękuję Ci Agniest za te szczere życzenia:loveu:

Posted

[quote name='Asior']oojeooj a to się chłopu przysnęło...noo chyba, ze jego połowica mu odcięła dostep do neta po tylu gołych laskach wyskakujących z tortów......;)[/quote]

nie przysnęło, tylko nie chciało wpuścić od samego rana, a popołudniu nie było jak :p

Jeszcze tych lasek nie widziała :-o :lol:

Posted

jej była u mnie ta Pani co ma tego znalezionego freciaka :loveu:
Jest piekny, pachnący, ale chyba wiele przeszedł :(

On nie ma sporego kawałka ogona :crazyeye: (wtedy tego nie zauważyłam )
No i Pani mówiła mi, że był taaaaak straasznie zapchlony, ze chyba jeszcze nigdy nie widziała tylu pcheł na raz.....:roll:
Oprócz tego maluch łysieje na wiosnę i wyglada dość komicznie :evil_lol:

Pogdakał trochę z Bronka i Amrasem :) i poszedł do domku...Obfociłam go , ale zdjęć nie wkleiłam w Krakpowskich rozmowach, bo te hieny z fretkorum nadal pewno czytają ten temat, bo szlag ich trafia, że nie mają więcej zdjęć i jak stwierdziła panna NIKT, ze napewno wymyśliłam go sobie :loveu:
później Wam wkleje :) (jesli was interesują ;) )

Posted

[quote name='Danusia12']

Wyjątkowo ładnie tą pania nazwałaś :evil_lol:[/QUOTE]

znaczy jak :roll: ???
cześć bracie :loveu: cześć szyszunia :loveu:

Posted

czekam na foty freciaka
i dawaj znac co znim
lubie czytac o zwierzakach, ktore dostaly druga szanse na nowe, lepsze zycie
no wlasnie Menrzus troche sie obijasz co?[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG]
dawaj tu swieze ploty o faflakach

Posted

Aaaaaa - świeże ploty (zrozumiałem foty) Sylwa panicznie boi sie klapka w ręku, boi sie wymachiwania czykolwiek. Od razu ucieka. Poza tym doopsko jej rośnie, coraz bardziej dopomina sie czułości i dalej uczy sie wszystkiego od Argona, szczególnie tych złych rzeczy - skakania na gości, szczekania na ruch na klatce schodowej, wymuszania smaczka, dawania łapy... i drugiej też

Posted

[quote name='szyszka.fr']Azir tak robil do upadlego, a wlasciwie dopuki smaczki sie nie skonczyly:diabloti:
czyli lewa lapka, prawa, lewa, prawa...[/quote]

Hehehe... tutaj nie ma lekko - jedna mnini paróweczka i ciasteczko. Koniec.(chyba, że uprosi :evil_lol: )