Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A czy Ty musisz wiedzieć o wszystkich konkursach, które odbywają się w Twojej galerii? :evil_lol: Buziol na doberek! :loveu:[/quote] No właśnie dlatego powinienem mieć chociaż mgliste pojęcie o co chodzi :evil_lol: Cmokas na dobry :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mgliste pojęcie..... Hmmmm... To mgliście mówię Ci, że nie musisz mieć mglistego pojęcia :diabloti:[/quote] To chociaż powiedz jaka jest klasyfikacja medalowa :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']A wygrywający pewnie wstawia foty, co? :evil_lol: U Ciebie też już przebiśniegi już rosną? :razz:[/quote] nieeeeeeeeeeeeee... Ten co ostatni tu przyszedł, wstawia foty :evil_lol: U mnie nadal zwały śniegu :shake: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Yhhhyyyyymmmm:roll: Ż e sobie pozwolę sprostować nr 1 to jestem zawsze JA:B-fly: wspaniała Ja:B-fly: Cudowna Ja:B-fly: Wyspana Ja:B-fly: Cześć Wszystkim:loveu:....u mnie oznak wiosny brak....ale jestesmy na dobrej drodze- wszystko topnieje......a ile koop wyłazi.....matko boska:shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Yhhhyyyyymmmm:roll: Ż e sobie pozwolę sprostować nr 1 to jestem zawsze JA:B-fly: wspaniała Ja:B-fly: Cudowna Ja:B-fly: Wyspana Ja:B-fly: Cześć Wszystkim:loveu:....u mnie oznak wiosny brak....ale jestesmy na dobrej drodze- wszystko topnieje......a ile koop wyłazi.....matko boska:shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacie! Nasza gwiaZDA! :loveu: To Ty nie wiesz, że kupy kwitną pierwsze? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']hmmmmm... Niech no pomyślę... Miejsce 1- Bila- * Miejsce 2- Iza- * Miejsce 3- Iv- * *- dopisać wg uznania :evil_lol:[/quote] A wygrywający pewnie wstawia foty, co? :evil_lol: U Ciebie też już przebiśniegi już rosną? :razz: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacie! Nasza gwiaZDA! :loveu: To Ty nie wiesz, że kupy kwitną pierwsze? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano to ja:B-fly: Nieeeeeee.......ale człowiek uczy się przez caaałe życie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Znowu ja? :roll: U Ciebie też jakoś fot nie przybywa :eviltong:[/quote] Nioooooooooooooo... Bo są w TZ-towskim telefonie :roll: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale to mówisz już o innej konkurencji :evil_lol: Witanko wyspanej :multi::loveu: U mnie już prawie śniegu nie widać, a to znaczy, że tam na dole, w Gdańsku, to pewnie go już wcale nie ma[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]że co to ma znaczyć niby:roll: Ja w każdej konkurencji jestem nr 1!!!:p U nas jeszcze sporo lezy.....a jak się ciężko wózkiem jeździ.....cała mokra ze sklepu przyszłam:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Yhhhyyyyymmmm:roll: Ż e sobie pozwolę sprostować nr 1 to jestem zawsze JA:B-fly: wspaniała Ja:B-fly: Cudowna Ja:B-fly: Wyspana Ja:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Wszystkim:loveu:....u mnie oznak wiosny brak....ale jestesmy na dobrej drodze- wszystko topnieje......a ile koop wyłazi.....matko boska:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ale to mówisz już o innej konkurencji :evil_lol: Witanko wyspanej :multi::loveu: U mnie już prawie śniegu nie widać, a to znaczy, że tam na dole, w Gdańsku, to pewnie go już wcale nie ma Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale ja gdzieś widziałem, że za to Ty masz taki pikny aparacik :razz:[/quote] Jaaaaaaaaaaaaaa? :crazyeye: Pikny aparacik? :crazyeye: Cuś Ci się pozajączkowąło :p Ja mam tylko kamerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrę... :roll: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nieeeeeeeeeeeeee... Ten co ostatni tu przyszedł, wstawia foty :evil_lol: U mnie nadal zwały śniegu :shake:[/quote] Znowu ja? :roll: U Ciebie też jakoś fot nie przybywa :eviltong: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Klasyfikację to Iza prowadzi - ja sie tam na tym nie znam :evil_lol: Rany....ale teraz u mnie śniegiem wali :crazyeye:.....porąbane to. I po co to pada? Żeby zaraz się roztopić? :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A Iza się niby zna? Ona się zna na walcach i na tyle by tego znania było:evil_lol: Logiki w pogodzie szukasz......a to dobre:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nioooooooooooooo... Bo są w TZ-towskim telefonie :roll:[/quote] Ale ja gdzieś widziałem, że za to Ty masz taki pikny aparacik :razz: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']za to miszCZynią jest w public relations :diabloti: ale przebiśniegi mi zmarzną :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niezła jest....ale żeby od razu MiSZczyni.......nie przesadzaj:shake::roll::diabloti: Nie zdążą - spoko!;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Klasyfikację to Iza prowadzi - ja sie tam na tym nie znam :evil_lol: Rany....ale teraz u mnie śniegiem wali :crazyeye:.....porąbane to. I po co to pada? Żeby zaraz się roztopić? :shake:[/quote] [QUOTE]Menrzuś za to miszCZynią jest w public relations :diabloti: ale przebiśniegi mi zmarzną :shake:[/QUOTE] Miszczynią to ja jestem w weilu sprawach! a na jeszcze większej liczbie się znam! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]że co to ma znaczyć niby:roll: Ja w każdej konkurencji jestem nr 1!!!:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U nas jeszcze sporo lezy.....a jak się ciężko wózkiem jeździ.....cała mokra ze sklepu przyszłam:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Klasyfikację to Iza prowadzi - ja sie tam na tym nie znam :evil_lol: Rany....ale teraz u mnie śniegiem wali :crazyeye:.....porąbane to. I po co to pada? Żeby zaraz się roztopić? :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']No to czemu leży bezużyteczna? :mad: [SIZE=4]Pytam się !!! [/SIZE][/quote] Nie wiem???? :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niezła jest....ale żeby od razu MiSZczyni.......nie przesadzaj:shake::roll::diabloti: Nie zdążą - spoko!;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff! Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A Iza się niby zna? Ona się zna na walcach i na tyle by tego znania było:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Logiki w pogodzie szukasz......a to dobre:roflt:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] za to miszCZynią jest w public relations :diabloti: ale przebiśniegi mi zmarzną :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak przesadzaj? Stwierdzam tylko faNkt :p I jak ja teraz z psiakami wyjdę na spacerki? :roll:[/quote] Mój Ty! :loveu: Z parasolką? Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaa? :crazyeye: Pikny aparacik? :crazyeye: Cuś Ci się pozajączkowąło :p Ja mam tylko kamerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrę... :roll:[/quote] No to czemu leży bezużyteczna? :mad: [SIZE=4]Pytam się !!! [/SIZE] Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff![/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=Green][B]Za to jest MiSZczynią w Pffffffyyyffffffaaaaaniuuuuuu:eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak przesadzaj? Stwierdzam tylko faNkt :p I jak ja teraz z psiakami wyjdę na spacerki? :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty coś ostatnio za często te faNkty stwierdzasz:roll: No jak to jak...........założysz kaloszki i sztormiaczek i w trasę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Jesteś moim "czarnym koniem", bo te Gwiazdy się tak rozgwiazdorzyły...... :diabloti: [SIZE=1](już poduszkę w spodnie włożyłem jakby co :evil_lol:)[/SIZE][/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts