Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesteś niedobra....zraniłaś mnie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-659.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] ............:crazyeye:..............:evil_lol:...............:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaak?[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noooooooooooo :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To pewnie z zazdrości..... :glaszcze:.....albo ma do doopy głośniki ;)[/quote] Moje głośniki nie są do doopy! Moje głośniki są do komputera! :evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Wasza - nawet pasuje jej ta jeNdzowatość :diabloti: Mi by się twardziel zatkał od tylu informacji, które Ty przechwytujesz :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba! To sie ma w genach a nie w jajnikach:evil_lol: eeeeee to ty cienki jesteś:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Pierwsza napisała o tym, tylko że biegnie z przodu, więc ma inny czas posta :eviltong: A co Ty biedactwo, taka niedopieszczona :shake:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a ty nie bądź taki do przodu bo Cię z tyłu zabraknie:eviltong: a tak siakoś:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Ty się rzadko mylisz! :evil_lol:;)[/quote] Jeszcze mały rekord mam - to dopiero czwarty domek był :roll: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:roflt: :hmmmm: :buzi: Innego nie dostaniesz! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co sie rechoczesz co?:evil_lol::loveu: ale to nie to miejsce:roll::placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze mały rekord mam - to dopiero czwarty domek był :roll:[/quote] Och, Ty rekordzisto! :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ważne...miała.....jest jedną z naszych i tyle! I ja sie z nią będę solidaryzowała...i wszystko jej powiem.....O!:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:p:p:p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wszystko, nie wszystko........ale znaczną większosc:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wasza - nawet pasuje jej ta jeNdzowatość :diabloti: Mi by się twardziel zatkał od tylu informacji, które Ty przechwytujesz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie doszła do żadnego wniosku....tylko twój wniosek zmaUpowała:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak, tak!:roll:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green] jeszcze sie troche focham...ale całus w moje ulubione miejsce załatwi sprawe[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pierwsza napisała o tym, tylko że biegnie z przodu, więc ma inny czas posta :eviltong: A co Ty biedactwo, taka niedopieszczona :shake: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moje głośniki nie są do doopy! Moje głośniki są do komputera! :evil_lol:[/quote] Jest w tym jakiś sens :evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A tak jej z mordki dobrze patrzy :shake::evil_lol: Jakitam cienki - podpięty jestem pod twardziela Agnieszki :p Spoko - z tyłu też mi nic nie brakuje :evil_lol: :glaszcze:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaa... to nasza tajna broń:diabloti: A to ty na Slave jesteś a Agnieszka na Master?:diabloti: No wiem, wiem.......już tyle razy dane mi było zaobserwować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ciesz się, że w ogóle dostałaś! :eviltong:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Patrzcie ją jaka sknera:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie doszła do żadnego wniosku....tylko twój wniosek zmaUpowała:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No tak, tak!:roll:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] jeszcze sie troche focham...ale całus w moje ulubione miejsce załatwi sprawe[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt: :hmmmm: :buzi: Innego nie dostaniesz! :evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No dziewczęta - dzisiaj ja pierwszy muszę Was opuścić......chmurzy się więc trzeba śmigać przed deszczem na spacerki paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez już muszę śigać....Ali zupkę dać i zawieść do mamy..... na razie ...paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Pierwsza napisała o tym, tylko że biegnie z przodu, więc ma inny czas posta :eviltong: A co Ty biedactwo, taka niedopieszczona :shake:[/quote] No!!!!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Och, Ty rekordzisto! :loveu:[/quote] Po pierwszym się zraziłem...potem już było lepiej ;) W stosunku do Ciebie, to jestem pewnie małym żuczkiem w tych rekordach :roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Po pierwszym się zraziłem...potem już było lepiej ;) W stosunku do Ciebie, to jestem pewnie małym żuczkiem w tych rekordach :roll:[/quote] jesteś, jesteś.... Dziękuję :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ba! To sie ma w genach a nie w jajnikach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeeee to ty cienki jesteś:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a ty nie bądź taki do przodu bo Cię z tyłu zabraknie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a tak siakoś:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tak jej z mordki dobrze patrzy :shake::evil_lol: Jakitam cienki - podpięty jestem pod twardziela Agnieszki :p Spoko - z tyłu też mi nic nie brakuje :evil_lol: :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co sie rechoczesz co?:evil_lol::loveu: ale to nie to miejsce:roll::placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciesz się, że w ogóle dostałaś! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']jesteś, jesteś.... Dziękuję :loveu:[/quote] Ale do pójścia do schroniska to nikt mnie nie zmusi :shake: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No dziewczęta - dzisiaj ja pierwszy muszę Was opuścić......chmurzy się więc trzeba śmigać przed deszczem na spacerki paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale do pójścia do schroniska to nikt mnie nie zmusi :shake:[/quote] Wierzę... :placz: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No dziewczęta - dzisiaj ja pierwszy muszę Was opuścić......chmurzy się więc trzeba śmigać przed deszczem na spacerki paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:[/quote] Paaaaaaaaaaaaaaaaa! U nas też jest paskudnie- mglisto i wilgotno... Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez już muszę śigać....Ali zupkę dać i zawieść do mamy..... na razie ...paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Paaaaaaaaa Cioteczko! :multi: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :cry: :cry: :cry: Ciotki Bili ciągle nie ma i nie ma :shake: :cry: :cry: :cry: ile można pracować i nie przychodzić, no ileeeeeee :errrr::bigcry: a ja tęsknię :niedowia: a ją to nic nie obchodziiiiii :watpliwy: :wallbash: Quote
Bila Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']:cry: :cry: :cry: Ciotki Bili ciągle nie ma i nie ma :shake: :cry: :cry: :cry: ile można pracować i nie przychodzić, no ileeeeeee :errrr::bigcry: a ja tęsknię :niedowia: a ją to nic nie obchodziiiiii :watpliwy: :wallbash:[/QUOTE] Ale Iv, spokojnie, już wzięłam i przyszłam:p. dzień dobry wszystkim:loveu: Quote
Recommended Posts