Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']ładnie...To kobite uspiłeś zeby tu na dogo poklikać zamiast iść do wyrezka i się do Danusi ładnie poprzytulać :mad:
nooo ładnie :evil_lol:[/quote]
hehe, dogo chyba nieźle wciąga:evil_lol::razz:

helloł:multi:, wstawać śpiochy, bo czas na kawusię:razz:

Posted

[quote name='Asior']ładnie...To kobite uspiłeś zeby tu na dogo poklikać zamiast iść do wyrezka i się do Danusi ładnie poprzytulać :mad:
nooo ładnie :evil_lol:[/quote]

W tej chwili był niedostępna - obłożona była pieskami. Ledwo znalazło się miejsce, tak z brzeżku, dla Menrzusia :shake:

Cześć Asiorek:multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek cud rodzinko! Przepraszam za mą dłuuuuuuuuugą nieobecność w tym oto miejscu! A czy mogę się dowiedzieć, gdzie i na której stronce są może jakieś nowe zdjęcia z życia rodzinki??? Dziękuję![/quote]

A zaraz tam cud:loveu:

Cześć Iza - jak tam zdrówko? Trzymasz się?

Ostatnie były..... hmmmmm.... 325, 350, 351 :lol:

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, dogo chyba nieźle wciąga:evil_lol::razz:

helloł:multi:, wstawać śpiochy, bo czas na kawusię:razz:[/quote]

Welcome :evil_lol: Witamy Imbirkę :p

Wczoraj to się obcyndalałem tutaj:oops: ale sie to nadrobi:lol:
Iza wyjątkowo delikatnie dała mi znać, że mało fot jest - trzeba będzie trochę porobić.

Wyspała się?? Och, kawusia nawet stoi...... mmmmmmm.....

Posted

[quote name='AgaiTheta']pjemy pjemy już drugą :eviltong:

U nas cuuudna pogoda, słoneczko lekki mrozek - może to życie jednak ma sens :cool1:[/quote]

Cześć Aga:loveu:

U nas tę pogoda fajna, a ma bys słoneczko caaaały dzień. Wczoraj bestie nie poszły do lasu, co wyraziły w domu po przyjsciu z południowego spaceru - demolka:shake: Ganiały po całym domu i udawały, że się gryzą:lol:

A co Ci tak nie sensi w tym życiu, co? :razz:

Posted

a widzisz jakoś takoś gdzieś go czasami gubie, na szczęście zawsze na krótko. ;)

Wracam do pracki, bo badanie bilansu inwestora na mnie czeka, a dzisiaj o 14 jadę po dalmasia do schroniska, znalazł chłopina domek, a jest w kiepskich stanie psychicznym, trzeba go zabrać, wykąpać i zawieźć na kanapkę i kolanka pańci :loveu:

Posted

[quote name='AgaiTheta']a widzisz jakoś takoś gdzieś go czasami gubie, na szczęście zawsze na krótko. ;)

Wracam do pracki, bo badanie bilansu inwestora na mnie czeka, a dzisiaj o 14 jadę po dalmasia do schroniska, znalazł chłopina domek, a jest w kiepskich stanie psychicznym, trzeba go zabrać, wykąpać i zawieźć na kanapkę i kolanka pańci :loveu:[/quote]

Cudowna jesteś :loveu: jak Ty znajdujesz czas na to wszystko?

Posted

[quote name='Imbir1']Wyspałam się jak nigdy:diabloti:;)
a do kawusi coś bedzie?:evil_lol::cool3:

to ja o foteczki też trochę pokraczę:p[/quote]

Uuuups - nie zauważyłem Twojej odpowiedzi :oops: :oops:

Później cosik wstawię;)

(juz Ty tak nie kracz, zobacz jak Iza inteligentnie ćwierka :evil_lol: )

Do kawusi - wczorajsze pączki :):):)

Posted

[quote name='Imbir1']wole faworki:p

jak pokracze, to szybciej wstawisz, a jak bede sobie ćwierkać to znowu nie zauważysz albo nie usłyszysz:eviltong::evil_lol:[/quote]

To chyba jeszcze w błogich marzeniach sennych tkwisz, bo coś Ci sie myli - właśnie to ćwierkanie zauważyłem, a to krakanie mi umskło:evil_lol: :diabloti: :eviltong: