Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zdjęcie łóżkowe, ale nie nocne :eviltong: [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/8169/p2210002oq1.jpg[/IMG] Quote
shirrrapeira Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jakie piekne nakolderniki. Spia z Wami w lozku w nocy?? Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dziendobry! fajna fotka:lol: w koncu widac jeden z najwazniejszych obowiazkow- mizianko:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [B]Shirrrapeira[/B] - a jak myślisz? Pewnie że z nami śpią :lol: [B]Szyszka[/B] - A Sylwa po mizianku hyc pod kołdrę :p Cześć dziewczyny :multi: Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Danusia12'][B]Shirrrapeira[/B] - a jak myślisz? Pewnie że z nami śpią :lol: [B]Szyszka[/B] - A Sylwa po mizianku hyc pod kołdrę :p Cześć dziewczyny :multi:[/quote] myslales, ze bedzie inaczej?:evil_lol: bosery to psy luksusowe- tzn. wiedza jak kozystac z luksusowych kanap, luzek i poduszek:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale Argonowi to jest za gorąco pod kołdrą - po prostu spycha mnie z łóżka. On nie lubi ścisku :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Danusia12']Ale Argonowi to jest za gorąco pod kołdrą - po prostu spycha mnie z łóżka. On nie lubi ścisku :evil_lol:[/quote] i widac kto rzadzi:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pewnie, że ja - przecież to widać :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Danusia12']Pewnie, że ja - przecież to widać :evil_lol:[/quote] taaaaa:cool3: ,a Argon z dobrego serca Cie spycha, zebys sie dobrze wyspal troche gimnastyki nie zaszkodzi;) Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Danusia12']Robi mi masaż pleców:eviltong:[/quote] popatrz jaki troskliwy:evil_lol: co Ty bys bez niego zrobil?? Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Napewno bym nie kupował co chwila nowych piżam :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Danusia12']Napewno bym nie kupował co chwila nowych piżam :diabloti:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: widzisz? a tak co rusz masz nowa:evil_lol: pelna klasa:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pawel byl bardzo przeciwny temu by pies spal z nami w luzku i wlazil na kanapy goraco na ten temat dyskutowalismy poszlismy na kompromis: kanapa ok, ale nie luzko (zagrozilam spaniem na wycieraczce i pomoglo) mysle, ze w praniu i tak wyjdzie kto gdzie spi:cool3: :diabloti: Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a ja wróciłam ze schroniska brudna jak cholera :D aale szczęsliwa....o Krystiana teraz będą zabiegać dwie rodziny :D Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Asior']a ja wróciłam ze schroniska brudna jak cholera :D aale szczęsliwa....o Krystiana teraz będą zabiegać dwie rodziny :D[/quote] To Ty jako mamusia chrzestna będziesz decydować, co? Ale nie dziwię się, że Krystek znalazł rodzinę - wyjątkowo ładny pies - tylko ten charakter. Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='szyszka.fr']Pawel byl bardzo przeciwny temu by pies spal z nami w luzku i wlazil na kanapy goraco na ten temat dyskutowalismy poszlismy na kompromis: kanapa ok, ale nie luzko (zagrozilam spaniem na wycieraczce i pomoglo) mysle, ze w praniu i tak wyjdzie kto gdzie spi:cool3: :diabloti:[/quote] My mielismy Argona od małego. Raz sie pozwoliło, to potem już tak poszło. A jak u Was będzie - pierwsze dni rozstrzygną. A jeszcze jak dasz Pawłowi znaleźć tego boksia - to bedą sie jeszcze do siebie nocą przytulac:diabloti: Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 tylko kogo ja będe kochac w schronisku :( jak mi Krystka zabiorą :( w tajemnicy Wam powiem, ze mam już nową miłość na oku......... :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Asior']tylko kogo ja będe kochac w schronisku :( jak mi Krystka zabiorą :( w tajemnicy Wam powiem, ze mam już nową miłość na oku......... :p[/quote] hehe - sunia jakaś? Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 niee oooolbrzymi terier rosyjski..zdjęcia później :) Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Asior']niee oooolbrzymi terier rosyjski..zdjęcia później :)[/quote] Widzę, że zmieniasz preferencje :evil_lol: Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 eeeee ja zawsze lubiłam duuuuuże...... samcorki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Asior']eeeee ja zawsze lubiłam duuuuuże...... samcorki :evil_lol:[/quote] To Tosiek był tylko wyjątkiem?I Nietoperz też ? :evil_lol: Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ooj ja kocham wielgusy ale nie mogę sobie na takie pozwolić :] jak się nie ma co się lubi...... Quote
Recommended Posts