Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior, zdjęcia mi się nie otwierają, buuuu, nawet na twoim wątku :(
ale pewnie kruszynka fajna :)

Menrzuś, a jak zdrówko waszych pociech ? Argon też przeziębiony ?

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też je widzę - taki Tośkowy sierściaczek :evil_lol: Ty masz zdrowie Asiorku :loveu:

I nie byłem u wetki. Wczoraj i dzisiaj daliśmy obojgu aspirynkę i wyglada dobrze - obie mordy jedzą łapczywie tak, jakby chciały nadrobić to czego przez poprzedni dzień nie zjadły. Znowu wariacko sie bawia - wygląda na to, że będzie dobrze. Jak sie nie pogorszy to pojadę do wetki w piątek na drugą turę szczepień

Posted

no to dobrze, że to nic poważnego :) widzisz Menrzuś, nawet kompa domowego podłączyłam, żeby sprawdzić jak wasze zdrówko :)
Acha, jak Beta była przeziębiona, to wet kazał mi dawać Rutinoscorbin, też pomaga. No to do jutra. Pa :)

Posted

[quote name='Agniest']no to dobrze, że to nic poważnego :) widzisz Menrzuś, nawet kompa domowego podłączyłam, żeby sprawdzić jak wasze zdrówko :)
Acha, jak Beta była przeziębiona, to wet kazał mi dawać Rutinoscorbin, też pomaga. No to do jutra. Pa :)[/quote]

Dzięki Agniest :loveu:

Do jutra

Posted

[quote name='Asior']a co tu tak cicho??????[/quote]

Myślisz, że ja wiem?

Imbirka uciekła, Szyszka gdzieś się zawieruszyła tylko Shirrrapeira czasami wpada :loveu: no i Agniest :)

Cichooooo

Posted

ale foty!!!:multi: :multi: :multi:
hmmmmmm.... niedlugo bedzie bardziej pasowac imie Grubusia lub Grubcia:loveu:
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/5649/p2180005uc7.jpg[/IMG]

chociaz przy Argonie sprawia wrazenie kruszynki:lol:
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/9144/p2180001gr2.jpg[/IMG]

to jest sport!! naogladali sie Malysza??:evil_lol:
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/4112/p2180010qg2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='szyszka.fr']ja Ci dam!! zawieruszyla sie:evil_lol: .. tez cos!
ledwo sie wczolgalam do domu, u Tz-ta musialam sie zameldowac:evil_lol:[/quote]

Szyszka!!!! ajajajaj :loveu:

A gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było, co?

Posted

Tak, Sylwa to już nie jest chuderlaczek - raczej baleronik. Danka dba o nia jak może (oczywiście kosztem Menrzusia..... eeeech życie)

Przyjrzyj sie (troche to dziwnie zabrzmi) pośladkom Argona - same mięśnie. On w ogóle jest prawdziwym mięśniakiem :evil_lol: ale w głowie tez coś ma :p

Posted

[quote name='Danusia12']Tak, Sylwa to już nie jest chuderlaczek - raczej baleronik. Danka dba o nia jak może (oczywiście kosztem Menrzusia..... eeeech życie)

Przyjrzyj sie (troche to dziwnie zabrzmi) pośladkom Argona - same mięśnie. On w ogóle jest prawdziwym mięśniakiem :evil_lol: ale w głowie tez coś ma :p[/quote]
tzn. ze chudniesz w oczach:evil_lol: biedaku
szczerze mowiac cieplo mi sie robi na sercu jak widze jej sadelko:lol:

caly Argon jest cudny, posladki tez:evil_lol: , macho-men:loveu:

Posted

[quote name='szyszka.fr']tzn. ze chudniesz w oczach:evil_lol: biedaku
szczerze mowiac cieplo mi sie robi na sercu jak widze jej sadelko:lol:

calu Argon jest cudny, posladki tez:evil_lol: , macho-men:loveu:[/quote]

Tu żeś dała..... ja nie chudnę - ja sie zapadam w sobie :eviltong:

Sylwę czeka ostra dieta, bo brzuchem po ziemi jeździ :lol: ale dalej jest taka łapczywa jak była - kiedy zrozumie, że zawsze michę dostanie?

Macho-man? Osobisty ochroniarz Sylwy :evil_lol: Tak go sobie wychowała :diabloti:

Posted

[quote name='szyszka.fr']slowo daje! dzisiaj pierwszy dzien
szefowej kamien spadl z serca
to byl Wielki Powrot Krasnala:diabloti:[/quote]

Taaaa - Wielkie Wejście Krasnala, a szefowa :modla: :modla: :modla: bez Ciebie firma sie wali :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Tu żeś dała..... ja nie chudnę - ja sie zapadam w sobie :eviltong:

Sylwę czeka ostra dieta, bo brzuchem po ziemi jeździ :lol: ale dalej jest taka łapczywa jak była - kiedy zrozumie, że zawsze michę dostanie?

Macho-man? Osobisty ochroniarz Sylwy :evil_lol: Tak go sobie wychowała :diabloti:[/quote]
zrozumie w koncu... cierpliwosci

dobrze wychowala, cwana babka z niej:evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Taaaa - Wielkie Wejście Krasnala, a szefowa :modla: :modla: :modla: bez Ciebie firma sie wali :evil_lol:[/quote]
hahaha jak bylam chora to mialam wlasnie takie wrazenie
bo gadala "akurat gdy jestes potrzebna"
spoko bo na codzien to ja za lampe robie?

Posted

[quote name='szyszka.fr']zrozumie w koncu... cierpliwosci

dobrze wychowala, cwana babka z niej:evil_lol:[/quote]

Czemu zawsze kobitki są za kobitkami? Nie pojmę tego chyba:shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']hahaha jak bylam chora to mialam wlasnie takie wrazenie
bo gadala "akurat gdy jestes potrzebna"
spoko bo na codzien to ja za lampe robie?[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: Za taką malutką lampę??:evil_lol: :evil_lol: No co Ty, bez Ciebie szefowa to by :grab:

Posted

[quote name='Danusia12']Czemu zawsze kobitki są za kobitkami? Nie pojmę tego chyba:shake: :evil_lol:[/quote]
nie zawsze:mad:
ale takiego ochroniarza to i ja bym chciala
dlatego popieram
poza tym po takich strasznych przejsciach zasluzyla na to, zeby piekny, napakowany byczek pilnowal coby niuni krzywda sie nie dziala:diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']:evil_lol: :evil_lol: Za taką malutką lampę??:evil_lol: :evil_lol: No co Ty, bez Ciebie szefowa to by :grab:[/quote]
ta:evil_lol: wystarczy nie isc do pracy kilka dni i od razu WAZNY sie czlowiek robi:evil_lol:

tak powaznie to choc zmeczona, ale ciesze sie, ze juz na chodzie jestem:lol: