Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszka.fr']dzieki za zdjecia
ja jednak padam
dobranoc wszystkim
ps. Menrzus dobrze, ze juz ok i nastepnym razem
poprostu powiedz, ze masz migrene:evil_lol:[/quote]

Zdrowiej Szyszko - jutro meldujesz, że już jest z Tobą lepiej

Dobrze, powiem

Jeszcze troche zdjęć postaram sie wkleić

Dobrej nocy :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaaaa nie nie :crazyeye:

klikam na gg, dzisiaj mam smutny dzionek :-(
moja przyjaciółka straciła noszoną w brzusiu dzidzię i tak mam kolejny etap zastanawiania się nad tym co istotne w życiu :cool1:

...ale trzeba trzymać się w koopie!

Posted

[quote name='AgaiTheta']Jaaaaa nie nie :crazyeye:

klikam na gg, dzisiaj mam smutny dzionek :-(
moja przyjaciółka straciła noszoną w brzusiu dzidzię i tak mam kolejny etap zastanawiania się nad tym co istotne w życiu :cool1:

...ale trzeba trzymać się w koopie![/quote]

Nie mam jak tego skomentować. Że współczuję? To mało

Posted

trzeba nosa podnieść i iść swoją ścieżką, widać tak ma być, dać od siebie cosik, by nie było samotności i pomóc przejść smutek, po kolana czy po pas ugnojeni - nie ważne! ważne, że wśród przychylnych nam osób ;)

Posted

[quote name='AgaiTheta']trzeba nosa podnieść i iść swoją ścieżką, widać tak ma być, dać od siebie cosik, by nie było samotności i pomóc przejść smutek, po kolana czy po pas ugnojeni - nie ważne! ważne, że wśród przychylnych nam osób ;)[/quote]

:modla: :modla: :modla: :modla: święte słowa

Posted

Menrzusiu słoneczko nasze jak dobrze że się już rozchmurzyłeś ;)
wczoraj się martwiłam, jak wszyscy zresztą......

A wiecie co ja mam dziś w biurze ? :crazyeye: maleńkiego, słodkiego bernardyna...... nikt nie wie skąd się wziął. Ponoć wczoraj wieczorem ktoś go przywiózł jako prezent dla szefa. Stróż go wziął i zamknął w biurze..... szef ma przyjechać dopiero dziś po południu...... ciekawe co z tego wyniknie :shake: ale jakoś mi się ta sytuacja nie podoba - wiem, że szef ma już psa.

Posted

[quote name='Agniest']Menrzusiu słoneczko nasze jak dobrze że się już rozchmurzyłeś ;)
wczoraj się martwiłam, jak wszyscy zresztą......

A wiecie co ja mam dziś w biurze ? :crazyeye: maleńkiego, słodkiego bernardyna...... nikt nie wie skąd się wziął. Ponoć wczoraj wieczorem ktoś go przywiózł jako prezent dla szefa. Stróż go wziął i zamknął w biurze..... szef ma przyjechać dopiero dziś po południu...... ciekawe co z tego wyniknie :shake: ale jakoś mi się ta sytuacja nie podoba - wiem, że szef ma już psa.[/quote]

A zaraz tam słoneczko :oops: :oops: taki krągły jeszcze nie jestem:oops: Bierz ciacho lepiej, bo jeszcze bardziej mnie zawstydzisz:oops: i to z samego rana:razz:

I co? łazi koło Ciebie?

Posted

ciacho :loveu: już pochłaniam....
psiak jest super, podgryza mnie i chce się bawić. Cała już jestem w biało-brązowych kudłach :evil_lol:
Tylko sobie tak myślę, że bestia chyba coś zjeść powinna ..... chyba się zaraz ubiorę i do sklepu wyskoczę, bo nie sądzę, żeby stróż coś dał mu w nocy do jedzenia :shake:

Posted

[quote name='Agniest']ciacho :loveu: już pochłaniam....
psiak jest super, podgryza mnie i chce się bawić. Cała już jestem w biało-brązowych kudłach :evil_lol:
Tylko sobie tak myślę, że bestia chyba coś zjeść powinna ..... chyba się zaraz ubiorę i do sklepu wyskoczę, bo nie sądzę, żeby stróż coś dał mu w nocy do jedzenia :shake:[/quote]

I tu sie odzywa mamina opiekuńczość - facet by na to nie wpadł :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']I tu sie odzywa mamina opiekuńczość - facet by na to nie wpadł :loveu:[/quote]
eeeee, znam takich co by jednak pomyśleli, ze maleństwu trzeba dać jeść:eviltong:

Posted

Menrzuś, dlatego kobieta jest dopełnieniem mężczyzny :evil_lol:
a teraz znikam na chwilę i do sklepu pędzę.

normalnie rozbraja mnie swoją słodkością maleństwo....., to znaczy nie takie małe bo cały fotel zajmuje, ale tak na moje oko ma około 2-3 mies.
W końcu będzie z niego kiedyś ponad 60 kg :loveu:
A swoją drogą, kto przywozi szczeniaka do firmy i na noc zostawia ? :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Agniest']Menrzuś, dlatego kobieta jest dopełnieniem mężczyzny :evil_lol:
a teraz znikam na chwilę i do sklepu pędzę.

normalnie rozbraja mnie swoją słodkością maleństwo....., to znaczy nie takie małe bo cały fotel zajmuje, ale tak na moje oko ma około 2-3 mies.
W końcu będzie z niego kiedyś ponad 60 kg :loveu:
A swoją drogą, kto przywozi szczeniaka do firmy i na noc zostawia ? :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]

Ale jakim dopelnieniem! :evil_lol:

To napewno facet wpadł na taki pomysł