Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']eeeee, znam takich co by jednak pomyśleli, ze maleństwu trzeba dać jeść:eviltong:[/quote] W dobrym towarzystwie widać obracasz się:eviltong: Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']W dobrym towarzystwie widać obracasz się:eviltong:[/quote] w jak najlepszym:p Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']w jak najlepszym:p[/quote] Gratuluję dobrego gustu :p Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witam Menrzusia Danusię Argona i ofkors Sylwę Przeczytałam wzystkie posty i strasznie wam zazdroszcze 2 faflunów. Jeśli można będe częściej wpadać a dla was moje psisko [IMG]http://images20.fotosik.pl/78/e94ed23b27fa9c6amed.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']Gratuluję dobrego gustu :p[/quote] zawsze miałam dobry gust:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Anka12']Witam Menrzusia Danusię Argona i ofkors Sylwę [B] Przeczytałam wzystkie posty[/B] i strasznie wam zazdroszcze 2 faflunów. Jeśli można będe częściej wpadać a dla was moje psisko [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: naprawdę???????? gratuluję samozaparcia:evil_lol::lol: Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Anka :) w imieniu Menrzusia oczywiście, bo chyba sobie drzemkę południową uciął i zielonym nie mryga :evil_lol: . Bernardyn jest super !!! chcę go do domu !!! niestety nie mogę.....:p Na szczęście sprawa się wyjaśniła - szef wie o psie, mamy się nim opiekować do piątku, bo wyjazd mu się przedłużył (miał wrócić dzisiaj :angryy: ). Zero odpowiedzialności ! No to teraz w pracy zamieniam się w nianię, papiery rzucam w kąt i szczeniaka bawię ;) ;) Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witam wszystkich serdecznie!:lol: Agniest- taka prace to bym chciala:evil_lol: gratuluje wyjatkowego towarzystwa:lol: Menrzus pewnie z faflakami na spacerku? Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='szyszka.fr'] Agniest- taka prace to bym chciala:evil_lol: gratuluje wyjatkowego towarzystwa:lol: [/quote] no, bez stresu, wręcz z ogromną radością teraz w pracy siedzę :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']no, bez stresu, wręcz z ogromną radością teraz w pracy siedzę :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: nie dziwie sie mysle, ze gdyby mozna bylo do pracy zabierac swojego faflaka atmosfera od razu bylaby lepsza i mniej stresujaca:evil_lol: jeszcze wrazie gdyby szef sie rzucal, faflak od razu by go ustawil:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Anka12']Witam Menrzusia Danusię Argona i ofkors Sylwę Przeczytałam wzystkie posty i strasznie wam zazdroszcze 2 faflunów. Jeśli można będe częściej wpadać a dla was moje psisko [/quote] A wpadaj dzieczyno, tyko często, bo nie wiem, czy drugi raz się zdobędziesz na trud gonienia uciekających postów:evil_lol: :p Cześć Anka:multi: Chociaż widzę, że Ciebie już tutaj przywitano:evil_lol: Powiedz coś o psinie - nawet nie wiem jak sie wabi:shake: a wygląda fantastycznie Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']zawsze miałam dobry gust:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: naprawdę???????? gratuluję samozaparcia:evil_lol::lol:[/quote] ty to jesteś na bieżąco - nie znasz trudów przedzierania się przez setki stron:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']cześć Anka :) w imieniu Menrzusia oczywiście, bo chyba sobie drzemkę południową uciął i zielonym nie mryga :evil_lol: . Bernardyn jest super !!! chcę go do domu !!! niestety nie mogę.....:p Na szczęście sprawa się wyjaśniła - szef wie o psie, mamy się nim opiekować do piątku, bo wyjazd mu się przedłużył (miał wrócić dzisiaj :angryy: ). Zero odpowiedzialności ! No to teraz w pracy zamieniam się w nianię, papiery rzucam w kąt i szczeniaka bawię ;) ;)[/quote] No ładnie - już w moim imieniu tutaj gadają:evil_lol: Z pieskami byłem na dłuuugim siku:eviltong: Ty to masz ekscytującą pracę - ale na premię to nie licz:shake: Pstryknij jemu fotkę jutro i wstaw - będziemy wiedzieli o kim mowa:lol: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam wszystkich serdecznie!:lol: Agniest- taka prace to bym chciala:evil_lol: gratuluje wyjatkowego towarzystwa:lol: Menrzus pewnie z faflakami na spacerku?[/quote] Jakbyś zgadła :lol: Czekam na meldunek:cool1: Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']Jakbyś zgadła :lol: Czekam na meldunek:cool1:[/quote] melduje, ze jestem:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']melduje, ze jestem:diabloti:[/quote] Mialaś zameldować, że już jest z Toba lepiej :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']Mialaś zameldować, że już jest z Toba lepiej :eviltong:[/quote] przeciez klamac nie bede mam wrazenie, ze to siedzenie w domu mnie wykancza, bo jest gorzej:shake: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']przeciez klamac nie bede mam wrazenie, ze to siedzenie w domu mnie wykancza, bo jest gorzej:shake:[/quote] No to do łóżka, a nie wyziębiać sie przed kompem:shake: Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']No to do łóżka, a nie wyziębiać sie przed kompem:shake:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kompa mam w pokoju, a klawiature i myszke bezprzewodowa wiec grzeje tylek i klikam:evil_lol: czasami tylko zapadajac w 3-godzinna drzemke Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']A wpadaj dzieczyno, tyko często, bo nie wiem, czy drugi raz się zdobędziesz na trud gonienia uciekających postów:evil_lol: :p Cześć Anka:multi: Chociaż widzę, że Ciebie już tutaj przywitano:evil_lol: Powiedz coś o psinie - nawet nie wiem jak sie wabi:shake: a wygląda fantastycznie[/quote] To jest mój Joker 4 - letni labek biszkoptowy po za tym przylepa i całuśnik Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='szyszka.fr']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kompa mam w pokoju, a klawiature i myszke bezprzewodowa wiec grzeje tylek i klikam:evil_lol: czasami tylko zapadajac w 3-godzinna drzemke[/quote] Jeżeli masz siłe pisać, to tak całkiem źle z Tobą nie jest:evil_lol: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']to ja do kawusi też się przysiadam:multi: za ciasto dziękuję, po wczorajszym mam przesyt:razz: [B]może być ptasie mleczko:p[/B] a tak wogóle to dzieńdobry:lol:[/QUOTE] co ??? czy ktoś powiedział PTASIE MLECZKO ?????????:-o słyszę to, słyszę :multi: [SIZE="7"][B]ASIOREK chce ptasie mleczko!!!!!!!![/B][/SIZE] hmm tak wogóle to dzińdoberek...... właśnie wstałam i pałaszuje śniadanko :D pierwsza noc (a raczej dzień ;P ) bez majaków u młodego...uffff jak fajnie :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Anka12']To jest mój Joker 4 - letni labek biszkoptowy po za tym przylepa i całuśnik[/quote] Jak każdy labek :p Łózkowiec? Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 rety, Asior, ale wjście:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Asior']co ??? czy ktoś powiedział PTASIE MLECZKO ?????????:-o słyszę to, słyszę :multi: [SIZE=7][B]ASIOREK chce ptasie mleczko!!!!!!!![/B][/SIZE] hmm tak wogóle to dzińdoberek...... właśnie wstałam i pałaszuje śniadanko :D pierwsza noc (a raczej dzień ;P ) bez majaków u młodego...uffff jak fajnie :loveu:[/quote] ASIORKAAAAA - cześć - ptasie mleczko Imbirka zjadła. Wszysto do okruszka:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Imbir1']rety, Asior, ale wjście:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::diabloti:[/quote] racja:evil_lol: :evil_lol: malo mnie z luzka nie zwalilo:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts