apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Od samego rana lepimy baławana , nos ma z marchwi wielki oczy 2 węgielki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka tego przystojniaka:razz: a tak w ogóle Menrzusiu sprawdziłam możliwości założenia tego własnego forum i zdecydowałam: ZAKŁADAM!:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poka tego przystojniaka:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a tak w ogóle Menrzusiu sprawdziłam możliwości założenia tego własnego forum i zdecydowałam: ZAKŁADAM!:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to będziesz Adminem :p Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Od samego rana lepimy baławana , nos ma z marchwi wielki oczy 2 węgielki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O miotle nie zapomnij :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Strrrrrrrrrrrrrrrasznie muli! Ale będę twarda i powiem Wam: Dooooooooooooooooooberek! :loveu:[/quote] Ja powoli mięknę :shake: Berrrrrek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_'][IMG]http://www.pic4ever.com/images/297.gif[/IMG] a Menrzusia gdzie wcięło? :roll:[/quote] No jezdem przeca :razz: Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']No jezdem przeca :razz:[/quote] pfyyyyyyyy dopiero teraz :obrazic: :mad: :eviltong: Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']No to będziesz Adminem :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano będę....a zostaniesz moim Mod-kiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']No to będziesz Adminem :p[/quote] :roll: i zrobi się taka.........eeeeeee yyyyyyyyy nooooooo jak Admini :p :roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']pfyyyyyyyy dopiero teraz :obrazic: :mad: :eviltong:[/quote] zajęty byłem, ale tera mam kilka minut :razz: Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:roll: i zrobi się taka.........eeeeeee yyyyyyyyy nooooooo jak Admini :p :roll: :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz...to ja to z dobrego serca...z myślą o Was.....co byscie mieli działajacą alternatywę......a ty mi tak?:roll: :sadCyber:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:roll: i zrobi się taka.........eeeeeee yyyyyyyyy nooooooo jak Admini :p :roll: :diabloti:[/quote] A Ty to od razu wszystko wiesz? Wróżka? :razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']O miotle nie zapomnij :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] koniecznie :p musi mieć na czum odlecieć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja modkiem? :crazyeye: :roflt::roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Koniecznie!:p W końcu to nasze wspólne dziecko:diabloti: No jak się nie zgodzisz to nie zakładam:cool1:......a już wszystko wiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']no to se idem :bigcry:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ani mi się waż!jeszcze z Tobą nie skończyłam!:mad::evil_lol: Iv- przeproś!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty to od razu wszystko wiesz? Wróżka? :razz::evil_lol:[/quote] bez komentarza :p Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']z myślą o nas :crazyeye: a nie o zaspokojeniu swojej rządzy władzy :cool1: :evil_lol: :diabloti: :roll: chcesz mnie na smutne miny wziąść? nic z tego :shake: :roll: a zresztą nie powiedziałam nic złego :eviltong: to co mi tu smutasami walisz :mad: :eviltong: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O nie Kochana! To wcale nie żądza władzy:shake:......to już zmęczenie materiału:roll:....brak perspektywy polepszenia sie Dogo......olewactwo i zastraszanie przez administrację....oooo dlatego chcę założyć własne forum....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano będę....a zostaniesz moim Mod-kiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja modkiem? :crazyeye: :roflt::roflt: Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']zajęty byłem, ale tera mam kilka minut :razz:[/quote] :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']To ja prosze o badanie DNA, bo nic nie pamiętam :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mi się tutaj nie wykręcaj amnezją....Ja dobrze pamiętam....i to wystarczyć Ci powinno.:p Ale teraz serio mówię........masz u mnie ciepłą posadkę MOD-a:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']bez komentarza :p[/quote] aaaaaaa.....to jednak wróżka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] no to se idem :bigcry: Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz...to ja to z dobrego serca...z myślą o Was.....co byscie mieli działajacą alternatywę......a ty mi tak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:sadCyber:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] z myślą o nas :crazyeye: a nie o zaspokojeniu swojej rządzy władzy :cool1: :evil_lol: :diabloti: :roll: chcesz mnie na smutne miny wziąść? nic z tego :shake: :roll: a zresztą nie powiedziałam nic złego :eviltong: to co mi tu smutasami walisz :mad: :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]koniecznie :p musi mieć na czum odlecieć :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] i guziczki, żeby nic sprośnego nie było widać :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']no to se idem :bigcry:[/quote] ojejjjjjjj :mdleje: nie becz tak od razu :roll: nie ić :glaszcze: :modla: :razz: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Koniecznie!:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W końcu to nasze wspólne dziecko:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak się nie zgodzisz to nie zakładam:cool1:......a już wszystko wiem:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To ja prosze o badanie DNA, bo nic nie pamiętam :evil_lol: Quote
Recommended Posts