Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Doberek cud rodzinko! Przepraszam za mą dłuuuuuuuuugą nieobecność w tym oto miejscu! A czy mogę się dowiedzieć, gdzie i na której stronce są może jakieś nowe zdjęcia z życia rodzinki??? Dziękuję! Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Asior']ładnie...To kobite uspiłeś zeby tu na dogo poklikać zamiast iść do wyrezka i się do Danusi ładnie poprzytulać :mad: nooo ładnie :evil_lol:[/quote] hehe, dogo chyba nieźle wciąga:evil_lol::razz: helloł:multi:, wstawać śpiochy, bo czas na kawusię:razz: Quote
AgaiTheta Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 pjemy pjemy już drugą :eviltong: U nas cuuudna pogoda, słoneczko lekki mrozek - może to życie jednak ma sens :cool1: Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga, a co to za teksty z samego rana?:cool3: Jak to jednak ma sens?:mad: ŻYCIE MA SENS U nas chmury i mokro, ale już nie pada:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Asior']ładnie...To kobite uspiłeś zeby tu na dogo poklikać zamiast iść do wyrezka i się do Danusi ładnie poprzytulać :mad: nooo ładnie :evil_lol:[/quote] W tej chwili był niedostępna - obłożona była pieskami. Ledwo znalazło się miejsce, tak z brzeżku, dla Menrzusia :shake: Cześć Asiorek:multi: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doberek cud rodzinko! Przepraszam za mą dłuuuuuuuuugą nieobecność w tym oto miejscu! A czy mogę się dowiedzieć, gdzie i na której stronce są może jakieś nowe zdjęcia z życia rodzinki??? Dziękuję![/quote] A zaraz tam cud:loveu: Cześć Iza - jak tam zdrówko? Trzymasz się? Ostatnie były..... hmmmmm.... 325, 350, 351 :lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, dogo chyba nieźle wciąga:evil_lol::razz: helloł:multi:, wstawać śpiochy, bo czas na kawusię:razz:[/quote] Welcome :evil_lol: Witamy Imbirkę :p Wczoraj to się obcyndalałem tutaj:oops: ale sie to nadrobi:lol: Iza wyjątkowo delikatnie dała mi znać, że mało fot jest - trzeba będzie trochę porobić. Wyspała się?? Och, kawusia nawet stoi...... mmmmmmm..... Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wyspałam się jak nigdy:diabloti:;) a do kawusi coś bedzie?:evil_lol::cool3: to ja o foteczki też trochę pokraczę:p Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='AgaiTheta']pjemy pjemy już drugą :eviltong: U nas cuuudna pogoda, słoneczko lekki mrozek - może to życie jednak ma sens :cool1:[/quote] Cześć Aga:loveu: U nas tę pogoda fajna, a ma bys słoneczko caaaały dzień. Wczoraj bestie nie poszły do lasu, co wyraziły w domu po przyjsciu z południowego spaceru - demolka:shake: Ganiały po całym domu i udawały, że się gryzą:lol: A co Ci tak nie sensi w tym życiu, co? :razz: Quote
AgaiTheta Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 a widzisz jakoś takoś gdzieś go czasami gubie, na szczęście zawsze na krótko. ;) Wracam do pracki, bo badanie bilansu inwestora na mnie czeka, a dzisiaj o 14 jadę po dalmasia do schroniska, znalazł chłopina domek, a jest w kiepskich stanie psychicznym, trzeba go zabrać, wykąpać i zawieźć na kanapkę i kolanka pańci :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='AgaiTheta']a widzisz jakoś takoś gdzieś go czasami gubie, na szczęście zawsze na krótko. ;) Wracam do pracki, bo badanie bilansu inwestora na mnie czeka, a dzisiaj o 14 jadę po dalmasia do schroniska, znalazł chłopina domek, a jest w kiepskich stanie psychicznym, trzeba go zabrać, wykąpać i zawieźć na kanapkę i kolanka pańci :loveu:[/quote] Cudowna jesteś :loveu: jak Ty znajdujesz czas na to wszystko? Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Imbir1']Wyspałam się jak nigdy:diabloti:;) a do kawusi coś bedzie?:evil_lol::cool3: to ja o foteczki też trochę pokraczę:p[/quote] Uuuups - nie zauważyłem Twojej odpowiedzi :oops: :oops: Później cosik wstawię;) (juz Ty tak nie kracz, zobacz jak Iza inteligentnie ćwierka :evil_lol: ) Do kawusi - wczorajsze pączki :):):) Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wole faworki:p jak pokracze, to szybciej wstawisz, a jak bede sobie ćwierkać to znowu nie zauważysz albo nie usłyszysz:eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Imbir1']wole faworki:p jak pokracze, to szybciej wstawisz, a jak bede sobie ćwierkać to znowu nie zauważysz albo nie usłyszysz:eviltong::evil_lol:[/quote] To chyba jeszcze w błogich marzeniach sennych tkwisz, bo coś Ci sie myli - właśnie to ćwierkanie zauważyłem, a to krakanie mi umskło:evil_lol: :diabloti: :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 widocznie na inne dzwięki jesteś uczulony i reagujesz:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kraczą ptasiory, a ćwierkają wróbelki:diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no to z Bodziulką robimy za ptasiory:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A Bodziulka to jakis taki dziwny ptasior - jakis taki postrzępiony? Co, Ona linieje cycuś takiego? Albo ją jakie wilki postrzępiły?:diabloti: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pozycja walentynkowa Argona i Sylwy :lol: [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/8276/p2120003aiu9.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no, no, no, ładnie się rozkręcają:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To tak na Walentynki tylko :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/808/c13rn0.jpg[/IMG] [B]Całuję cudne dziubki![/B] Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 One Ci na mokro jęzorami oddają :evil_lol: :loveu: Quote
Bodziulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Iza i Avanti'][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/808/c13rn0.jpg[/IMG] [B]Całuję cudne dziubki![/B][/quote] jakie zgodne kierunkowo :evil_lol: Quote
Recommended Posts