Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie zawsze:mad: ale takiego ochroniarza to i ja bym chciala dlatego popieram poza tym po takich strasznych przejsciach zasluzyla na to, zeby piekny, napakowany byczek pilnowal coby niuni krzywda sie nie dziala:diabloti:[/quote] O - tu sie zgadzamy ze sobą :razz: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']ta:evil_lol: wystarczy nie isc do pracy kilka dni i od razu WAZNY sie czlowiek robi:evil_lol: tak powaznie to choc zmeczona, ale ciesze sie, ze juz na chodzie jestem:lol:[/quote] My tez sie cieszymy - trzymaj sie Szyszka, psy pokazuja mi gdzie jest łóżko :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']My tez sie cieszymy - trzymaj sie Szyszka, psy pokazuja mi gdzie jest łóżko :loveu:[/quote] to nie trac czasu tylko opatul sie faflakami:evil_lol: dobanoc:lol: ps. wymiziaj ode mnie Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']to nie trac czasu tylko opatul sie faflakami:evil_lol: dobanoc:lol: ps. wymiziaj ode mnie[/quote] Spij spokojnie i dochodź do siebie Wymiziam :) Quote
shirrrapeira Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dzien dobry, jak pieseczki dzisiaj z rana?? Piekne sa prawda?? Swietnie sobie wychowala Sylwa Argona.A to jest taka babska solidarnosc. Baby zawsze sie wespra, chyba, ze jakies zazdrosne lub zawistne, wtedy to nie dosc, ze nie solidarne, to jeszcze zle. Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Ale shirrrapeira teorię uknułaś:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Druga porcja zdjątek Oba są zziajane od biegania [IMG]http://img83.imageshack.us/img83/3415/p2180012mj7.jpg[/IMG] Ciągłe poszukiwania kijaszków [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4049/p2180014bf8.jpg[/IMG] Jaki smaczny kijaszek [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/4979/p2180015gl1.jpg[/IMG] [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/6474/p2180016ns5.jpg[/IMG] [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/206/p2180018aw6.jpg[/IMG] [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8325/p2180019to4.jpg[/IMG] Quote
Agniest Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fotki śliczniaste :loveu: . Menrzuś, a co dzisiaj masz ze słodkości ? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Doberek! Menrzuś! Coś Ty z Sylwą zrobił, że ona taka krągła??? Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doberek! Menrzuś! Coś Ty z Sylwą zrobił, że ona taka krągła???[/quote] To jest pytanie do Danusi - codziennie go zadaję:cool3: Cześć Iza - myślałem już, że zapomniałaś o nas Quote
Asior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 witam wszystkich :loveu: ja klikam z pracy i zawalona jestem robotą :/ tydzień nieobecności i takie zaległości :/ Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Asior']witam wszystkich :loveu: ja klikam z pracy i zawalona jestem robotą :/ tydzień nieobecności i takie zaległości :/[/quote] I znowu charakterystyczne pisma do sądów i Prokuratury :evil_lol: Cześć Asiorku Quote
kochana-umka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 witam serdecznie, jestem na forum dopiero od wczoraj, i dzisiaj przeczytałam tą całą historie, cały czas ryczałam, nie do wiary jak mozna było tak skrzywdzić psiaczka:-( nawet nie macie pojęcia jak bardzo ale to bardzo jestem szczęśliwa że istnieje na świecie ktoś taki jak Danusia i męrzuś:multi: [SIZE=4][SIZE=2] boksiunia wygląda cudownie,i jest na pewno z wami bardzo szczęśliwa.[SIZE=4] wielgachna buzka Jesteście wspaniali:laola: [/SIZE][/SIZE][/SIZE] Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Danusia12'] Imbirka uciekła....[/quote] Nie uciekłam, jestem, już jestem:cool3: przyszłam Was odwiedzić i na kawkę:p w pracy mam kocioł, wszyscy chorzy, :razz: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='kochana-umka']witam serdecznie, jestem na forum dopiero od wczoraj, i dzisiaj przeczytałam tą całą historie, cały czas ryczałam, nie do wiary jak mozna było tak skrzywdzić psiaczka:-( nawet nie macie pojęcia jak bardzo ale to bardzo jestem szczęśliwa że istnieje na świecie ktoś taki jak Danusia i męrzuś:multi: [SIZE=4] [SIZE=4]boksiunia wygląda cudownie,i jest na pewno z wami bardzo szczęśliwa. [SIZE=4]wielgachna buzka[/SIZE] [SIZE=4]Jesteście wspaniali:laola:[/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/quote] A daj spokój dziewczyno :oops: Teraz to jest sama przyjemność. Lepiej powiedz o swoich zwierzakach :lol: Zazdroszczę samozaparcia w czytaniu :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Imbir1']Nie uciekłam, jestem, już jestem:cool3: przyszłam Was odwiedzić i na kawkę:p w pracy mam kocioł, wszyscy chorzy, :razz:[/quote] O....... Imbirka :crazyeye: Teraz na kawusię? Teraz to sie lanczyk kończy:evil_lol: Nie daj się zarzucic papierami :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ale tak bym się drugiej kawki napiła, mogę?????:roll: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Imbir1']ale tak bym się drugiej kawki napiła, mogę?????:roll:[/quote] A dam Ci nawet w tym największym kubasie - nie będę Ci żałował przecież :evil_lol: Quote
kochana-umka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no dobra to piszę; mam sunię bokserkę o imieniu Uma, ma już trzy latka i jest niesamowicie energicznym psiakiem, strasznie nie lubi zostawać sama bo wtedy się ostro mści na wszystkim co jest w zasięgu mordeczki, nie wiem dlaczego ale strasznie nie lubi dużych psów, a najgorsze jest to że nienawidzi bokserów:-( jest strasznym samolubkiem[ chyba?], ale strasznie ją wszyscy kochamy i jest naszym oczkiem w głowie. Postaram się wrzucić parę fotek, dwie już są w galerii Pozdrawiam serdecznie:bigcool::Dog_run: Quote
Imbirka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Danusia12']A dam Ci nawet w tym największym kubasie - nie będę Ci żałował przecież :evil_lol:[/quote] ale fajnie, nareszcie kawusia, jak się tutaj u Was trochę zbunkruję to może w spokoju ją wypiję:cool3: Quote
Asior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Danusia12']I znowu charakterystyczne pisma do sądów i Prokuratury :evil_lol: Cześć Asiorku[/quote] cześć menrzusku :loveu: A żebysd wiedział...tony pism do sądu i prokuratury!!!!!:angryy: ehhhh kiedy ja na to poodpisuje :/ Quote
Agniest Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Danusia12']Mnie :evil_lol: :diabloti:[/quote] Menrzuś słodkości ty moja :cool3: ( a Asior nie zazdrosny?) a ja wredna :eviltong: dzisiaj tak mało czasu dla ciebie miałam :oops: :oops: ..... praca i praca..... Cześć Umka :multi: Naprawdę przeczytałaś to wszystko ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts