szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :diabloti: :diabloti: ale to zabrzmialo:diabloti: "powalilo":evil_lol: grypa mnie meczy od soboty, wciaz walcze Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tiaaaa, od momentu jak TZ wyjechał, tak? :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 to tylko dziwny zbieg okolicznosci:diabloti: :diabloti: a tak powarznie to gdy go odprowadzalam i czekalismy na autobus to strasznie wialo, potem jeszcze zabralam sie za mycie okien i zalatwilam sie na cacy Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :diabloti: :diabloti: Smutek topiłaś w pracy? To był błąd :evil_lol: Trzeba było sobie pifka kupić, trochę chipsów czy orzeszków..... Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ha! nie pomyslalam ubzduralam sobie mycie okien ,pranie firanek i mam za swoje "kto sie ceni, ten sie leni":evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ponoć "gupich" sie nie sieje:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 oj bo nie bedzie Ci do smiechu:mad: Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :diabloti: :diabloti: dobra chyba mam za miekkie serce:evil_lol: jak Ci minal dzionek , ciezko? caly dzien poza dogo:roll: Quote
AgaiTheta Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nie bojaj się Menrzuś już przypędziłam i cię własną klatą obronie jak cuś :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 szyszka.fr napisał(a)::diabloti: :diabloti: dobra chyba mam za miekkie serce:evil_lol: jak Ci minal dzionek , ciezko? caly dzien poza dogo:roll: Tak rzucało mną to tu, to tam :p Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czesc Aga! patrz menrzus jak o Ciebie tu dbaja od razu wyczula zes w klopotach:evil_lol: pilnuja Cie czy co? Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):Nie bojaj się Menrzuś już przypędziłam i cię własną klatą obronie jak cuś :diabloti: :modla: :modla: :modla: :modla: Dzięki Ci o Ago - na Tobie zawsze można polegać:loveu: Dawno Ciebie nie było:-( Widziałem fotki Thety - fantastyczne, tylko trzeba się domyslać gdzie ona jest na tym śniegu :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 sa takie dni, ze bez dopalacza sie nie nadaza czasem mysle, ze przydalby mi sie motor w ....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):Czesc Aga! patrz menrzus jak o Ciebie tu dbaja od razu wyczula zes w klopotach:evil_lol: pilnuja Cie czy co? A cożeś myślała - Menrzuś jest tylko jeden :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):sa takie dni, ze bez dopalacza sie nie nadaza czasem mysle, ze przydalby mi sie motor w ....:evil_lol: To byłby motorek, a nie motor :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 witajcie pofifrańcy, nie było mnie bo na pwp byłam, a zaglądam do Was i jestem na bieżąco :loveu: nioo moja Thetka jest niewidoczna przez okres śniegowy ale za to przez resztę roku się nie ukryje :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Danusia12 napisał(a):A cożeś myślała - Menrzuś jest tylko jeden :evil_lol: :eviltong: jedyny w swoim rodzaju:evil_lol: zmywam sie jutro wstaje wczesnie jeszcze tylko lekarstwa i lulu dobranoc:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):witajcie pofifrańcy, nie było mnie bo na pwp byłam, a zaglądam do Was i jestem na bieżąco :loveu: nioo moja Thetka jest niewidoczna przez okres śniegowy ale za to przez resztę roku się nie ukryje :loveu: Pofifrańcy?:crazyeye: :lol: Teraz to już pośniegach - widać ją pewnie z daleka:lol: Czy już nigdy nie zobaczę zielonego światełka przy Twoim avatarku? Quote
szyszka.fr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):witajcie pofifrańcy, nie było mnie bo na pwp byłam, a zaglądam do Was i jestem na bieżąco :loveu: glupio troche ,ale zapytam co to pwp? Quote
Menrzuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):jedyny w swoim rodzaju:evil_lol: zmywam sie jutro wstaje wczesnie jeszcze tylko lekarstwa i lulu dobranoc:loveu: Dobranoc Szyszko - i trzymaj się :loveu: Quote
Asior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']glupio troche ,ale zapytam co to pwp? hi hi hi :evil_lol: Psy w Potrzebie :cool3: Quote
Recommended Posts