Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Od samego rana lepimy baławana , nos ma z marchwi wielki oczy 2 węgielki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka tego przystojniaka:razz:

a tak w ogóle Menrzusiu sprawdziłam możliwości założenia tego własnego forum i zdecydowałam: ZAKŁADAM!:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poka tego przystojniaka:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a tak w ogóle Menrzusiu sprawdziłam możliwości założenia tego własnego forum i zdecydowałam: ZAKŁADAM!:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No to będziesz Adminem :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Od samego rana lepimy baławana , nos ma z marchwi wielki oczy 2 węgielki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
O miotle nie zapomnij :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Strrrrrrrrrrrrrrrasznie muli!

Ale będę twarda i powiem Wam:

Dooooooooooooooooooberek! :loveu:[/quote]
Ja powoli mięknę :shake:

Berrrrrek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to będziesz Adminem :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano będę....a zostaniesz moim Mod-kiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to będziesz Adminem :p[/quote]
:roll: i zrobi się taka.........eeeeeee yyyyyyyyy nooooooo jak Admini :p :roll:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: i zrobi się taka.........eeeeeee yyyyyyyyy nooooooo jak Admini :p :roll:

:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz...to ja to z dobrego serca...z myślą o Was.....co byscie mieli działajacą alternatywę......a ty mi tak?:roll:

:sadCyber:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:roll: i zrobi się taka.........eeeeeee yyyyyyyyy nooooooo jak Admini :p :roll:

:diabloti:[/quote]
A Ty to od razu wszystko wiesz? Wróżka? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']O miotle nie zapomnij :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
koniecznie :p musi mieć na czum odlecieć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja modkiem? :crazyeye:

:roflt::roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Koniecznie!:p

W końcu to nasze wspólne dziecko:diabloti:

No jak się nie zgodzisz to nie zakładam:cool1:......a już wszystko wiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']no to se idem :bigcry:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ani mi się waż!jeszcze z Tobą nie skończyłam!:mad::evil_lol:

Iv- przeproś!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']z myślą o nas :crazyeye: a nie o zaspokojeniu swojej rządzy władzy :cool1: :evil_lol: :diabloti:
:roll: chcesz mnie na smutne miny wziąść? nic z tego :shake: :roll:
a zresztą nie powiedziałam nic złego :eviltong: to co mi tu smutasami walisz :mad: :eviltong: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O nie Kochana! To wcale nie żądza władzy:shake:......to już zmęczenie materiału:roll:....brak perspektywy polepszenia sie Dogo......olewactwo i zastraszanie przez administrację....oooo dlatego chcę założyć własne forum....:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano będę....a zostaniesz moim Mod-kiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja modkiem? :crazyeye:

:roflt::roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']zajęty byłem, ale tera mam kilka minut :razz:[/quote]
:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja prosze o badanie DNA, bo nic nie pamiętam :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mi się tutaj nie wykręcaj amnezją....Ja dobrze pamiętam....i to wystarczyć Ci powinno.:p

Ale teraz serio mówię........masz u mnie ciepłą posadkę MOD-a:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz...to ja to z dobrego serca...z myślą o Was.....co byscie mieli działajacą alternatywę......a ty mi tak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:sadCyber:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
z myślą o nas :crazyeye: a nie o zaspokojeniu swojej rządzy władzy :cool1: :evil_lol: :diabloti:
:roll: chcesz mnie na smutne miny wziąść? nic z tego :shake: :roll:
a zresztą nie powiedziałam nic złego :eviltong: to co mi tu smutasami walisz :mad: :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]koniecznie :p musi mieć na czum odlecieć :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
i guziczki, żeby nic sprośnego nie było widać :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']no to se idem :bigcry:[/quote]
ojejjjjjjj :mdleje: nie becz tak od razu :roll:
nie ić :glaszcze: :modla: :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Koniecznie!:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W końcu to nasze wspólne dziecko:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak się nie zgodzisz to nie zakładam:cool1:......a już wszystko wiem:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To ja prosze o badanie DNA, bo nic nie pamiętam :evil_lol: