Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']:roll: aaaaaaaaaaaaaa tym co nie bywają, też cześć :p :eviltong: :eviltong:[/quote]

Tu też byłaś o tej morderczej godzinie:cool3::cool3::cool3::cool3:?

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']:mad: Menrzuś, Ty weź się w garść :cool3: i zacznij bywać na na własnych salonach :eviltong:[/quote]
No właśnie bywam, ale zajęty jestem wycieraniem kurzy w innym saloniku. A i zegar tam chodzi tak jak trzeba......posty nie skaczą......awatarków nic nie usuwa......administracja stoi frontem do klienta :evil_lol:......już zapomniałem, że takie cUś jest możliwe :siara:

Posted

[quote name='Menrzuś']No właśnie bywam, ale zajęty jestem wycieraniem kurzy w innym saloniku. A i zegar tam chodzi tak jak trzeba......posty nie skaczą......awatarków nic nie usuwa......administracja stoi frontem do klienta :evil_lol:......już zapomniałem, że takie cUś jest możliwe :siara:[/quote]
:cool3: no niby tak jest, ale tak się zastanawiam jak długo ta administracja będzie przodem do kilenta :hmmmm: kiedy to się zmieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll:
ale mimo wszystko to nie usprawiedliwia Twoją rzadką tu obecność :mad:, bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: no niby tak jest, ale tak się zastanawiam jak długo ta administracja będzie przodem do kilenta :hmmmm: kiedy to się zmieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll:
ale mimo wszystko to nie usprawiedliwia Twoją rzadką tu obecność :mad:, bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie - tej to nigdy nie dogodzisz:roll:

A administracja tam jest ok.......coś o tym wiem:evil_lol::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Chyba wykluliśmy:diabloti:[/quote]
:eviltong:jak zwał tak zwał :cool3: ale to na dogo spotkaliśmy się ;) i mnie brakuje tutejszysz kontaktów :placz: :shake: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: no niby tak jest, ale tak się zastanawiam jak długo ta administracja będzie przodem do kilenta :hmmmm: kiedy to się zmieni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll:
ale mimo wszystko to nie usprawiedliwia Twoją rzadką tu obecność :mad:, bo w końcu stąd się "wzięliśmy" :eviltong: :p[/quote]
Szkoda czasu na takie zastanawianie się.
Usprawiedliwienie jest parę postów wyżej, a Twoje stwierdzenie jest cieniutko umotywowane :eviltong::p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam...znowu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote]MeNrzusiu! Znowu byłam :loveu: [/quote]

cUś takiego :loveu:.....mła też był :lol:

Posted

[quote name='pucka69']:loveu:dostałam jakąś łapówkę! kto jest jej sprawcą?[/quote]
to łapówka jest anonimowa :crazyeye: :crazyeye: :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Szkoda czasu na takie zastanawianie się.
Usprawiedliwienie jest parę postów wyżej, a Twoje stwierdzenie jest cieniutko umotywowane :eviltong::p[/quote]
:roll: trudno, widocznie jestem cienka z umotywowań :roll:
a Ty rób jak uważasz :p