Bila Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Iv_']:roll: aaaaaaaaaaaaaa tym co nie bywają, też cześć :p :eviltong: :eviltong:[/quote] Tu też byłaś o tej morderczej godzinie:cool3::cool3::cool3::cool3:? Quote
Menrzuś Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Iv_']:mad: Menrzuś, Ty weź się w garść :cool3: i zacznij bywać na na własnych salonach :eviltong:[/quote] No właśnie bywam, ale zajęty jestem wycieraniem kurzy w innym saloniku. A i zegar tam chodzi tak jak trzeba......posty nie skaczą......awatarków nic nie usuwa......administracja stoi frontem do klienta :evil_lol:......już zapomniałem, że takie cUś jest możliwe :siara: Quote
Iv_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Menrzuś']No właśnie bywam, ale zajęty jestem wycieraniem kurzy w innym saloniku. A i zegar tam chodzi tak jak trzeba......posty nie skaczą......awatarków nic nie usuwa......administracja stoi frontem do klienta :evil_lol:......już zapomniałem, że takie cUś jest możliwe :siara:[/quote] :cool3: no niby tak jest, ale tak się zastanawiam jak długo ta administracja będzie przodem do kilenta :hmmmm: kiedy to się zmieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: ale mimo wszystko to nie usprawiedliwia Twoją rzadką tu obecność :mad:, bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p Quote
apple Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: no niby tak jest, ale tak się zastanawiam jak długo ta administracja będzie przodem do kilenta :hmmmm: kiedy to się zmieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: ale mimo wszystko to nie usprawiedliwia Twoją rzadką tu obecność :mad:, bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie - tej to nigdy nie dogodzisz:roll: A administracja tam jest ok.......coś o tym wiem:evil_lol::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Menrzusiu! Stęskniłam się za Tobą... Tu... :loveu: Quote
Bila Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Iv_'], bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p[/quote] Chyba wykluliśmy:diabloti: Quote
Iv_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Bila']Chyba wykluliśmy:diabloti:[/quote] :eviltong:jak zwał tak zwał :cool3: ale to na dogo spotkaliśmy się ;) i mnie brakuje tutejszysz kontaktów :placz: :shake: :roll: Quote
e.v.a Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 czesc chłopaczki i dziewuszko :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
apple Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam...znowu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pucka69 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 :loveu:dostałam jakąś łapówkę! kto jest jej sprawcą? Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: no niby tak jest, ale tak się zastanawiam jak długo ta administracja będzie przodem do kilenta :hmmmm: kiedy to się zmieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: ale mimo wszystko to nie usprawiedliwia Twoją rzadką tu obecność :mad:, bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p[/quote] Szkoda czasu na takie zastanawianie się. Usprawiedliwienie jest parę postów wyżej, a Twoje stwierdzenie jest cieniutko umotywowane :eviltong::p Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Stęskniłam się za Tobą... Tu... :loveu:[/quote] :razz::razz:........:cunao: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Bila']Chyba wykluliśmy:diabloti:[/quote] ....to już jest bliższe prawdy :diabloti: Brrrrryyyyyyyyyyyy:loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='evaxon']czesc chłopaczki i dziewuszko :loveu::loveu::loveu::multi:[/quote] Sześć ciemnooka :razz:....:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam...znowu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote]MeNrzusiu! Znowu byłam :loveu: [/quote] cUś takiego :loveu:.....mła też był :lol: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='pucka69']:loveu:dostałam jakąś łapówkę! kto jest jej sprawcą?[/quote] Ja w tym dzioba nie maczałem :shake:.......:lol: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Iv_']Cześć i czołgiem :loveu: :multi: :loveu:[/quote] Dzieńdoberek :multi::loveu: Znowu skacze i muli.....eeeeeee tam - idę stąd Quote
Iv_ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='pucka69']:loveu:dostałam jakąś łapówkę! kto jest jej sprawcą?[/quote] to łapówka jest anonimowa :crazyeye: :crazyeye: :roll: Quote
Iv_ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Szkoda czasu na takie zastanawianie się. Usprawiedliwienie jest parę postów wyżej, a Twoje stwierdzenie jest cieniutko umotywowane :eviltong::p[/quote] :roll: trudno, widocznie jestem cienka z umotywowań :roll: a Ty rób jak uważasz :p Quote
apple Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja! :pTęskniłeś?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: TO JA :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzdem! :multi::loveu: Quote
apple Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dzień Dobry:loveu::multi: dzisiaj niedziela......nie ma spania...wstawać!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts