Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A czy Ty musisz wiedzieć o wszystkich konkursach, które odbywają się w Twojej galerii? :evil_lol:

Buziol na doberek! :loveu:[/quote]
No właśnie dlatego powinienem mieć chociaż mgliste pojęcie o co chodzi :evil_lol:

Cmokas na dobry :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mgliste pojęcie..... Hmmmm... To mgliście mówię Ci, że nie musisz mieć mglistego pojęcia :diabloti:[/quote]
To chociaż powiedz jaka jest klasyfikacja medalowa :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A wygrywający pewnie wstawia foty, co? :evil_lol:

U Ciebie też już przebiśniegi już rosną? :razz:[/quote]

nieeeeeeeeeeeeee... Ten co ostatni tu przyszedł, wstawia foty :evil_lol:

U mnie nadal zwały śniegu :shake:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Yhhhyyyyymmmm:roll: Ż e sobie pozwolę sprostować nr 1 to jestem zawsze JA:B-fly: wspaniała Ja:B-fly: Cudowna Ja:B-fly: Wyspana Ja:B-fly:

Cześć Wszystkim:loveu:....u mnie oznak wiosny brak....ale jestesmy na dobrej drodze- wszystko topnieje......a ile koop wyłazi.....matko boska:shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Yhhhyyyyymmmm:roll: Ż e sobie pozwolę sprostować nr 1 to jestem zawsze JA:B-fly: wspaniała Ja:B-fly: Cudowna Ja:B-fly: Wyspana Ja:B-fly:

Cześć Wszystkim:loveu:....u mnie oznak wiosny brak....ale jestesmy na dobrej drodze- wszystko topnieje......a ile koop wyłazi.....matko boska:shake:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacie! Nasza gwiaZDA! :loveu:

To Ty nie wiesz, że kupy kwitną pierwsze? :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']hmmmmm... Niech no pomyślę...

Miejsce 1- Bila- *
Miejsce 2- Iza- *
Miejsce 3- Iv- *

*- dopisać wg uznania

:evil_lol:[/quote]
A wygrywający pewnie wstawia foty, co? :evil_lol:

U Ciebie też już przebiśniegi już rosną? :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacie! Nasza gwiaZDA! :loveu:

To Ty nie wiesz, że kupy kwitną pierwsze? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano to ja:B-fly:

Nieeeeeee.......ale człowiek uczy się przez caaałe życie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale to mówisz już o innej konkurencji :evil_lol:

Witanko wyspanej :multi::loveu:

U mnie już prawie śniegu nie widać, a to znaczy, że tam na dole, w Gdańsku, to pewnie go już wcale nie ma[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]że co to ma znaczyć niby:roll: Ja w każdej konkurencji jestem nr 1!!!:p

U nas jeszcze sporo lezy.....a jak się ciężko wózkiem jeździ.....cała mokra ze sklepu przyszłam:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Yhhhyyyyymmmm:roll: Ż e sobie pozwolę sprostować nr 1 to jestem zawsze JA:B-fly: wspaniała Ja:B-fly: Cudowna Ja:B-fly: Wyspana Ja:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Wszystkim:loveu:....u mnie oznak wiosny brak....ale jestesmy na dobrej drodze- wszystko topnieje......a ile koop wyłazi.....matko boska:shake:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ale to mówisz już o innej konkurencji :evil_lol:

Witanko wyspanej :multi::loveu:

U mnie już prawie śniegu nie widać, a to znaczy, że tam na dole, w Gdańsku, to pewnie go już wcale nie ma

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale ja gdzieś widziałem, że za to Ty masz taki pikny aparacik :razz:[/quote]

Jaaaaaaaaaaaaaa? :crazyeye: Pikny aparacik? :crazyeye: Cuś Ci się pozajączkowąło :p Ja mam tylko kamerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrę... :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']nieeeeeeeeeeeeee... Ten co ostatni tu przyszedł, wstawia foty :evil_lol:

U mnie nadal zwały śniegu :shake:[/quote]
Znowu ja? :roll:
U Ciebie też jakoś fot nie przybywa :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Klasyfikację to Iza prowadzi - ja sie tam na tym nie znam :evil_lol:

Rany....ale teraz u mnie śniegiem wali :crazyeye:.....porąbane to. I po co to pada? Żeby zaraz się roztopić? :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A Iza się niby zna? Ona się zna na walcach i na tyle by tego znania było:evil_lol:
Logiki w pogodzie szukasz......a to dobre:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']za to miszCZynią jest w public relations :diabloti:

ale przebiśniegi mi zmarzną :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niezła jest....ale żeby od razu MiSZczyni.......nie przesadzaj:shake::roll::diabloti:

Nie zdążą - spoko!;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Klasyfikację to Iza prowadzi - ja sie tam na tym nie znam :evil_lol:

Rany....ale teraz u mnie śniegiem wali :crazyeye:.....porąbane to. I po co to pada? Żeby zaraz się roztopić? :shake:[/quote]

[QUOTE]Menrzuś

za to miszCZynią jest w public relations :diabloti:

ale przebiśniegi mi zmarzną :shake:[/QUOTE]

Miszczynią to ja jestem w weilu sprawach! a na jeszcze większej liczbie się znam! :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]że co to ma znaczyć niby:roll: Ja w każdej konkurencji jestem nr 1!!!:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U nas jeszcze sporo lezy.....a jak się ciężko wózkiem jeździ.....cała mokra ze sklepu przyszłam:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Klasyfikację to Iza prowadzi - ja sie tam na tym nie znam :evil_lol:

Rany....ale teraz u mnie śniegiem wali :crazyeye:.....porąbane to. I po co to pada? Żeby zaraz się roztopić? :shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niezła jest....ale żeby od razu MiSZczyni.......nie przesadzaj:shake::roll::diabloti:

Nie zdążą - spoko!;)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A Iza się niby zna? Ona się zna na walcach i na tyle by tego znania było:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Logiki w pogodzie szukasz......a to dobre:roflt:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
za to miszCZynią jest w public relations :diabloti:

ale przebiśniegi mi zmarzną :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaa? :crazyeye: Pikny aparacik? :crazyeye: Cuś Ci się pozajączkowąło :p Ja mam tylko kamerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrę... :roll:[/quote]
No to czemu leży bezużyteczna? :mad: [SIZE=4]Pytam się !!! [/SIZE]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff![/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=Green][B]Za to jest MiSZczynią w Pffffffyyyffffffaaaaaniuuuuuu:eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak przesadzaj? Stwierdzam tylko faNkt :p

I jak ja teraz z psiakami wyjdę na spacerki? :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty coś ostatnio za często te faNkty stwierdzasz:roll:

No jak to jak...........założysz kaloszki i sztormiaczek i w trasę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jesteś moim "czarnym koniem", bo te Gwiazdy się tak rozgwiazdorzyły...... :diabloti:

[SIZE=1](już poduszkę w spodnie włożyłem jakby co :evil_lol:)[/SIZE][/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:obrazic::obrazic::obrazic: