Agniest Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asior, zdjęcia mi się nie otwierają, buuuu, nawet na twoim wątku :( ale pewnie kruszynka fajna :) Menrzuś, a jak zdrówko waszych pociech ? Argon też przeziębiony ? Quote
Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jejqu to niewiem czemu sie nie otwierają....wszyscy je widzą :( Quote
shirrrapeira Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja widze zdjecia, sliczne zdjecia slicznej kruszynki. Menrzusiu a ci tam z psiaczkami. Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja też je widzę - taki Tośkowy sierściaczek :evil_lol: Ty masz zdrowie Asiorku :loveu: I nie byłem u wetki. Wczoraj i dzisiaj daliśmy obojgu aspirynkę i wyglada dobrze - obie mordy jedzą łapczywie tak, jakby chciały nadrobić to czego przez poprzedni dzień nie zjadły. Znowu wariacko sie bawia - wygląda na to, że będzie dobrze. Jak sie nie pogorszy to pojadę do wetki w piątek na drugą turę szczepień Quote
Agniest Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 no to dobrze, że to nic poważnego :) widzisz Menrzuś, nawet kompa domowego podłączyłam, żeby sprawdzić jak wasze zdrówko :) Acha, jak Beta była przeziębiona, to wet kazał mi dawać Rutinoscorbin, też pomaga. No to do jutra. Pa :) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Agniest']no to dobrze, że to nic poważnego :) widzisz Menrzuś, nawet kompa domowego podłączyłam, żeby sprawdzić jak wasze zdrówko :) Acha, jak Beta była przeziębiona, to wet kazał mi dawać Rutinoscorbin, też pomaga. No to do jutra. Pa :)[/quote] Dzięki Agniest :loveu: Do jutra Quote
shirrrapeira Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tez sie ciesze, ze to nic powaznego u waszych psow. Ciesze sie, bo nie chcialabym zeby im cos bylo. Menrzusiu ciesze sie, ze to nic powaznego. Jak sie czuja pieski. Dobrze, ze jedza. Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asior']a co tu tak cicho??????[/quote] Myślisz, że ja wiem? Imbirka uciekła, Szyszka gdzieś się zawieruszyła tylko Shirrrapeira czasami wpada :loveu: no i Agniest :) Cichooooo Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja Ci dam!! zawieruszyla sie:evil_lol: .. tez cos! ledwo sie wczolgalam do domu, u Tz-ta musialam sie zameldowac:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ale foty!!!:multi: :multi: :multi: hmmmmmm.... niedlugo bedzie bardziej pasowac imie Grubusia lub Grubcia:loveu: [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/5649/p2180005uc7.jpg[/IMG] chociaz przy Argonie sprawia wrazenie kruszynki:lol: [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/9144/p2180001gr2.jpg[/IMG] to jest sport!! naogladali sie Malysza??:evil_lol: [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/4112/p2180010qg2.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja Ci dam!! zawieruszyla sie:evil_lol: .. tez cos! ledwo sie wczolgalam do domu, u Tz-ta musialam sie zameldowac:evil_lol:[/quote] Szyszka!!!! ajajajaj :loveu: A gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było, co? Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak, Sylwa to już nie jest chuderlaczek - raczej baleronik. Danka dba o nia jak może (oczywiście kosztem Menrzusia..... eeeech życie) Przyjrzyj sie (troche to dziwnie zabrzmi) pośladkom Argona - same mięśnie. On w ogóle jest prawdziwym mięśniakiem :evil_lol: ale w głowie tez coś ma :p Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka!!!! ajajajaj :loveu: A gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było, co?[/quote] w pracy[IMG]http://www.moge.pl/gadu-gadu/download/emoty/36_1_13.