Menrzuś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...tylko Effci .....:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo siem rozryczała :roll: Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Ledwo minutka - można wytrzymać :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale paczaj ile u Ciebie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:....13[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ano ...........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale mnie dzisiaj nosi - masz okazję na mój kuper popatrzeć :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zgrabne jędrne poslady :p Dżapkowa nie będzie zazdrosna :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kwancik to ja pójde na solare łapnąć bo kręćka bez słonka dostane :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]a [FONT=Arial][COLOR=red][B]poza tym na leżaczku to ja raczej ciałem nie zalegam ...jakoś nogi mnie noszą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]chustki było podać :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT] [/quote] Nie no.....trochę wizji przed oczyma....co za maruda :evil_lol: by obfafluniła tylko :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]sprawdzam różnice czasową między dogo a moim kompem ....sorka strefy czasowe między Śląskiem a Pomorzem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]wysyłam ....22:59...a Menrzuśjuż ma 23.09 co najmniej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Ledwo minutka - można wytrzymać :p Quote
Menrzuś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ale paczaj ile u Ciebie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale mnie dzisiaj nosi - masz okazję na mój kuper popatrzeć :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ano ...........[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To ten serwer na którym mnie teraz dogo usadziło jest chyba na Białorusi :crazyeye:.....kiedys było 4-5 minut różnicy, a teraz już 13. Ciekawym jest jak sie będzie pisało jak różnica sięgnie godziny :roll: Quote
Menrzuś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zgrabne jędrne poslady :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dżapkowa nie będzie zazdrosna :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No maaaaaasz :p......dba się, to się ma :diabloti: To dopiero jutro - spoko :lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Menrzuś']To ten serwer na którym mnie teraz dogo usadziło jest chyba na Białorusi :crazyeye:.....kiedys było 4-5 minut różnicy, a teraz już 13. Ciekawym jest jak sie będzie pisało jak różnica sięgnie godziny :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] gorzej jak nam zaczną się pisać posty w narzeczu Suachili :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']No maaaaaasz :p......dba się, to się ma :diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] noooo noooo :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] To dopiero jutro - spoko :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to tymczasem wypadało by się udać i zlec w pozycji horyzontalnej :evil_lol: Dobrej :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jessoooooo ale dogo muli :angryy: jestem tu już od pół godziny, a udało mi się jednego posta wkleić :angryy: w międzyczasie chyba ze 4 razy wyleciałam z dogo :mad: znowu jest tak .................:roll: ...... pi.... pi..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [SIZE=1](zagłuszacz włączony) :cool3: [/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][SIZE=3]a poza tym to cześć[/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE][SIZE=2]trza się szybko witać, bo nie wiadomo, ile pozwolą mi na dogo siedzieć :shake: zanim znowu co napiszę, albo mnie wylotto :roll:[/SIZE] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :angryy: moje dogo jest w stanie szczątkowym :mad: niby jest, ale w sumie jakby go nie było :niewiem: bo strony się ładują bez końca :roll: :mad: a więc szybko się przywitam :cool1: Cześć Chłopczę :loveu: :multi: i Dziewczęta :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:angryy: moje dogo jest w stanie szczątkowym :mad: niby jest, ale w sumie jakby go nie było :niewiem: bo strony się ładują bez końca :roll: :mad: a więc szybko się przywitam :cool1: Cześć Chłopczę :loveu: :multi: i Dziewczęta :loveu: :multi: :loveu:[/quote] Mnie też wczoraj wywaliło, a teraz muli :shake:.....na Administracji to napewno by poradzili, żeby zmienić dostawcę netu, bo przecież dogo niczemu nie jest winne :shake: Witenko Wsiem :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]gorzej jak nam zaczną się pisać posty w narzeczu Suachili :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Przecież juz tak piszą - jak sobie czytam niektóre wypowiedzi "tych u góry" na Administracji, to pisanie w tym narzeczu jest chyba jedynym wytłumaczeniem niemożności porozumienia się :roll: Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Menrzuś']No maaaaaasz :p......dba się, to się ma :diabloti: To dopiero jutro - spoko :lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już jest jutro!!!!:razz::diabloti: witam! Dogo muli niemiłosiernie wiec sobie ide...przyjdę później;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :mdleje: ale muli :roll: :roll: :roll: :crazyeye: myślisz Japkowa, że później nie będzie już takie mulące? wątpię :shake: Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: ale muli :roll: :roll: :roll: :crazyeye: myślisz Japkowa, że później nie będzie już takie mulące? wątpię :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też....trzeba się uzbroić w cierpliwość:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja też....trzeba się uzbroić w cierpliwość:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roll: weeeeeeeeeeesz ja to jestem cierpliwa w wielu dziedzinach życia, ale to mulenie dogo nie należy do tej dziedziny :mad: i mnie nerwy ponoszą, jak tak bez końca otwieram te strony :angryy: a tak poza ty to................jestem baaaaaardzo cierpliwa :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:roll: weeeeeeeeeeesz ja to jestem cierpliwa w wielu dziedzinach życia, ale to mulenie dogo nie należy do tej dziedziny :mad: i mnie nerwy ponoszą, jak tak bez końca otwieram te strony :angryy: a tak poza ty to................jestem baaaaaardzo cierpliwa :evil_lol: :evil_lol: :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nie.....dlatego ide....paaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [IMG]http://www.pic4ever.com/images/297.gif[/IMG] a Menrzusia gdzie wcięło? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: ale muli :roll: :roll: :roll: :crazyeye: myślisz Japkowa, że później nie będzie już takie mulące? wątpię :shake:[/quote] Strrrrrrrrrrrrrrrasznie muli! Ale będę twarda i powiem Wam: Dooooooooooooooooooberek! :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Od samego rana lepimy baławana , nos ma z marchwi wielki oczy 2 węgielki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Od samego rana lepimy baławana , nos ma z marchwi wielki oczy 2 węgielki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala, zrób zdjęcie i poka :multi: :razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts