Menrzuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='szyszka.fr']dzieki za zdjecia ja jednak padam dobranoc wszystkim ps. Menrzus dobrze, ze juz ok i nastepnym razem poprostu powiedz, ze masz migrene:evil_lol:[/quote] Zdrowiej Szyszko - jutro meldujesz, że już jest z Tobą lepiej Dobrze, powiem Jeszcze troche zdjęć postaram sie wkleić Dobrej nocy :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aga też chyba przysnęła - dobrej nocki Agusiu:p Quote
AgaiTheta Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jaaaaa nie nie :crazyeye: klikam na gg, dzisiaj mam smutny dzionek :-( moja przyjaciółka straciła noszoną w brzusiu dzidzię i tak mam kolejny etap zastanawiania się nad tym co istotne w życiu :cool1: ...ale trzeba trzymać się w koopie! Quote
Menrzuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie mam jak wyjąc z aparatu - jutro kupię kabelek :p Quote
Menrzuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='AgaiTheta']Jaaaaa nie nie :crazyeye: klikam na gg, dzisiaj mam smutny dzionek :-( moja przyjaciółka straciła noszoną w brzusiu dzidzię i tak mam kolejny etap zastanawiania się nad tym co istotne w życiu :cool1: ...ale trzeba trzymać się w koopie![/quote] Nie mam jak tego skomentować. Że współczuję? To mało Quote
AgaiTheta Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 trzeba nosa podnieść i iść swoją ścieżką, widać tak ma być, dać od siebie cosik, by nie było samotności i pomóc przejść smutek, po kolana czy po pas ugnojeni - nie ważne! ważne, że wśród przychylnych nam osób ;) Quote
Menrzuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='AgaiTheta']trzeba nosa podnieść i iść swoją ścieżką, widać tak ma być, dać od siebie cosik, by nie było samotności i pomóc przejść smutek, po kolana czy po pas ugnojeni - nie ważne! ważne, że wśród przychylnych nam osób ;)[/quote] :modla: :modla: :modla: :modla: święte słowa Quote
Asior Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Danusia12']Okopałem się i leczę doła. Witaj Agniest - nareszcie zdrowa[/QUOTE] Ty wiesz, ze należy Ci się kop w odbyt :mad: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Asior']Ty wiesz, ze należy Ci się kop w odbyt :mad:[/quote] ASIORKAAAAA - witam:loveu: :crazyeye: co? w odbyt? Jezusicku, zostaw moją..... :eviltong: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 tak tak :mad: jescze raz nam taki numer zrób :angryy: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Asior']tak tak :mad: jescze raz nam taki numer zrób :angryy:[/quote] To w odbyt? :placz: :placz: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nooo. wiesz :cool3: skoro lubisz :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Hej Hej kawusia gotowa, mamy jakieś ciasteczko? Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 to ja do kawusi też się przysiadam:multi: za ciasto dziękuję, po wczorajszym mam przesyt:razz: może być ptasie mleczko:p a tak wogóle to dzieńdobry:lol: Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 troszku się posuńcie, to i ja przysiądę :) witajcie :) Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Ptasie mleczko zawsze mam:p Aga - dzisiaj tylko kawałek szarlotki:shake: nic więcej nie mam. A dla Agniest co? o rany, kawusia i to czarna... mmmmm Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Menrzusiu słoneczko nasze jak dobrze że się już rozchmurzyłeś ;) wczoraj się martwiłam, jak wszyscy zresztą...... A wiecie co ja mam dziś w biurze ? :crazyeye: maleńkiego, słodkiego bernardyna...... nikt nie wie skąd się wziął. Ponoć wczoraj wieczorem ktoś go przywiózł jako prezent dla szefa. Stróż go wziął i zamknął w biurze..... szef ma przyjechać dopiero dziś po południu...... ciekawe co z tego wyniknie :shake: ale jakoś mi się ta sytuacja nie podoba - wiem, że szef ma już psa. Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']Menrzusiu słoneczko nasze jak dobrze że się już rozchmurzyłeś ;) wczoraj się martwiłam, jak wszyscy zresztą...... A wiecie co ja mam dziś w biurze ? :crazyeye: maleńkiego, słodkiego bernardyna...... nikt nie wie skąd się wziął. Ponoć wczoraj wieczorem ktoś go przywiózł jako prezent dla szefa. Stróż go wziął i zamknął w biurze..... szef ma przyjechać dopiero dziś po południu...... ciekawe co z tego wyniknie :shake: ale jakoś mi się ta sytuacja nie podoba - wiem, że szef ma już psa.[/quote] A zaraz tam słoneczko :oops: :oops: taki krągły jeszcze nie jestem:oops: Bierz ciacho lepiej, bo jeszcze bardziej mnie zawstydzisz:oops: i to z samego rana:razz: I co? łazi koło Ciebie? Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ciacho :loveu: już pochłaniam.... psiak jest super, podgryza mnie i chce się bawić. Cała już jestem w biało-brązowych kudłach :evil_lol: Tylko sobie tak myślę, że bestia chyba coś zjeść powinna ..... chyba się zaraz ubiorę i do sklepu wyskoczę, bo nie sądzę, żeby stróż coś dał mu w nocy do jedzenia :shake: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']ciacho :loveu: już pochłaniam.... psiak jest super, podgryza mnie i chce się bawić. Cała już jestem w biało-brązowych kudłach :evil_lol: Tylko sobie tak myślę, że bestia chyba coś zjeść powinna ..... chyba się zaraz ubiorę i do sklepu wyskoczę, bo nie sądzę, żeby stróż coś dał mu w nocy do jedzenia :shake:[/quote] I tu sie odzywa mamina opiekuńczość - facet by na to nie wpadł :loveu: Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Danusia12']I tu sie odzywa mamina opiekuńczość - facet by na to nie wpadł :loveu:[/quote] eeeee, znam takich co by jednak pomyśleli, ze maleństwu trzeba dać jeść:eviltong: Quote
Agniest Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Menrzuś, dlatego kobieta jest dopełnieniem mężczyzny :evil_lol: a teraz znikam na chwilę i do sklepu pędzę. normalnie rozbraja mnie swoją słodkością maleństwo....., to znaczy nie takie małe bo cały fotel zajmuje, ale tak na moje oko ma około 2-3 mies. W końcu będzie z niego kiedyś ponad 60 kg :loveu: A swoją drogą, kto przywozi szczeniaka do firmy i na noc zostawia ? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, dlatego kobieta jest dopełnieniem mężczyzny :evil_lol: a teraz znikam na chwilę i do sklepu pędzę. normalnie rozbraja mnie swoją słodkością maleństwo....., to znaczy nie takie małe bo cały fotel zajmuje, ale tak na moje oko ma około 2-3 mies. W końcu będzie z niego kiedyś ponad 60 kg :loveu: A swoją drogą, kto przywozi szczeniaka do firmy i na noc zostawia ? :angryy: :angryy: :angryy:[/quote] Ale jakim dopelnieniem! :evil_lol: To napewno facet wpadł na taki pomysł Quote
Recommended Posts