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dobra, dobra - a ja w to uwierzę :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']Tak, Sylwa to już nie jest chuderlaczek - raczej baleronik. Danka dba o nia jak może (oczywiście kosztem Menrzusia..... eeeech życie) Przyjrzyj sie (troche to dziwnie zabrzmi) pośladkom Argona - same mięśnie. On w ogóle jest prawdziwym mięśniakiem :evil_lol: ale w głowie tez coś ma :p[/quote] tzn. ze chudniesz w oczach:evil_lol: biedaku szczerze mowiac cieplo mi sie robi na sercu jak widze jej sadelko:lol: caly Argon jest cudny, posladki tez:evil_lol: , macho-men:loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']Dobra, dobra - a ja w to uwierzę :diabloti:[/quote] slowo daje! dzisiaj pierwszy dzien szefowej kamien spadl z serca to byl Wielki Powrot Krasnala:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']tzn. ze chudniesz w oczach:evil_lol: biedaku szczerze mowiac cieplo mi sie robi na sercu jak widze jej sadelko:lol: calu Argon jest cudny, posladki tez:evil_lol: , macho-men:loveu:[/quote] Tu żeś dała..... ja nie chudnę - ja sie zapadam w sobie :eviltong: Sylwę czeka ostra dieta, bo brzuchem po ziemi jeździ :lol: ale dalej jest taka łapczywa jak była - kiedy zrozumie, że zawsze michę dostanie? Macho-man? Osobisty ochroniarz Sylwy :evil_lol: Tak go sobie wychowała :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']slowo daje! dzisiaj pierwszy dzien szefowej kamien spadl z serca to byl Wielki Powrot Krasnala:diabloti:[/quote] Taaaa - Wielkie Wejście Krasnala, a szefowa :modla: :modla: :modla: bez Ciebie firma sie wali :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']Tu żeś dała..... ja nie chudnę - ja sie zapadam w sobie :eviltong: Sylwę czeka ostra dieta, bo brzuchem po ziemi jeździ :lol: ale dalej jest taka łapczywa jak była - kiedy zrozumie, że zawsze michę dostanie? Macho-man? Osobisty ochroniarz Sylwy :evil_lol: Tak go sobie wychowała :diabloti:[/quote] zrozumie w koncu... cierpliwosci dobrze wychowala, cwana babka z niej:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']Taaaa - Wielkie Wejście Krasnala, a szefowa :modla: :modla: :modla: bez Ciebie firma sie wali :evil_lol:[/quote] hahaha jak bylam chora to mialam wlasnie takie wrazenie bo gadala "akurat gdy jestes potrzebna" spoko bo na codzien to ja za lampe robie? Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']zrozumie w koncu... cierpliwosci dobrze wychowala, cwana babka z niej:evil_lol:[/quote] Czemu zawsze kobitki są za kobitkami? Nie pojmę tego chyba:shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='szyszka.fr']hahaha jak bylam chora to mialam wlasnie takie wrazenie bo gadala "akurat gdy jestes potrzebna" spoko bo na codzien to ja za lampe robie?[/quote] :evil_lol: :evil_lol: Za taką malutką lampę??:evil_lol: :evil_lol: No co Ty, bez Ciebie szefowa to by :grab: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']Czemu zawsze kobitki są za kobitkami? Nie pojmę tego chyba:shake: :evil_lol:[/quote] nie zawsze:mad: ale takiego ochroniarza to i ja bym chciala dlatego popieram poza tym po takich strasznych przejsciach zasluzyla na to, zeby piekny, napakowany byczek pilnowal coby niuni krzywda sie nie dziala:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Danusia12']:evil_lol: :evil_lol: Za taką malutką lampę??:evil_lol: :evil_lol: No co Ty, bez Ciebie szefowa to by :grab:[/quote] ta:evil_lol: wystarczy nie isc do pracy kilka dni i od razu WAZNY sie czlowiek robi:evil_lol: tak powaznie to choc zmeczona, ale ciesze sie, ze juz na chodzie jestem:lol: Quote
Recommended Posts