Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesteś niedobra....zraniłaś mnie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-659.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

............:crazyeye:..............:evil_lol:...............:loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaak?[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Noooooooooooo :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wasza - nawet pasuje jej ta jeNdzowatość :diabloti:

Mi by się twardziel zatkał od tylu informacji, które Ty przechwytujesz :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba! To sie ma w genach a nie w jajnikach:evil_lol:

eeeeee to ty cienki jesteś:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Pierwsza napisała o tym, tylko że biegnie z przodu, więc ma inny czas posta :eviltong:

A co Ty biedactwo, taka niedopieszczona :shake:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a ty nie bądź taki do przodu bo Cię z tyłu zabraknie:eviltong:

a tak siakoś:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:roflt:

:hmmmm:

:buzi:

Innego nie dostaniesz!

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co sie rechoczesz co?:evil_lol::loveu:

ale to nie to miejsce:roll::placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ważne...miała.....jest jedną z naszych i tyle! I ja sie z nią będę solidaryzowała...i wszystko jej powiem.....O!:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:p:p:p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wszystko, nie wszystko........ale znaczną większosc:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Wasza - nawet pasuje jej ta jeNdzowatość :diabloti:

Mi by się twardziel zatkał od tylu informacji, które Ty przechwytujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie doszła do żadnego wniosku....tylko twój wniosek zmaUpowała:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak, tak!:roll:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green] jeszcze sie troche focham...ale całus w moje ulubione miejsce załatwi sprawe[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pierwsza napisała o tym, tylko że biegnie z przodu, więc ma inny czas posta :eviltong:

A co Ty biedactwo, taka niedopieszczona :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak jej z mordki dobrze patrzy :shake::evil_lol:
Jakitam cienki - podpięty jestem pod twardziela Agnieszki :p

Spoko - z tyłu też mi nic nie brakuje :evil_lol:

:glaszcze:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaa... to nasza tajna broń:diabloti:

A to ty na Slave jesteś a Agnieszka na Master?:diabloti:

No wiem, wiem.......już tyle razy dane mi było zaobserwować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ciesz się, że w ogóle dostałaś! :eviltong:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Patrzcie ją jaka sknera:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie doszła do żadnego wniosku....tylko twój wniosek zmaUpowała:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No tak, tak!:roll:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] jeszcze sie troche focham...ale całus w moje ulubione miejsce załatwi sprawe[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:roflt:

:hmmmm:

:buzi:

Innego nie dostaniesz!

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No dziewczęta - dzisiaj ja pierwszy muszę Was opuścić......chmurzy się więc trzeba śmigać przed deszczem na spacerki

paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez już muszę śigać....Ali zupkę dać i zawieść do mamy..... na razie ...paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Och, Ty rekordzisto! :loveu:[/quote]
Po pierwszym się zraziłem...potem już było lepiej ;)

W stosunku do Ciebie, to jestem pewnie małym żuczkiem w tych rekordach :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Po pierwszym się zraziłem...potem już było lepiej ;)

W stosunku do Ciebie, to jestem pewnie małym żuczkiem w tych rekordach :roll:[/quote]

jesteś, jesteś.... Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ba! To sie ma w genach a nie w jajnikach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeeee to ty cienki jesteś:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a ty nie bądź taki do przodu bo Cię z tyłu zabraknie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a tak siakoś:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A tak jej z mordki dobrze patrzy :shake::evil_lol:
Jakitam cienki - podpięty jestem pod twardziela Agnieszki :p

Spoko - z tyłu też mi nic nie brakuje :evil_lol:

:glaszcze:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co sie rechoczesz co?:evil_lol::loveu:

ale to nie to miejsce:roll::placz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ciesz się, że w ogóle dostałaś! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No dziewczęta - dzisiaj ja pierwszy muszę Was opuścić......chmurzy się więc trzeba śmigać przed deszczem na spacerki

paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:[/quote]

Paaaaaaaaaaaaaaaaa! U nas też jest paskudnie- mglisto i wilgotno...

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez już muszę śigać....Ali zupkę dać i zawieść do mamy..... na razie ...paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Paaaaaaaaa Cioteczko! :multi:

Posted

:cry: :cry: :cry: Ciotki Bili ciągle nie ma i nie ma :shake: :cry: :cry: :cry: ile można pracować i nie przychodzić, no ileeeeeee :errrr::bigcry:
a ja tęsknię :niedowia: a ją to nic nie obchodziiiiii :watpliwy: :wallbash:

Posted

[quote name='Iv_']:cry: :cry: :cry: Ciotki Bili ciągle nie ma i nie ma :shake: :cry: :cry: :cry: ile można pracować i nie przychodzić, no ileeeeeee :errrr::bigcry:
a ja tęsknię :niedowia: a ją to nic nie obchodziiiiii :watpliwy: :wallbash:[/QUOTE]

Ale Iv, spokojnie, już wzięłam i przyszłam:p. dzień dobry wszystkim:loveu: